Helló mindenki!
Azért pár dolgot nem ártana tisztázni, mert úgy látom valaki(ke)t igencsak bosszant Virág jelenléte!:) Először is, a hétvégén voltam nála, és semmi nyoma nem volt azoknak a dolgoknak, amiket itt állítanak egyesek! Hm, talán csoda történt, és pár óra alatt eltűntek???:D Napersze... Egyébként írok is majd róla beszit, de nem ide, mert annak nem látom értelmét! Inkább olyan helyre, ahol nem lehet fikázni, és ócsárolni!:)
Aztán, én nem ismerem a magánéletét, de ha jól tudom mindenki aki elmúlt 18 azt csinál, amit akar! Engem, mint vendéget speciel teljesen hidegen hagy, hogy kivel van és mit csinál egészen addig, míg az nem zavarja a randinkat! Márpedig nem zavarta, ergo... Az más kérdés, hogy erről lehet privát véleményem, de azt megtartom magamnak, és nem teregetem ki semmiféle fórumra sem!
És még egy apróság a végére, csak hogy tisztába tegyünk egy alapvető dolgot, nevezetesen, hogy a negatív reklám is reklám, csak ezt sokan nem értik meg! A képein kívül azért látogattam meg Virágot, mert itt annyian ócsárolták, hogy kiváncsi lettem, mit is tudhat, amiért ez történik!:))