Szanonak ha már nem leszel eggyüt a mariannal akkor nagyon szivesen megkereslek,mert te mariann nélkül jó vagy.-ez dicséretnek szánom.Egyépként elárultad hogy létezik a szemüveges nenager mert megvédesz töle. Ha önáloszodsz a marianntól nagyon szivesen megkeresnélek.***moderálva***. ***moderálva** GONDOLKODJ!!!
Szexpartner fórum nagykanizsa
Nagykanizsai szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Téma lezárva
pdf · Újonc (12 hozzászólás) · 2012. november 26. 15:02
pdf · Újonc (12 hozzászólás) · 2012. november 26. 15:15
A_B -nek a SZANO önmagában jó de a mariann tönkre teszi a hirnevét. Hogy ki a***moderálva***? Az aki szenet huny a MENAGEREK felett vagy az aki nem szeretné ha lányokat kihasználják.
A_B. · Újonc (7 hozzászólás) · 2012. november 26. 16:11
pdf te nem azért vagy szánalmas, mert nem szeretnéd, hogy a lányokat kihasználják, hanem a hozzászólásaid, ill. a mentalitásod miatt... Azért nem mész vkihez, mert valakinek dolgozik? És..? Ha neki ez így jó és te ebből semmit nem érzel, hát akkor csinálja. Megkapod, amit szeretnél, nem vagy lehúzva, ennyi... Ha meg nem mész hozzá, nem mész.. Majd megy más... Ülj le, egyes...
pdf · Újonc (12 hozzászólás) · 2012. november 26. 16:24
A_B nek sajnos érezhetö és ezt az ügyfelek érzík ,tudját.Azt is tudják hogy azota van ez igy amiota a mariann hordja magával a szemüvegest,és én nem csak én vettem észre.
punci · Újonc (1 hozzászólás) · 2012. november 26. 16:33
Szia !
Köszi a pozitív kritikát! Nem tudom ki vagy , de köszi!:)
pdf · Újonc (12 hozzászólás) · 2012. november 26. 16:51
A_B -nek a mondatodboll az derüll ki hogy te vagy a szemüveges vagy a megbizotja.Sok olyan esetröl hallotam hogy a "ajándékot" a Mariann elfogadta de a munkát nem teljesitete mivel hogy 28 napos piros betegsége van,és majd ha elmullik teljesit,azota is azt teszi de meg nem jutott el odáig,és ezt a szano is tudja.Ez rendszeres a Mariannál,velem is ezt tete vagy valakivel felhitta magát hogy gond van.Amedig a tartozásait nem rendezi ne csodálkozon hogy lebecsmérlik,és rossz véleményt adnak rola.Akivel eljátszotta az mind tudja hogy igazak a sorok.
pdf · Újonc (12 hozzászólás) · 2012. november 26. 16:53
p*nc*nak te voltál a jó en csak elismertem, azért mert jó voltál.
A_B. · Újonc (7 hozzászólás) · 2012. november 26. 17:02
pdf... nem kételkedem, hogy amit írsz nem valós, viszont rajtad kívül ilyet még nem írt senki. Mindenesetre egy véleménynek elfogadható, bár azt lehet lehúzni, aki hagyja magát...az, hogy 28 napos betegsége van vkinek, ezt csak te hiszed el.. hogy én a Mariann embere, ill. az emberének az embere vagyok, hülyeség... Szano talán sejti ki vagyok, de ha nem, igazából az is mindegy... csupán egy elégedett ismerőse... :)
csemegéző · Újonc (39 hozzászólás) · 2012. november 26. 23:59
Nagyon gáz lenne, ha a fórum az ilyen szánalmas és primitív fazon, mint a pdf (spa) értelmiségi szintjére
süllyedne. Azt sem tudja mit ír, csak jól érzi ilyenkor magát. Lényeg, hogy ő a Feri......
szano · Újonc (14 hozzászólás) · 2012. november 27. 10:00
nincsen semmiféle meneger. ne vicccelj már!! mondtam hogy nyugodj meg. de személyesen is elbeszélgethetünk ;) hogy megnyugtasalak. és légyszíves fejezd be az alaptalan pocskondiázást. miért a lányoknak nem lehetnek barátai? vagy hogy gondolod.?
szano · Újonc (14 hozzászólás) · 2012. november 27. 10:06
amúgy ki vagy???????? azonnal hivjál fel!!
szano · Újonc (14 hozzászólás) · 2012. november 27. 10:08
azért nem ártana ha normálisan tudnál gondolkoni!
szano · Újonc (14 hozzászólás) · 2012. november 27. 10:13
like
szano · Újonc (14 hozzászólás) · 2012. november 27. 12:07
közbe világossá vált, hogy ki is vagy valójába, csak egy féltékeny szerelmes vendég. egyértelmű, hogy személyeskedsz, és még engem is megtaláltál.
ezuton megkérlek hogy fejezd be. akár kiirhatnám a rendes nevedet, ahogy te tetted velem, ebből is látszik, hogy az érzelmeid irányitanak. de én nem vagyok olyan mint te, de még lehetek. többet nem kommentálok az irásaidra, de nem szeretném meglátni, hogy mégegyszer irogatsz. se a mariannról se rólam.
Strove · Újonc (1 hozzászólás) · 2012. november 27. 15:02
EgyetértekSzanoval ! Én elég sokat jártam náluk, de nyoma sem volt egy alkalommal se hogy bárki lenne ott rajtunk kívül!
thai · Újonc (23 hozzászólás) · 2012. november 29. 17:47
Balatonkeresztúr Nóri valaki infó?
kopasz Csaba · Újonc (10 hozzászólás) · 2012. december 24. 11:04
Csatlakozom Strove-hoz,én sem tapasztaltam semmi ilyesmit ,csak egy rosszindulatú ember gyenge próbálkozásaaz egész !
báró · Újonc (13 hozzászólás) · 2012. december 27. 06:14
Nagyon érdekes dolgok jönnek le ,hogy hány név tartozik egy IP CÍMHEZ.Ha egy kicsit kockafejű az ember és utánna néz ,hát isten adta jót tud szórakozni.Mindenkinek ajánlom,csak azt higgye el ,amit lát.4 embernek van összesen 17 állneve.Van itt olyan is ,aki kritikát még nem türt el magáról egyet sem.Mindent a szemnek és a kéznek.Csak magadban higgy.
Farok:) · Újonc (25 hozzászólás) · 2012. december 27. 10:57
IP címekhez vendégként kétlem hogy hozzáférsz, ahhoz neked kéne lenned az oldal üzemeltetőjének. A rendszergazda mondjuk ki tudná szűrni az egy ip-ről érkező saját magukat fényező hirdetőket, de vagy nem ért hozzá vagy inkább nem érdekli. Neki a hírdetésből befolyő összeg a lényeg gondolom, mondjuk érthető is ez.
Amúgy ettől függetlenül sok igazság van abban amit írtál, sok itt a kamunév. Éppen ezért az ilyen 1-2 hozzászólással rendelkező nicknévhez tartozó "beszámolók" nem sokat érnek. (mondjuk neked is csak egy hozzászólásod van) :)
Farok:) · Újonc (25 hozzászólás) · 2012. december 27. 11:00
Még annyit hozzátennék, hogy az IP-t is lehetne változtatni, tehát ez is kijátszhatő lenne, de kétlem hogy itt a lányok ezt meg tudnák oldani... Már bocsi előre is Csajok :)