Pedig nyugodtan kiirhattad volna a nevét hogy más ne essen ebbe a hibába mint te is ! nem véletlenül nem engedélyezik a véleményzést itt fent ! pedig ha korrekt lenne az oldal szerkesztője alap dolog lenne a véleményezés !
Pedig nyugodtan kiirhattad volna a nevét hogy más ne essen ebbe a hibába mint te is ! nem véletlenül nem engedélyezik a véleményzést itt fent ! pedig ha korrekt lenne az oldal szerkesztője alap dolog lenne a véleményezés !
Korina 29 hova tűnt??????????
20 felett van egy kicsivel,( 20-as évei elején )nem akarok személyeskedni azért nem mondok nevet.Nem azok közül való akiket ajánlottak a fórumon.Mindegy el...tam.
Ha műtermi fotós csaj volt akkor egyértelmű kik voltak... ha nem akkor nem tudni. De mások nem hirdetik magukat 20 alattinak.
Sziasztok!
Nem fogadtam meg a fórumozók tanácsát,gondoltam egyet és meglátogattam egy 20-as évei elején lévő lányt!Nevet nem írok nem akarom megsérteni,de katasztrófa volt.SZŐRÖS LÁB,a hozzáállás egy kva nagy NULLA.Miért űzik ezt az ipart ilyenek,nem is a ***moderálva***sajnálom,hanem a rossz élményt.Lehet,hogy igénnyességet várok,de ez már nem is tudom hányadik negatív élmény!Már próbálkozni sincs kedvem az ilyenek után!
Kitty24-ről vaki valamit???
korina 29 VKI????
nagyon köszönöm a tippeket! Meg nezgelödni fogok, nehez igy ismeretlenbe csak a kepek utan lehetne itelni, de igaz nem mind kep valodi...
Edina és Anikó kamu! Zita meg Virág nem tudom milyen. Zitát én is néztem nem lehet rossz de a Virágról olvasni rossz tapasztalatokat is meg jókat is .
*** Kérjük az egymást lejárató hozzászólások mellőzését ***
Nem értem, ha tényleg jó csajt akarsz, miért nem nézed át az itteni, meg a pl fórumot???!! Anikó hamis kép, ***moderálva***, szar, átvágós hely, Edina is ottani csaj, a legrosszabb hírű hely Fehérváron, Zita, na ne már, falusi kis egyszerű, a Virág meg flegma, unott, de te tudod... kérdés,hogy jó szexet akarsz, vagy beugrasz a hamis képeknek...
köszi! A melody kicsit dundinak tünik a kepeken...
atböngesztem, a kepek szerint meg az edina, zita, virag es aniko lenne erdekes.
kinek van tapasztalata velük?
*** Kérjük a reklám és önreklám mellőzését ***
Ha tényleg jót akarsz akkor a Melodyhoz mész!
nagyonszepenköszönöm :)
Molly , Korina , Dominika , Alexandra ,
Hello Sziasztok uj vagyok itt!
Jövö heten lessz ket napom Szekesfehervaron. Tudtok valakit ajalani??
Köszi!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
xd
Snapi Krokodile xD
Krokodil? XD
Állott vízben lakik a... :D
xD Nem az a buzi aki felvonul az Andrássy uton hanem az aki a plakátokon pózol! Nem tudom kitől van az idézet de nagy igazság! Divat lett homárnak lenni egyre több pasi jár szoliba egyre több pasin látni rózsaszint...