Szexpartner fórum székesfehérvár

Székesfehérvári szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
ragadozómacska · Újonc (10 hozzászólás) · 2012. február 22. 18:17

Már gondoltam rá hogy fényképezőképpel látogatom meg...  aztán kiteszem ide a képét, meg a kolléganő réka képét is. Cigók a gazdik, aztán ott nem számit kinek a képe van a hirdetésben.

FazonFan · Tag (261 hozzászólás) · 2012. február 23. 13:48

Nem engednék meg ugy sem... eddig egy csaj volt aki irta adatlapján hogy lehet képeket csinálni meg videozni akcio közben. Győrben meg Veszprémben szokott hirdetni Angel néven. Nem tudom hogy dolgozik e még. Valamikor volt Fehérváron is pár napig azota se volt itt. Pedig elmentem volna hozzá. 

Bajuszpapi · Újonc (1 hozzászólás) · 2012. február 23. 21:47

Dóránál volt már valaki? Még sosoem voltam...ilyen ***moderálva***, de mostanaban nagyon erdekel. Esetleg valaki tud adni egy tippet?

Atolvastam sok sok oldalt, de nem tudok donteni...

zoli0033 · Újonc (33 hozzászólás) · 2012. február 24. 07:55

Ha elöször mész és nem akarsz csalodni a nyujtott ***moderálva***akkor én Karinát és Huncut Évit ajánlom.Két különbözö korosztály de megérik a ***moderálva***.

ragadozómacska · Újonc (10 hozzászólás) · 2012. február 24. 09:08

Ha először mennél pont őt nézted ki...? Hát, érdekes egy izlésed van. Ilyen csajszit ingyen is találsz! Akihez NE menj, Linda, Réka, Anikó, Dóra, Virág.

FazonFan · Tag (261 hozzászólás) · 2012. február 24. 09:39

Akiket én ajánlok : Molly , Viki , Alexandra , Dominika. Mindegyik más más dolog miatt jók. 

Pp · Lelkes újonc (51 hozzászólás) · 2012. február 24. 11:57

Vikivel jo volt :) Csak kár hogy dohányoznak, kurva füst.. :D még a puncikája is füstölgött:) amugy jo csaj. kedves, jo szűk punciju, nekem valo :D :)

Pp · Lelkes újonc (51 hozzászólás) · 2012. február 24. 11:58

de a sex után nagyon már nem akart csinálni semmit:D hiába ők is a ***moderálva***mennek csak:) ezért jo a barátnő:D

gyöngyszem · Őstag (320 hozzászólás) · 2012. február 27. 09:10

Sziasztok!

Carmen, Szuzi, Alicia, egy nő három néven!

Ez még nem is lenne nagy baj, de nem véletlen használ három nevet.

Fogatlan és meglopja a vendégét míg az fürdik.

Amikor, itt vagy a piroson feljön az aljaságairól a szó, akkor az egyik hirdetését visszateszi Szombathelyre, hátha ezzel meg tud még téveszteni valakit.

Óvatosak legyetek!

A szombathelyi fórumon lehet róla sokat olvasni Alicia néven!

kaller00 · Kvázi-tag (80 hozzászólás) · 2012. február 27. 10:08

Kedves gyöngyszem

Saját és férfi társaim nevében is köszönöm az infókat. :D

Nagyon hasznos, hogy össze szedted és zanzásítv posztoltad is.....

Fiúk VIGYÁZZATOK!!!!!

FazonFan · Tag (261 hozzászólás) · 2012. február 28. 13:50

Nem tudom hova tünt de a puruttyán fent van megint xDD 

FazonFan · Tag (261 hozzászólás) · 2012. február 28. 13:53

Tóvároson szerintem nincs de Palotavároson van pár. 

FazonFan · Tag (261 hozzászólás) · 2012. február 28. 14:08

És még hirdet a szutyok... Az ilyen csajt kéne hogy betalálja egy skinhead! A skinhead-ek ugyis szeretik a ***moderálva*** / verni / :D főleg hogy a fehérvári kopaszok nem kispályáznak amiket szoktak csinálni meccsek után... van pár haverom abbol a bagázsból ismerem őket :-) Na a lényeg hogy én mindig a fürdőben szoktam levetkőzni meg viszem magammal a ruhát a szóbába. Ezért is jó ha benne van az ***moderálva*** a közös fürdés. 

Rózsa · Újonc (6 hozzászólás) · 2012. február 28. 23:17

0620-255-***moderálva*** csak hivogat , beszélget majd jön egy óra mulva. késöbb vissza hív még sem, csörög ha rá ér. mind ezt éjjel 3órakkór. Reggel küld egy emst hogy jöhet e, és megint kezdödik elöröl. 11óra körül felhivhogy nem tudja mikor végez, de jön csak éppen elfelejti mondani hogy céges telefonról szórakozik. Mikor már vissza hivom hogy na végre jön e akkór más kolegája veszi fel a telefont, azzal hogy ő már nem dolgozik. Bunkon felhív hogy mit képzelek magamról hogy , meg merem kérdezni egy nap hivogatás után hogy mivan , még engem szemetez le. SENKI NE KEZDJEN VELE .

peet30 · Újonc (1 hozzászólás) · 2012. március 01. 15:59

Az itt hirdető Edina (19) Tel: 0670-351-… látogattam meg tegnap d.u. Rólam annyit, hogy ápolt udvarias fickó vagyok, talán ezért nem értek még különösebb negatívumok…Felhívtam a leányzót, kedves hang, jól megközelíthető cím, ok. Az első sok itt ért.***moderálva*** Na jó, hát ezt még akár meg is kérdezhettem volna a telefonba…Kezdjük. Mondja, 20 perc múlva jön a következő…Alaphangulat megvan… Harmatgyenge francia, hozzáállás nulla. Nem értem… Mire papás-mamásban lökök rajta párat (felsőjét nem vette le)kopognak  az ajtón…pff…5 perc után…ááá…nem hiszem el…sietve végzek… Semmi aktivitás, gumipara a részéről közben…Slusszpoén: kérném a törlőkendőt, azt mondja azt NEM TUD ADNI, mert a másik szobában van! Akkor legalább wc papírt please…Kihoz egy 30cm-es darabot. Kimegy vissza se jön. Távozok és el sem hiszem az egészet…

FazonFan · Tag (261 hozzászólás) · 2012. március 02. 09:33

Pedig ezt az Edinát én is kinéztem :/ De ahogy olvastam a pl forumba ez a ***moderálva***utcai bagázs... oda alapbol senki nem megy aki olvas fórumot. 

TamásBP · Újonc (1 hozzászólás) · 2012. március 04. 00:13

Dominika szponzort váltott....kertváros...biztos kajak pali...legalábbis ajálom neki....:D

Mol80 · Újonc (7 hozzászólás) · 2012. március 05. 09:03

Edinát messziről kerülni!

Gyenge kezdés után bőgés, hogy most nincs kedve hozzá. Ekkorát még nem csalódtam nőben!

Mol80 · Újonc (7 hozzászólás) · 2012. március 05. 09:08

Az én tippjeim:

Timi kedves, aranyos lány. Mosolygós, jó vele.

Korina. Csodaszép lány. Érdemes meglátogatni.

Dominika. Közvetlen, kedves, bújós. Jó vele.

Pami. Kicsit idősebb korosztály, de nagyon szexi a puncija.

FazonFan · Tag (261 hozzászólás) · 2012. március 05. 15:18

Az ilyen minek választja ezt a ***moderálva***... ? sosem értettem. 

Téma indítva: 2010.02.26., 1984 hozzászólás összesen