Szexpartner fórum székesfehérvár

Székesfehérvári szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Törölt felhasználó · 2012. május 22. 07:12

Szia!

Egy kicsit a Szerkesztőség "védelmére" kelnék. A Fórum- Városok adott, bárki írhat bele beszámolót, akár véleményt is, tehát a lehetőség adott. Ez viszont nem egy másik honlap, valóban moderálnak, és az se véletlen. A másikon bármit írhatsz, amíg kés nem kerül elő, adminék hagyják. :)

A vélemények opció a hirdetők számára, ha akarja, engedélyezi, lehet(ne) alá véleményeket, tapasztalatokat írni, ha akarja nem engedélyezi. Nem biztos, hogy azért, amit írtál.

Én anno engedélyeztem. Minden volt ott, csak vélemény, beszámoló nem.

Ilyenek: "Mikor lesz a születésnapod? Meghívsz rá?" "Hány ées is vagy?"...

Ezek piszkálódások, nem vélemények. Meguntam, és nincs alattam firkálás. (bár, ha megkérem a Szerkesztőséget, törlik, ezeket, de mindent törölhettek volna. Smúgy *** moderálva *** (amit ismerek, mert több van) szintén én döntöm el, hogy akarok-e véleményt, sőt saját fórumot. RL :) szexx..

Miért nem korrekt az oldal Szerkesztője? Lehet ide írni, aztán olvasgatni, sokáig a látogatók közül Fehérvárba pl. senki nem írt. Miért máshol?? Azt meg h mit miért és hogy moderálnak, elég, ha mi tudjuk. ;-)

denon · Újonc (9 hozzászólás) · 2012. május 21. 21:44

Pedig nyugodtan kiirhattad volna a nevét hogy más ne essen ebbe a hibába mint te is ! nem véletlenül nem engedélyezik a véleményzést itt fent ! pedig ha korrekt lenne az oldal szerkesztője alap dolog lenne a véleményezés !

Gabor27 · Újonc (8 hozzászólás) · 2012. május 21. 00:37

Korina 29 hova tűnt??????????

xyt · Lelkes újonc (58 hozzászólás) · 2012. május 20. 20:01

20 felett van egy kicsivel,( 20-as évei elején )nem akarok személyeskedni azért nem mondok nevet.Nem azok közül való akiket ajánlottak a fórumon.Mindegy el...tam.

FazonFan · Tag (261 hozzászólás) · 2012. május 20. 18:59

Ha műtermi fotós csaj volt akkor egyértelmű kik voltak... ha nem akkor nem tudni. De mások nem hirdetik magukat 20 alattinak. 

xyt · Lelkes újonc (58 hozzászólás) · 2012. május 20. 16:37

Sziasztok!

Nem fogadtam meg a fórumozók tanácsát,gondoltam egyet és meglátogattam egy 20-as évei elején lévő lányt!Nevet nem írok nem akarom megsérteni,de katasztrófa volt.SZŐRÖS LÁB,a hozzáállás egy kva nagy NULLA.Miért űzik ezt az ipart ilyenek,nem is a ***moderálva***sajnálom,hanem a rossz élményt.Lehet,hogy igénnyességet várok,de ez már nem is tudom hányadik negatív élmény!Már próbálkozni sincs kedvem az ilyenek után!

Gabor27 · Újonc (8 hozzászólás) · 2012. május 19. 14:45

Kitty24-ről vaki valamit???

Gabor27 · Újonc (8 hozzászólás) · 2012. május 19. 00:19

korina 29 VKI????

shogoon · Újonc (5 hozzászólás) · 2012. május 17. 16:09

nagyon köszönöm a tippeket! Meg nezgelödni fogok, nehez igy ismeretlenbe csak a kepek utan lehetne itelni, de igaz nem mind kep valodi...

FazonFan · Tag (261 hozzászólás) · 2012. május 17. 14:03

Edina és Anikó kamu! Zita meg Virág nem tudom milyen. Zitát én is néztem nem lehet rossz de a Virágról olvasni rossz tapasztalatokat is meg jókat is . 

ragadozómacska · Újonc (10 hozzászólás) · 2012. május 17. 13:24

*** Kérjük az egymást lejárató hozzászólások mellőzését ***

Nem értem, ha tényleg jó csajt akarsz, miért nem nézed át az itteni, meg a pl fórumot???!! Anikó hamis kép, ***moderálva***, szar, átvágós hely, Edina is ottani csaj, a legrosszabb hírű hely Fehérváron, Zita, na ne már, falusi kis egyszerű, a Virág meg flegma, unott, de te tudod... kérdés,hogy jó szexet akarsz, vagy beugrasz a hamis képeknek...

shogoon · Újonc (5 hozzászólás) · 2012. május 17. 13:06

köszi! A melody kicsit dundinak tünik a kepeken...

atböngesztem, a kepek szerint meg az edina, zita, virag es aniko lenne erdekes.

kinek van tapasztalata velük?

ragadozómacska · Újonc (10 hozzászólás) · 2012. május 17. 12:52

*** Kérjük a reklám és önreklám mellőzését ***

Ha tényleg jót akarsz akkor a Melodyhoz mész!

shogoon · Újonc (5 hozzászólás) · 2012. május 17. 12:14

nagyonszepenköszönöm :)

FazonFan · Tag (261 hozzászólás) · 2012. május 17. 12:08

Molly , Korina , Dominika , Alexandra , 

shogoon · Újonc (5 hozzászólás) · 2012. május 17. 11:01

Hello Sziasztok uj vagyok itt!

Jövö heten lessz ket napom Szekesfehervaron. Tudtok valakit ajalani??

Köszi!

Törölt felhasználó · 2012. május 15. 09:56

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

xd

FazonFan · Tag (261 hozzászólás) · 2012. május 14. 20:16

Snapi Krokodile xD

Törölt felhasználó · 2012. május 14. 18:51

Krokodil? XD

akph · Újonc (12 hozzászólás) · 2012. május 14. 17:42

Állott vízben lakik a... :D 

Téma indítva: 2010.02.26., 1985 hozzászólás összesen