Van még egyáltalán netkávézó Kaposváron? Nem zártak már azok be? Mióta van otthon is net és van okostelefon, azóta már egyáltalán nem is figyelem, hogy hol vannak netkávézók, nem úgy, mint régen.
Van még egyáltalán netkávézó Kaposváron? Nem zártak már azok be? Mióta van otthon is net és van okostelefon, azóta már egyáltalán nem is figyelem, hogy hol vannak netkávézók, nem úgy, mint régen.
Én konkrétan, rohadtókat tudok visítani itt! :DDDDDDDDDDDDD
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD De a net-kávézóban jó a kávé! Állítólag! :DDDDDDDDDDDDDD
hat gondolom kaposvaron nem sokk pénzes pali futkoz!!sokat kernek a kaposvari lánnyok ,,,nyomor van kaposvaron,,,
hova tüntek a jo csajok??masik varosba menntek,,,?
gyerekek ! nagyon örülük az új lányoknak jó az új eresztés mert a régi az eléggé silány volt. ***moderálva*** üzenem hogy az összes nick nevét tudom kár gőzért. annyira hazug ember hogy ha fájna élet halál között feküdne az intenzív osztályon.
Helló!:)
Nem biza, de azért egy jobb kockafej simán megmondja neked, hogy jó irányba keresgélsz-e ha valakiről állítasz valamit, vagy sem...:))) (Főleg ha teszem azt valaki nem mindig más netkávézóból jelentkezik be (mint egyesek, és itt nyilván nem rád gondoltam), hanem netán mindig ugyanarról az 1-2 helyről!:D
Ez nem fb, hogy lásd, hogy fent van-e vagy sem! :DDDDD
sok az Ork......
Tuti! :)))))
Lehet, mert egy gyökér vagy.....! :DDDDD
elakartam menni ma egyet üriteni de már senki nem vette fel a telefont!!! Nem értem ezeket a kisasszonykákat!!! PL: Dórika, Stella,Nórika Valaki volt náluk egyeltalán?Milyenek a csajok?
Látom, továbbra sem sikerült megérteni,de sebaj! De ha elfogadsz egy jótanácsot,mielőtt vádaskodnál,keress egy informatikus havert és ellenőrizd le az ipcímeket vele... Persze tudom én mi a baj,de ez van
:):):)
bujóscica és ilko milyen érdekes mindíg egyszerre vannak fent ! haha ejnye ***moderálva***ha találkozom veled legközelebb kapsz egy hátast mert hülyének nézed a jó népet!
Szia!
Látszik, hogy nem olvastad a beszimet, különben nem írtad volna, hogy Virág motelben van, mert nem ott van!!! Hihetetlen, hogy sokan még arra sem veszik a fáradságot, hogy olvassanank, mielőtt írnak!:)
Ami pedig Alicet illeti, ezt annyira nevetségesnek tartom, hogy nem is kommentálom...
AZERT IRTAM ,,HOGY Ö TUTTI CSAJ,MERT NEKEM IS IRTAK PRIVIBE,,,NEM ISMEREM KI Ö,,,,EGYSZER ERDEKLÖDTEM TELON ES ,,,,
ÉVIKE EZT NEKEM IRTAD??BASZUS EN CSAK ERDEKLÖDÖM ,,,HONNAN A FENEBÖL TUDHATNAM EZZEKET,,AMIT IRSZ!!ELMENT A KEDVEM AZ ERDEKLÖDESTÖL,,
Te Alice-t nem f*ttatják,ő f*ttat.***moderálva***
Ej,de dühítenek ezek a szipoly f*ttató,élősködők,mint ő,megfogadtam ide nem írok.
Más infó a m*damról,mivel ő annyira fölötte áll mindennek,és mindenkinek előbb meg lesi a vendéget és nem fogadja.
Egy új vendégem 1évig nem járt lányokhoz,mert bekapott tőle egy ***moderálva***.Nem rég is volt ***moderálva***
Gondolom,most azért riasztotta a beltenyészet vendégkörét,mert valami baki történt újra és kell a reklám.
Majd,ha újra fent lesz minden lány nézz körbe kik azok,akik túlságosan hasonlítanak egymásra,oda menj ördögöt űzni.
Plussz még ajánlom figyelmedbe Lányfüggő Viktort.Nem a saját kis nyögdíjából járja körbe a lányokat,a m*damtól kapja a p*nzt rá,hogy fel mérje ki f*ttatható.
VIRÁGOT én sem értem miért csesztetitek.Legfeljebb egy hibája van,amit felpanaszoltak.Motel helyett kivehetne egy albit,mert indiszkrét a szitu,és sokakat ez riaszt el tőle.
SOKKAN IRTAK PRIVATBA,,,ES CSAK JOKAT IRTAK ROLAD ,,,KAPOSVARON A LEGSZEBB NÖ VAGY A SZOLGALTATAS ÁTTLAGON FELÜLI,,KEDVESEGED AZ ODAADASOD,,VOLT OLYAN AKI AZT IRTA OLYAN VELED MINTHA A BARATNÖJE LENNEL,,,,EZERT IS MEGLEPÖ,,,,
KEDVES HIRDETÖ!MILYEN OK KELL AHOZ HOGY MEGFENYEGESEK A LEENDÖ VENDEGEKET??ITT NEM AZ A LÉNYEG HOGY VAN E VAGY NINCS,,,DE AKI TUD A SOROK ILLETVE A VALASZOD MASODIK MONDATABAN OLVASNI ,,ANNAK VILÁGOSSÁ VÁLIK HOGY IGAZAT IRTAM,,,EZZEK UTAN MEGGONDOLOM EZERSZER IS ERDEKLÖDJEM E ,,,,