Sziasztok!
2 pasi 1 lány felálláshoz, kizárólag heteró alapon, keresek hasonló érdeklődésű férfit. Kérlek privátban üzenj. Hírdető lányhoz mennénk.
Sziasztok!
2 pasi 1 lány felálláshoz, kizárólag heteró alapon, keresek hasonló érdeklődésű férfit. Kérlek privátban üzenj. Hírdető lányhoz mennénk.
Én voltam vele kb 3 éve, és nagyon jó volt vele akkor, de engem is érdekelne friss vélemény. Nagyon bevállalós, és nem bántam meg.
Szia! Melyik Miánál ? Mert ez igy kicsit félrevezető... Több lany is szokott ugyanabban a városban , ugyanazon a hírdetői névvel szerepelni.... sokmindent írtak már rólam , de azt , h " nagyon bevállalós " még nem😸😸😸. De gondolom, itt nem is rólam van szó 😸😸😸 . Szép estét!
De igen rád gondoltam. Legközelebb majd próbálok pontosabb lenni :)
De rólad van szó, amit én szerettem volna azt megcsináltad. Semmi extra nme volt.
Sziasztok! Tamiról van valakinek infója?
Nagyon kerülendő a csaj,tipikus verd ki magadnak kategória
Dóri 21 Vigyázzatok vele.... Pécsen már bemutatkozott....
Köszi ...!
Most ki ajánlott jelenleg? Fehér bőrű, vékony és jó legyen az ágyban.
Vivi32?
Vandus(31) véleménye van valakinek? Érdemes menni hozzá?
Maya 21 rol lenbe valakinek tapasztalata? Erdekelne priviben is akar!
*** Kérjük az önreklám mellőzését! ***
Üdv mindenkinek! Aki szeretné magát jól érezni nnak Elizát csak ajánlani tudom! Én már többször voltam vele.
Érdekesek lehetnek az Elizáról írt negatív vélemények.A rosszlányokon az értékelések kb 97%-a 5 csillagos.
Megkésve tudom de boldog anyáknapját minden édesanyjának!!
Sziasztok!
Zejnep (23)
Szemezgetek már vele egy ideje, de nem tudom el dönteni érdemes e meglátogatni vagy sem. Értékelések alapján elég vegyes... Volt aki pont úgy irta körbe amit mindenki el akar kerülni másik meg épp amit el vár a randin.. Akár privátba is jöhetnek a vélemények húzzak zsákba macskát vagy ne :D
Sziasztok!
A héten lesz egy szabad délelőttöm a városban. Kit ajánlanátok a jelenlegi hírdetők közül? Vagyis inkább úgy kérdem : Fanny vagy Virág? Jöhet privátban is.
Köszi.
Bonny 34-ről mi a véleményetek, volt már nála valaki? Képek alapján szép, jó csaj.
Ki az igazán ajánlott, nos, nekem is van meglátásom, csak az illető hölgynek megígértem, nem említem többé... :)
Akkor csak annyit, hogy mostanában Sopron - Szombathely vonalon mozog, és sokan ismerhetik régebbről Győrből is... :)
Szerintem vak az, aki nem veszi észre... messze kilóg a kínálatból, igazi minőségi hölgy, kívül és belül is... :)
Én még szexpartnerként jártam Hozzá, sajna, már nem fogad, de úgy tudom, hogy most már a masszázsvariációk a fő csapásvonala...
Aki akarja, ebből kitalálhatja, kire is gondoltam... aki nem, az ne várjon tőlem többet, nézzen jól körbe a hirdetők között, aztán mindenki
oda megy, ahová csak akar... nem megyek bele a fikázós játékba, de azt viccesnek tartom, hogy kik vannak kiemelve, aztán én az utcán
utánuk sem fordulnék, míg az, aki szuperlatívuszokkal jobb náluk, azt meg sem lehet említeni... :) Nos, én ha burkoltan is, de megtettem... :)
Remélem nincs harag, csak tényleg az igazságérzetemet borzolja ez a dolog... így kicsit megnyugtattam... :)
Mert azért van a fórum, hogy néha valami frankó is legyen beírva... haha... :)
Minden jót !!!
Ha ugyanarra a milf hölgyre gondolunk, akkor néha feltűnik még szexpartner hirdetése is. Nekem sajnos olyankor sikerült találkoznom vele amikor csak masszázs volt elérhető, de mennék vissza szívesen.