nekem pont ez a félelmem, de szabi alatt megyek valamelyikhez
nekem pont ez a félelmem, de szabi alatt megyek valamelyikhez
Nem kell az orrára kötnöd, hogy szűz vagy, kinézel egy lányt magadnak, elmész hozzá, ha szerencséd van tényleg úgy néz ki a lány ahogy a képeken, mondod mit szeretnél, adod a pénzt, kezdődik a műsor!
Türelmes, beavatásos, nagyon ritka! Sok az időt leső, lehúzós, lestrapált hirdető!
Hála isten vannak kivételek, kezd a "legidősebbel"! Talán tudtam segíteni
Sziasztok! Tudtok olyan lányt ajánlani aki szüzeket is fogad?
Sziasztok! Lilut hívjátok, voltam nála! Nagyon tud a csaj! Mindenkinek ajánlom! Tehát Lilu! Nem tudom meddig van még Szombathelyen! Ugyhogy siessetek!
Szia Én Személy szerint Rékát tudom ajánlani,Szerintem nagyon Tud a csaj keresd fel nemfogod megbánni!!!!! Garantált Bevezet a ::::::::::: Nagyon! Üdv!!!!
Szandirol tudtok valamit?:)
Anginál 2x jártam nála nem okozott csalódást ,nekem bejön a "kislányos külső" ágyba igazi vadmacska :-)
Sziasztok!
VIKI-ről van valakinek infója??? Nekem nagyon bejön a csaj, olyan igazi "dög" tipus :)
ha szűz vagy és első bevetésed lesz valószínű nem fogsz azonnal meg olyan gyorsan elsülni mintha otthon h*k*znál...alapból lesz benned egy kisebb stressz meg magaddal szembeni bizonyítási vágy...
Vagyis Stella Cica.... bocsánat, keverem a macskákat... :)
Nati Cica és Kitti Cica? Róluk valami infó?
Az és tud egy két finom dolgot :-) .
Hát én is jártam Pocahontasnál és ha reklámozza is magát avval sincs semmi gond. Minden igaz amit leírtak. Kedves aranyos helyes nem siettet. Egy negatívumot sem tudok írni róla teljessen rendben van. ÉS ujra el fogok hozzá menni!!!!
Sziasztok!!!
MIÉRT HIRDETHET ITT LÁNY ( ALICIA) MÁS CSAJOK FÉNYKÉPEIVEL??????? AZ IGAZI CSAJ AZ ELSŐ 5 KÉPEN EGY PESTI LÁNY SZEXIBRIGI A NEVE!!!! ***moderálva***...... MIÉRT????? ***moderálva***
Ez a csaj nagyon szép ( a valós) és egy isteni szolgáltató!!! Az ALICIA meg ...... inkább nem írok semmit, ha jót nem tudok!!!!! maradjunk ebben!!!
Remélem tesztek ellene valamit!!!!!!
Nyugi, nem küld el. Ahogy sztem más sem. A ***moderálva***..
Sajnos én is, de nem küldött el. Nem nézi az órát.
Ja igen és mivel én gyorsan elélvezek jó volna olyan valakit találnom aki nem küld el az első patron után mert akkor rövid találkozás lesz és azt nem szeretném.
Szia!
Gabriella. Ő egy mosolygós, kedves, türelmes, és értelmes lány, aki érezhetően szereti a***moderálva***.
Mond hogy lazsba, vagyis Balázs ajánlotta. Ő tudni fogja, hogy miért.
Sziasztok. Kit ajánlanátok aki szüzeket is szivesen fogad? Sajnos ez van, ezt kell szeretnem :(
nem unjatok még az önreklámot?máshol csak rosszakat irnak róluk.
de ha változtattak a hozzáállásukon az csak jó.
csak érdekes h mindenki ujonc aki ir róluk.