Szexpartner fórum nagykanizsa

Nagykanizsai szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
zalai333 · Újonc (17 hozzászólás) · 2015. június 29. 09:59

Helló !

Én beszéltem Majával is telefonba elég rendes volt tájékoztatott mindenről de mondjuk Lillát is dicsérték régebben.

Bellával igazán annyi hogy még egyeztetni sem lehet vele.

zaza · Újonc (3 hozzászólás) · 2015. június 28. 20:58

Mi a probléma vele?

zaza · Újonc (3 hozzászólás) · 2015. június 28. 18:27

volt már valaki Ninánál vagy Majánál? Tapasztalat?

Káliba · Újonc (2 hozzászólás) · 2015. június 27. 13:42

Szija! Ehhez csak annyit szertnek hozzafuzni,hogy nálam az ápoltság nagyon fontos...biztos oka van annak hogy nem vettem fel...  

zalai333 · Újonc (17 hozzászólás) · 2015. június 26. 21:26

Sziasztok !

Ehez a Bella dologhoz még annyit szeretnék hozzá fűzni hogy sajnos mindig van egy ember aki megy hozzá már be látom én is bánom hogy kerestem mert él a hirdetése hiába hívja az ember nem veszi fel sőt már első csörgés után foglaltat jelez én nem tudom megérteni másnál is ezt csinálja ? vagy éppen aki szimpatikus neki csak annak veszi fel a telefont.

De az apróhirdetésben szereplő Gináról sincs mondjuk egy vélemény sem hogy ő milyen vagy hogy érdemes e menni hozzá.

zalai333 · Újonc (17 hozzászólás) · 2015. június 25. 20:51

Helló !

Lehet látod az lenne jó hogy nem menni hozzá mert nem a kedvességével van gond hanem a hozzá állásával szerintem de már hiába is hívtam a telefont sem volt hajlandó fel venni.

de szerintem meg olvassa ő is a fórumót még sem akar változtatni semmin.

Tyler28 · Újonc (6 hozzászólás) · 2015. június 23. 10:54

Amira 40 kapcsán érdekelnének vélemények :)

Danig · Újonc (12 hozzászólás) · 2015. június 21. 21:38

Emberek már irtam règebben h ne menjetek Bellához !! Saját bőrötökön szeretnètek mindent tapasztalni ??

feketepako · Újonc (6 hozzászólás) · 2015. június 20. 09:23

Akkor te egy nagy hulye lehetsz, a ezek után elmentel megint .Ami nem megy ne eroltesd ennyi.

zalai333 · Újonc (17 hozzászólás) · 2015. június 19. 22:01

Sziasztok !

Ismét jártam Bellánál de még mindig olyan unottan csinálja a szolgáltatást hogy az valami de ami igaz hogy valóba fél órát fizettem és az annyi is volt de olyan hangulatlan lánynak tűnik mindig mikor ott van vele a vendég szerintem privát üzenetben is kerestem arra sem reagált semmit de a képeken valóba ő van és ő is nyít ajtót is.

Törölt felhasználó · 2015. június 16. 17:24

Uraim az új Mayával figyeljetek oda mert előszeretettel helyezi mellé a brét, nemtudta a kedvet elvenni ha értitek. úgyhogy ajánlom ti csináljátok. Amúgy kedves jó az alakja jó a franciája, de ezért a cselért 2-re minősítem. 

petrina · Újonc (1 hozzászólás) · 2015. május 28. 10:13

Üdv!

Aprók között Nina néven hirdető hölgynél volt már valaki?

Infókat előre is köszönöm.

zalai333 · Újonc (17 hozzászólás) · 2015. május 25. 13:16

Sziasztok !

Apróhirdetésbe szereplő Ginaról valakinek valami információja ? érdemes meglátogatni ?

Bella valóba szép lány én is jártam nála de csak feküdt és volt de a képen valóba ő van de én igazán már ahogy mondta a sokadik vendége voltam és ki tudja előttem ki volt nála.

feketepako · Újonc (6 hozzászólás) · 2015. május 19. 20:29

Ez nem p*cskondiazas hanem az igazsag .Ha fàj ha nem ez tèny amit tôbben is igy làtnak.Mivel fèrfi vagyok tudom mi a jó nö es mi nem. 

ImFamous · Újonc (13 hozzászólás) · 2015. május 18. 19:33

a moderálás szerintem automatikus! amennyiben nem akkor én tudtam rosszul, de hát teljes mértékben értelmetlen ez az egész csak az létezik, amit ti gondoltok, csak az lehet, hogy szano belépked több néven hát ha így is lenne akkor sem tudtok értelmes magyarázatot adni arra, hogy mi lenne a célja ezzel ha amúgy sem hirdet itt! Tehát teljes mértékben értelmetlen volna a részéről! ha lennétek annyira értelmesek, akkor vissza olvasnátok a fórumot és megvilágosodnátok mivel én az itt regisztráltakat kértem arra, hogy segítsenek elérni szanot amiből adódik az, hogy nem lehetek szano de ti egész nyugodtan tartsatok ki az elvakult véleményetek mellett.
Mérhetetlen intelligenciáról tesz tanúbizonyságot az értelmes érvelés nélküli írásaitok, mivel magatokat járatjátok. Továbbá érdekes lehet, hogy vajon ti milyen előnyt szereztek szano pocsk*ndiázásából, ha nem tetszik, írd le értelmes ember nyelvén vagy tehetsz egy szívességet, vagyis ***moderálva***. Avagy mássz vissza a f*ra..... ***moderálva***

feketepako · Újonc (6 hozzászólás) · 2015. május 15. 06:24

Nem is szerettem volna megismerni szanot. Böven elég volt amit láttam belöle.Nagy***moderálva***......ja és ha megint moderálásra küldöd az öszinte véleményt magadrol , ismét bebizonyitod hogy te magad ulsz a gép másik oldalán.

báró · Újonc (13 hozzászólás) · 2015. május 14. 17:37

Nevetséges szano amit müvelsz.ki be lépegetsz több néven.áTLÁTSZÓ

xander · Újonc (18 hozzászólás) · 2015. május 14. 16:49

Nem értem mi bajotok van a Szanóval, szerintem ti  egyáltalán nem ismeritek mert akkor nem irnátok róla  ilyen hülyeségeket..Egy biztos én nagyon jól érezetem magam vele, nem nézte soha az időt addig maradhattam ameddig akartam. Egy kedves, értelmes csaj aki nem érdemli meg hogy ilyen hazugságokat irjanak róla.Ennyit akartam mondani, ja és még annyit hogy én nem Szanó vagyok hanem csak az egyik elégedett vendége..További szép napot!

báró · Újonc (13 hozzászólás) · 2015. május 14. 13:34

Nincs értelme feketepako.Soha nem fogja belátni ,hogy vagy 10 néven irogat és nincs egy férfi sem ,aki védelmére kelne .Ezért is annyira átlátszó.Ő saját maga irogat,pedig attól nem lesz se szebb se jobb.Hagyjuk,had irogasson és legyen abban a hitben ,hogy ő a legszebb a 80kg körüli kategóriában .

ImFamous · Újonc (13 hozzászólás) · 2015. május 13. 21:01

atyaég! hát haver neked komolyan valami gondod van kimondtad a kulkcsszót tehát ha szano már nem hirdet itt akkor minek akarná hogy bárki is jó véleményel legyen róla itt. 

Téma indítva: 2010.02.26., 1051 hozzászólás összesen