Egy rövid beszámolóféleség!
Sokszor megfogadtam, hogy ha rossz napom van nem megyek ***moderálva***, mert csak a ***moderálva***, és általában kevés maradandó élmény származik belőle.
Hát ma megszegtem ezt a szabályt.... (Hála istennek.)
A felhívott hölgy Selly volt.
A telefont elsőre felvette, és igen hamar sikerült időpontot, és helyszínt egyeztetni.
A megadott időpontban felmentem, és épp akkor léptem be az ajtón, amikor egy (számomra) igencsak szemrevaló hölgyemény jött ki. Rá kellett jönnöm, hogy igencsak kívánós fajta vagyok :-)...
Gyors tus, és utána irány a baszoba... Az aktus előtt Selly-nél rákérdeztem „a távozó” látogatóra,
Ő rákérdezett, hogy kipróbálom-e Őket együtt.. Mire én: IGEEEEEEEEN!!!!!
Egy telefon, és hamarosan hármasba folytattuk az aktust.
Az érkező hölgy Mandy-ke volt.
Nem szeretném hasonlítani a két hölgyet, mert mind a kettő eltérő stílus, de mind a kettő nagyon kitett magáért.
Selly 105-ös keblei, érzéki franciája, és közvetlen modora magával ragadott.
Mandy-ke nagyon profin talált rá erogén zónáimra, és egy percre sem hagyott pihenni. Ráadásul a franciájában volt valami ami őrjítő ***moderálva***, amit más lánynál még nem tapasztaltam .....
Az aktust nem részletezném, de annyit megjegyzem, hogy egész aktus alatt forgott a szemem mint a reklámmacskának, és sok olyan pillanat volt, hogy sajnáltam hogy csak két kezem van (és egy farkam) .....
A két hölgy nagyon jól kiegészíti egymást...
Az életem nagy álma teljesedett be: két nővel egyszerre... Ráadásul két Qrva Jó nővel....
Hamar eltelt a ***moderálva***egy óra, és remegő lábakkal távoztam az aktus helyszínéről...
Ford Fairlane szavait idézve: Eszem-faszom megáll!!!!
Ha negatívumot is kellene mondanom, akkor megemlíteném, hogy egyik sem ***moderálva***se csókot, se lesbit :-(
Összegzés:
egyeztetés 9/10
lakás 9/10
hölgyek 9/10 (mind a kettő az esetem külön külön is , de együtt 16-osnak kellene lenniük :-) )
***moderálva***9/10 (10-est még tartalékolom...)
***moderálva***
Tudom, hogy nagyon elfogult vagyok, de ha rangsorolni kellene életem aktusait, igen előkető helyet töltene be a mai.....
Aki nem hiszi járjon utána.....