Én is megfordultam pár lánynál egyketühöz vissza is jártam.Egyik hirdedetés sem fedi 100%-ban a valoságot. A Mariann volt az egyik kedvenc, de amiota szemüveges strigoja van azota nem járok hozzá, mert a szolgáltatást *ra a nöt illeti nem a strigot.Egyépként is csak közepes volt juniustol viszont kritikán aluli.Vajon a STRIGO MIADT? Oda nema megyek ti sem menjetek.Volt még a masszirozos csaj az jó volt csak nem találom mostanában.A Lédy is egész jó .A Szano eggyüt van a Mariannal a ***moderálva*** oldalon egy az email cim egy.A Betty is jó a korához képest.A Lillánál is voltam ,fejlödöképes ,lehet belólle nagyon jó.Mellita is alakulgat . A Timi a Csokonai utcába is odaado volt annak ellenére hogy kövér de számomra nem hátrány kár hogy eltünt, a telot sem veszi fel,meglátogatnám. A régi Ditta most Judit. Az a Tina szöke barátnöje az tudot oda visszamennék kár hogy nincs. A korház közelében egy telo marad csak a lányok cserélödnek az évek során az egyik kecskeméti volt ö sem rossz,mostanában megszüntek.Van egykét szora sem érdekes.Nem voltam mindenkinél nem birnám patronnal.A kanizsaiakról ennyi elég, vidékiekről az adot városnál.
Szexpartner fórum nagykanizsa
Nagykanizsai szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Téma lezárva
spa · Újonc (5 hozzászólás) · 2012. november 25. 12:36
spa · Újonc (5 hozzászólás) · 2012. november 25. 12:54
Kedves LIA ha felhuznek a feszültségedet probáld meg levezetnni máshol viszont amikor nálad voltam egész kellemes voltál. Legyen ez továbra is igy ,akkor sokan megkeresünk,mondjuk hogy a kiábrándolt mariannpártiak ha kedves leszel visszajárunk. a kritika építő jellegü kérlek ne vedd sértésnek ha igy teszel nyerő leszel.
spa · Újonc (5 hozzászólás) · 2012. november 25. 12:59
elemér Te is ésrevetted hogy az utobbi fél évben a Mariann nagyon leengedet?Annyit tudok hozzátenni HAJRÁ LIA.
pdf · Újonc (12 hozzászólás) · 2012. november 25. 15:23
spa együtt dolgoziott a Mariann meg a Szano egyszer voltam egyszere náluk együtt gyatrák voltak, majdhogynim lehuzosak.Utána a Szanot még meglátogatam ugy lényegesen jobb volt. Ha a Mariannak egy szemüveges stricije van akkor a Szanonok is ö a stricije?
pdf · Újonc (12 hozzászólás) · 2012. november 25. 15:28
Szano ha neked is stricid van akkor én se megyek hozzád akkor ezért nem veszed fel a telefont senkinek bár igy nem megyek hozzád ugyhogy kár is hivni téged.
pdf · Újonc (12 hozzászólás) · 2012. november 25. 15:42
srácok akkor kit keresek aki megbizható és nem átbaszos.javaslatokat várok.
spa · Újonc (5 hozzászólás) · 2012. november 25. 16:01
pdf probáld meg Virginiát .Amikor kezdö volt akkor voltam nála akkor tudott ,valoszinü azota még jobb.igaz valamit valamiért.
szano · Újonc (14 hozzászólás) · 2012. november 25. 17:24
SPA, PDF!! ha ismernéd mariant, nem irnál ilyeneket róla. nem tudom te hol élsz?? :D de nem a valóságba az biztos. ;)
szano · Újonc (14 hozzászólás) · 2012. november 25. 17:27
PDF ha te úgy gondold, hogy azért nem veszem fel a telefont (minden jött-mentnek), mert "strigóm" van, akkor gratulálok. elképesztően nagy logikával és inteligenciával rendelkezel!! :D :D
szano · Újonc (14 hozzászólás) · 2012. november 25. 17:34
CSAK A SZABAD EMBEREK TEHETNEK AMIT AKARNAK, ha akarom, senkinek nem veszem fel a telefon.. de aki fontos az mindig el tud érni.
géza34 · Újonc (12 hozzászólás) · 2012. november 25. 20:07
"Az rabszolga igazán, aki szabadnak hiszi magát, holott nem az. "
vas orú · Kvázi-tag (79 hozzászólás) · 2012. november 25. 20:43
Ez itt a "szabad" emberek találkahelye!
pdf · Újonc (12 hozzászólás) · 2012. november 25. 22:19
kedves Szavo ha szeretnék veled beszélni akkor a 20 -as számodon hívlak.Érdekes a *** boltban megismertél a nyáron,mi nekked adunk ajándékot nem mariann str*c*jének, Ha továbra is a a mariannal és a str*c*jével vagy a *** utcában *** akkor elpártolunk töled. Te tudod hogy a mariann és a str*c*je a fontosabb vagy az ügyfelek. Vajon ismerjük -e egymást?
pdf · Újonc (12 hozzászólás) · 2012. november 25. 22:35
a Mariannt én is azzal a *** sticivel lattam *** nem egyszer.tényleg ugy viselkedik mint egy strici.Ha valakinek az kell hogy befenyegessék javaslom a Mariannt. Én azokhoz sem megyek akikkel együtt vannak vele. Van még elég megbizhato lány kanizsán. LÁNYOK ennyit érnek a stricik,inkább szükölködsz csakhogy stricid legyen?
spa · Újonc (5 hozzászólás) · 2012. november 25. 22:52
KOLLEGÁK ha a Mariannt látjátok szürke francia kocsiban és egy szemüveges vezeti vagy vele van akkor nekem vam igazam mondjuk a muanyagkajásnál este
ha nem akkor a szanonák és ha nem a rozsában tanyáznak.MINDENKI MEGÉRI E ÉRTÜK KOCKÁZTATNI.
pdf · Újonc (12 hozzászólás) · 2012. november 25. 23:03
Nekem NEM !! KOLLEGÁK!! Ti hogy vagytok ezzel a kérdéssel? VÉLEMÉNYETEKRE VAGYOK KIVÁNCSI , VÁLASZOTOKAT VÁROM.
csemegéző · Újonc (39 hozzászólás) · 2012. november 26. 00:23
Pdf! Mi nem vagyunk a kollégáid! Neked spa a kollégád, bár én magamat, nem szoktam annak szólítani.
Jó társalgást magaddal, csak ne itt a fórumon!
A_B. · Újonc (7 hozzászólás) · 2012. november 26. 07:49
Csemegézőnek teljesen igaza van... Szánalmas vagy pdf... A te és hozzád hasonló társaid miatt hiteltelen a fórum. Voltam Szanónál, managernek nyoma sincs, vagy csupán jól titkolja. Ajánlott kategória, bomba test, nem futószalag.
szano · Újonc (14 hozzászólás) · 2012. november 26. 08:31
mitől félsz?? nem kell semmit kockáztatnod, neked... de tudod, aki nem kockáztat az nem is nyer! de azt garantálom hogy nem esed bajod nálunk. ha kell megvédelek.. csak szólj. :D
pdf · Újonc (12 hozzászólás) · 2012. november 26. 14:41
csemegézönek melinda ta vagy.A Mariann elmondta hogy***moderálva***. Ne találgas Feri vagyok most már tudod ki.