Már vissza is irtam.
Már vissza is irtam.
FazonFan,írtam Neked privátban!Nem vagy egy nagy fórumozós amúgy,alig értek a nethez,de gondoltam ez idekívánkozik...az lesz...voltam már pár lánynál,náluk ilyen nem fordult elő...Dehát férfi agyok,megszédített egy agyonretusált fotó.Más remélem nem jár így!!!
Ezt az esetet ird meg más oldalakon is a fórumba
Bárki,aki tud segíteni,annak nagyon megköszönöm,bár nem hiszem,hogy viszontlátom a pénzem,de jó lenne,ha írna,akivel még előfordult,hogy ne történhessen többet ilyen!Körülmények ide,vagy oda,azért na...én is csak azért kapok pénzt,amiért megdolgozok!!!Kedves Viki,ha olvasod ezt,vissza is adhatod a pénzem!!!Ha meg nem,akkor sok tisztítószer kijönne belőle,hogy a többiek legalább kellemes körülmények közt lehessenek együtt veled.
Melyik utcában volt ez?? Mert lopás ügyben tudok információt neked. privátba is jó lesz .
Félreértés elkerülése végett a fehérvári Viktória (20)-ról van szó...Bár nem hinném,hogy 20 éves...
Ja, Viktóriáé nem....
Mily furcsa, a komment után Viktória és Réka hírdetése is hirtelen eltünt...... Nem csodálkoznék, hogy új néven bukkannának fel, úgy hogy aki ismeri őket az jelezze egyből..
***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!***
Sziasztok!Viktóriánál jártam nemrég...A lakás KOSZOS,nem tudok rá mást mondani,szerintem letusolnom is felesleges volt,mert azoktól a körülményektől csak koszosabb lettem,mint mikor megérkeztem.Arra gondoltam,teszek egy próbát,és maradok,ami nagy hiba volt,így utólag...Képtelen voltam vele beszélgetni,pedig mindent megpróbáltam,hogy ne kelljen úgy éreznem,hogy Ő csak egy darab hús,egy mocskos kis lakásban...de nem sikerült,pedig nekem nagyon fontos,hogy ne úgy érezzem magam,mintha csak egy szám lennék,mert az oyan személytelen...na,tudjátok?Már ahogy kinyitja a száját a beszéd stílusa is...hát,érdekes,lehet vmi kis faluból jött,ahol elég fura tájszólással beszélnek,de ez számomra nem csábító,inkább hangulatromboló...a testétől sem voltam elájulva...a fejét sem véletlenül nem mutogatja a hirdetésben,ha értitek...Rossz kedvel távoztam,és az autómban vettem észre,hogy eltűnt egy tízezresem is,ami azért köztünk szólva elég sok pénz,és borravalónak kissé busás a semmiért...A pohár,amiből inni kaptam,mosatlan volt,így inkább szomjasan jöttem el...ez az én tapasztalatom,remélem mások szerencsésebbek lesznek vele,de tőlem nem kap jó ajánlást,az biztos!!!
Nem ajánlott nem ő van a képeken és gyenge amit csinál csak lehúzás amit csinálnak!
Sziasztok Rékánál járt már valaki?
Pamelánál voltam . Ő valóban nagyon jó szolgáltató ahogy itt írtátok a fórumba . Szűk punci feszes test és mellesleg is jobb mint ahogy látszik a képeken . Pamela után még elmentem Korinához is mert most kis ideig szünetelem a lányokhoz járást ezért úgy voltam vele hogy kirúgok a hámból és egy nap két szolgáltató . :D Lehet még Izához elmegyek ha sikerül vele egyeztetnem. Korináért érdemes volt szobroznom évek óta elakarok menni hozzá sose tudtam mert nehezen érhető el. Most inkább vártam rá . Már a látványa lenyűgözött elsőre nagyon ott van a toppon! Ajánlottak mind ketten!!
Nem ajánlott! nem ő van a képeken meg amit csinál az se jó és le is húzz jó szépen a nagy semmiért.... Nem voltam nála de ebből a bagázsból minden csaj ilyen
Sziasztok Katánál járt már valaki?
Az új képei alapján minimum 8-10 többlet van rajta a régiekhez képest. Kicsit elengedte magát. Azért nála is vannak bibik.
Boglárka / 13.ker/, Delilla / 13.ker /,Lolita / 13.ker /Virág / 6.ker./
Kyra most épp... Nem ajánlott... Hacsak nem akarsz ácsorogni a lépcsőház előtt
Sziasztok, sikerült Enivel egy kellemes pásztorórát eltöltenem. Szerintem ajánlott kategória.
Én részemről megyek még.
Szia, én még kiegészíteném FazonFan MT. névsorát Korinával, és Melodyval. Bár Melody most Veszprémben van ha jól tudom.
Ha szereted a teltebb idomokat akkor Miát is javaslom.
Én tegnap beszéltem vele, van humora is, pár percig bohóckodtunk egymással. Jó fejnek tűnik, egy próbát mindenképp megér