Szexpartner fórum székesfehérvár

Székesfehérvári szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
FazonFan · Tag (261 hozzászólás) · 2013. június 21. 23:31

Már vissza is irtam. 

Michi · Újonc (4 hozzászólás) · 2013. június 21. 20:52

FazonFan,írtam Neked privátban!Nem vagy egy nagy fórumozós amúgy,alig értek a nethez,de gondoltam ez idekívánkozik...az lesz...voltam már pár lánynál,náluk ilyen nem fordult elő...Dehát férfi agyok,megszédített egy agyonretusált fotó.Más remélem nem jár így!!!

FazonFan · Tag (261 hozzászólás) · 2013. június 21. 20:46

Ezt az esetet ird meg más oldalakon is a fórumba 

Michi · Újonc (4 hozzászólás) · 2013. június 21. 20:22

Bárki,aki tud segíteni,annak nagyon megköszönöm,bár nem hiszem,hogy viszontlátom a pénzem,de jó lenne,ha írna,akivel még előfordult,hogy ne történhessen többet ilyen!Körülmények ide,vagy oda,azért na...én is csak azért kapok pénzt,amiért megdolgozok!!!Kedves Viki,ha olvasod ezt,vissza is adhatod a pénzem!!!Ha meg nem,akkor sok tisztítószer kijönne belőle,hogy a többiek legalább kellemes körülmények közt lehessenek együtt veled.

FazonFan · Tag (261 hozzászólás) · 2013. június 21. 19:38

Melyik utcában volt ez?? Mert lopás ügyben tudok információt neked. privátba is jó lesz . 

Michi · Újonc (4 hozzászólás) · 2013. június 21. 18:55

Félreértés elkerülése végett a fehérvári Viktória (20)-ról van szó...Bár nem hinném,hogy 20 éves...

theo · Újonc (8 hozzászólás) · 2013. június 21. 18:40

Ja, Viktóriáé nem....

theo · Újonc (8 hozzászólás) · 2013. június 21. 18:38

Mily furcsa, a komment után Viktória és Réka hírdetése is hirtelen eltünt......   Nem csodálkoznék, hogy új néven bukkannának fel, úgy hogy aki ismeri őket az jelezze egyből..

Michi · Újonc (4 hozzászólás) · 2013. június 21. 18:05

***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!***

Sziasztok!Viktóriánál jártam nemrég...A lakás KOSZOS,nem tudok rá mást mondani,szerintem letusolnom is felesleges volt,mert azoktól a körülményektől csak koszosabb lettem,mint mikor megérkeztem.Arra gondoltam,teszek egy próbát,és maradok,ami nagy hiba volt,így utólag...Képtelen voltam vele beszélgetni,pedig mindent megpróbáltam,hogy ne kelljen úgy éreznem,hogy Ő csak egy darab hús,egy mocskos kis lakásban...de nem sikerült,pedig nekem nagyon fontos,hogy ne úgy érezzem magam,mintha csak egy szám lennék,mert az oyan személytelen...na,tudjátok?Már ahogy kinyitja a száját a beszéd stílusa is...hát,érdekes,lehet vmi kis faluból jött,ahol elég fura tájszólással beszélnek,de ez számomra nem csábító,inkább hangulatromboló...a testétől sem voltam elájulva...a fejét sem véletlenül nem mutogatja a hirdetésben,ha értitek...Rossz kedvel távoztam,és az autómban vettem észre,hogy eltűnt egy tízezresem is,ami azért köztünk szólva elég sok pénz,és borravalónak kissé busás a semmiért...A pohár,amiből inni kaptam,mosatlan volt,így inkább szomjasan jöttem el...ez az én tapasztalatom,remélem mások szerencsésebbek lesznek vele,de tőlem nem kap jó ajánlást,az biztos!!!

FazonFan · Tag (261 hozzászólás) · 2013. június 21. 17:21

Nem ajánlott nem ő van a képeken és gyenge amit csinál csak lehúzás amit csinálnak! 

janó1 · Újonc (5 hozzászólás) · 2013. június 21. 12:13

Sziasztok Rékánál járt már valaki?

FazonFan · Tag (261 hozzászólás) · 2013. június 20. 21:49

Pamelánál voltam  . Ő valóban nagyon jó szolgáltató ahogy itt írtátok a fórumba . Szűk punci feszes test és mellesleg is jobb mint ahogy látszik a képeken . Pamela után még elmentem Korinához is mert most kis ideig szünetelem a lányokhoz járást ezért úgy voltam vele hogy kirúgok a hámból és egy nap két szolgáltató . :D Lehet még Izához elmegyek ha sikerül vele egyeztetnem. Korináért érdemes volt szobroznom évek óta elakarok menni hozzá sose tudtam mert nehezen érhető el. Most inkább vártam rá . Már a látványa lenyűgözött elsőre nagyon ott van a toppon! Ajánlottak mind ketten!!

FazonFan · Tag (261 hozzászólás) · 2013. június 20. 20:29

Nem ajánlott! nem ő van a képeken meg amit csinál az se jó és le is húzz jó szépen a nagy semmiért.... Nem voltam nála de ebből a bagázsból minden csaj ilyen 

stucki · Újonc (5 hozzászólás) · 2013. június 19. 21:51

Sziasztok Katánál járt már valaki?

KopperGyuri · Újonc (1 hozzászólás) · 2013. június 19. 14:16

Az új képei alapján minimum 8-10 többlet van rajta a régiekhez képest. Kicsit elengedte magát. Azért nála is vannak bibik.

Kopper · Újonc (5 hozzászólás) · 2013. június 19. 13:41

Boglárka / 13.ker/, Delilla / 13.ker /,Lolita / 13.ker /Virág / 6.ker./

fehérvár · Újonc (15 hozzászólás) · 2013. június 16. 12:47

Kyra most épp... Nem ajánlott... Hacsak nem akarsz ácsorogni a lépcsőház előtt

Nabid · Lelkes újonc (54 hozzászólás) · 2013. június 14. 06:19

Sziasztok, sikerült Enivel egy kellemes pásztorórát eltöltenem. Szerintem ajánlott kategória.
Én részemről megyek még.

Nabid · Lelkes újonc (54 hozzászólás) · 2013. június 14. 06:12

Szia, én még kiegészíteném FazonFan MT. névsorát Korinával, és Melodyval. Bár Melody most Veszprémben van ha jól tudom.
Ha szereted a teltebb idomokat akkor Miát is javaslom.

péró · Lelkes újonc (78 hozzászólás) · 2013. június 13. 18:56

Én tegnap beszéltem vele, van humora is, pár percig bohóckodtunk egymással. Jó fejnek tűnik, egy próbát mindenképp megér

Téma indítva: 2010.02.26., 1985 hozzászólás összesen