Sziasztok!Lehet,hogy emlékeztek rám,pár napig hirdettem itt.Megszerettem Kaposvárt,és szerettem volna itt gyökeret ereszteni.
Azér irok,mert látom sokan tudtok az általatok Taxisnak nevezett nőről,én csak Taxis A.-nak hívom,itt hirdet ő is,és a szintén itt hirdető lányok közül párat ő f*ttat.Nem csak engem ijesztett el Kaposvárról,mint saját magának dolgozó lányt.
Sajnos én megkaptam a fenyegetést,és újra Pest mellett döntöttem.Taxis A. több helyről importálja a lányait,akiket váltogat,mivel úgy látom, ez a csapat főleg vidéken munkálkodik,csereberéli a lányokat,a nagyváros mellett döntöttem.
Sajnos Kaposváron csak azok a lányok vannak tőle biztonságba,akiknek van f*ttatójuk,vagy valaki vigyáz rájuk.
Csajok!A Lányfüggő nevű férfiba se bízzatok meg,mert ő deriti fel Taxis A-nak melyik lányokat lehet befűzni,hogy A.-nak adják a leadót,vagy külföldre lehessen vinni.
Taxis A. is megválogathatná a felderítőjét,mert itt nálam igen szépen mesélt mi megy nálatok.
KÉREM A MODERÁTOROKAT,HOGY NE TÖRÖLJÉK A HOZZÁSZÓLÁSOMAT,FONTOS EZT TUDNI MINDEN KAPOSVÁRRA TÉVEDŐ LÁNYNAK,ILLETVE HOGY AZ ITT HIRDETŐ NŐI FUTTATÓ BÜNCSELEKMÉNYT KÖVET EL,kevés álca az,hogy dolgozó lányként fedezi a k*rítést/f*ttatást.
A férfiak helyébe a normálisan,nyugodtan dolgozni vágyó lányokkal való szolidalitással bojkottálnám Taxis A. pénzkeresését,azzal,hogy nem megyek a lányaihoz,illetve a cserélgetett lányaihoz.
Jusson eszetekbe pasik,ilyenkor nem a lánynak f*z*ttek,nem ő keres,hanem a női futtató.
Kitartást a korrekten maguknak dolgozó lányoknak,sok p*nzt a SAJÁT ZSEBÜKBE!