Szexpartner fórum székesfehérvár

Székesfehérvári szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
splasi2344 · Újonc (4 hozzászólás) · 2016. augusztus 17. 09:12

Szia.Én egyszer voltam ott.Nem a legkedvesebb vendégfogado volt ,vagyis nekem nem volt annyira szimpi,de igen ott van .Nekem ő nyitott ajtót csak a telón beszéltem a "diszpécserrel"

Nick91 · Újonc (17 hozzászólás) · 2016. augusztus 16. 13:06

Lara 21 véletlenül nem a Budai 100 sorait gyarapítja? Merd eddig sok embertől azt hallottam hogy nála is az a helyzet hogy sokszor nem ő nyitja az ajtót úgy 99%

Jankó1 · Újonc (9 hozzászólás) · 2016. augusztus 15. 20:25

Nagyon ajánlott kategoria.

Guest · Újonc (1 hozzászólás) · 2016. augusztus 14. 13:11

Sziasztok Lara 21 érdekelne, valaki tudna írni infót vele kapcsolatban ?

fehérvár · Újonc (15 hozzászólás) · 2016. augusztus 14. 07:18

Régen voltam nála, domina játékra ...Erősen retusált képek, de azért még mindig jó kis Milf, nekem bejönnek a magas Lányok, Ő sem volt kivétel...

Nabid · Lelkes újonc (54 hozzászólás) · 2016. augusztus 12. 08:58

Részemről ajánlott.

Lili22 · Újonc (3 hozzászólás) · 2016. július 31. 22:09

Kedves Nick91. 

Nagyon szépen köszönön az értékelésed. Én is nagyon jól éreztem magam veled!!!!!! . :) örülök,hogy nem csalódtál.  

Puszi,Lili :) 

Nick91 · Újonc (17 hozzászólás) · 2016. július 31. 13:04

Üdv!

Mivel a forum elég csendes mostanság és a lányok felhozatala is elég szegényes (a jóké) tegnap voltam Lili (22)-nél már jó ideje terveztem hogy megyek hozzá de kicsit tartottam hogy ő is egy zsákba macska, de nagyon kellemes csalódás volt. Nem tudom meddig lesz itt de valami fantasztikus amit művel. A franciája valami isteni, ott kerek ahol kell, a mellei hihetetlenek, és a hozzá állása fenomenális. Nem nyafog az ágyban mindent megtett hogy mind a ketten élvezzük az egyűt létet. Az órát nem figyeli, csak a pácienst. Egyéb részleteket pw-ben adok de ha valaki azon filozik hogy el menjen e az ne habozzon megéri.És még szerintem én is vissza térek hozzá :)

attila73 · Újonc (30 hozzászólás) · 2016. július 26. 10:23

Nekem is van friss élményem de nem innen hanem az***moderálva***-ról :)

Én is ezeket hallottam amit te, a Budai úti lányokról!

Régen sokat voltam lányoknál,és lehet én is beléjük futottam,ha jól emlékszem telón amit beszéltünk,hogy mit vállal,a helyszinen már teljessen mást mondott!

Nem emlékszem a nevére,és csak arra emlékszem a Budai úton volt.A házszámot nem írom le ide!Ha a Budain nincs más hírdető lány(lányok) akkor valószinű náluk voltam!De miután mást mondott a hölgyike ,mint telefonban sarkon fordultam és eljöttem a lakásból!De milyen jól tettem!Akkor felhívtam Dominikát nála akkor voltam előszőr!Ő nagyon jó csaj!

Kandurbandi · Újonc (21 hozzászólás) · 2016. július 26. 08:38

Szia!

Mi az a nem sok jó?Konkrétan mit hallottál róla?

Én egy ideje nézegetem,fel is hívtam,de nem beszéltünk meg konkrét dolgot...aztán később felhívtam Mayát,ott is ugyan az a nő vettel fel,aki Tímeánál...aztán ugyan ez Izánál is...Nahát mennyi egyforma hangú és *rú nő van itt :-)

Ez egy Tatabányai trió,forgószinpadszerűen jelennek meg itt vagy ott,vagy amott..Ezt csak azért írtam le,ha netán csókolózni támad kedve valakinek,gondolja végig lehet egy Tbányai sukár csávó bránerén játszott indulót gumi nélkül előtte :-D Na viccet félretéve,azonkívül ,hogy a rosszhírű Budai úti csapat,semmi konkrét negatív,vagy pozitív véelmény nem született azóta sem.Miért rossz,miért nem az?Kinek rossz és kinek nem az?Van egy két túl finnyás vendég,vagy a többség igénytelen?

kezdjünk el újra véleményeket cserélni,nagyon beállt a fórum!

Karináról van friss élményem cserébe megosztom ;-)

attila73 · Újonc (30 hozzászólás) · 2016. július 26. 07:14

Timea 19-nél még nem voltam,de nem is tervezem!

Nem sok jót hallottam rólla!

De ha mégis mennél kérnénk 1 beszámolót,mert szóbeszédre nehéz alapozni!

köszi

attila73 · Újonc (30 hozzászólás) · 2016. július 26. 07:12

Leijla 21 nála még tavaly voltam,akkor más névvel hírdetett!

Nagyon jó volt vele,tervezem most is a látogatását!

Fehérvár mellett rendelt tavaly!

mindenes · Újonc (16 hozzászólás) · 2016. július 25. 16:39

Sziasztok! 

Felfigyeltem már többször Tímea19 nevű hölgyre többször, de eddig még nem látogattam meg.

Aki esetleg már összefutott Tímeával, annak a tapasztalatát szívesen elolvasnám.

Mivel viszonylag messze van tőlem (150km), így nem a próba-szerencsére bíznám a dolgot.

Segítségeteket köszönöm!

Nabid · Lelkes újonc (54 hozzászólás) · 2016. július 10. 21:38

Szia, szerintem ne fog visszatérni. :-( Marad Budapest, ott nincs extra extra hátán. Persze kinek mi tetszik...

nickboy · Újonc (3 hozzászólás) · 2016. július 05. 16:56

Jó lenne ha visszatérne, hiába van a városban sokkal több hirdető de minőség egyre gyengébb, Korina hiányzik

Nick91 · Újonc (17 hozzászólás) · 2016. június 30. 12:33

Az tény, hogy sok a hirdetö. De még a minőségben van hova fejlődni

Nabid · Lelkes újonc (54 hozzászólás) · 2016. június 29. 22:18

Maryann is régi ismerősöm, aki kedveli a korosztályát annak nyugodt szívvel ajánlom.

Nabid · Lelkes újonc (54 hozzászólás) · 2016. június 29. 22:11

Sziasztok, én is régóta ismertem. Sajnálom hogy abbahagyta, de remélem sikerül megvalósítani az elképzeléseit. Ha esetleg visszatér akkor már megyek is. Addig is minden jót neki, megérdemli.

Nick91 · Újonc (17 hozzászólás) · 2016. június 28. 05:50

Elvileg ő már Bea (19) néven járt már itt párszor

nickboy · Újonc (3 hozzászólás) · 2016. június 22. 12:23

más pályán esetleg folytatja, nagyon sajnálom

Téma indítva: 2010.02.26., 1984 hozzászólás összesen