Szexpartner fórum szombathely

Szombathelyi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Fikuszkukisz · Újonc (42 hozzászólás) · 2022. május 19. 00:24

Tudod azért te is elgondolkozhatnál. Az eddigi kirohanásaidból ítélve számomra úgy fest elég könnyen magadra veszed a dolgokat, és elkezdesz személyeskedni. Ennek a fórumnak pont a tájékozódás kellene legyen a lényege, hogy lehetőleg mindkét felet minél kevesebb csalódás és negatív élmény érje. Én mindig igyekeztem a lányokat maximális tisztelettel kezelni, de sajnos nekem is bőven akadnak negatív tapasztalataim, amiket megspórolhattam volna, ha esetleg az adott hölgyekről rendelkezem kellő információval. Azt aláírom, hogy nem mindenki passzol mindenkihez, sosem gondoltam, hogy olyan épületes szerető lennék, meg nyilván a túlsúlyommal nem én vagyok a legtöbb lány vágyálma, de sokan sok okból választják az igényeik kielégítésének ezt a módját és nem is firtatom senkiét. Elvárod a tiszteletet a vendégektől, de tudod ez kétirányú utca. Védtem már itt meg lányt mikor másik fórumozó olyant írt róla, hogy sms-ben plusz pénzért kuncsorogott nála, mivel többször is megfordultam nála és én nem tapasztaltam hasonlót, aztán utólag kiderült, hogy kár volt, mert pár hónapra rá engem is elkezdett bombázni a hasonló sms-eivel. Azt még  esetleg elárulhatnád, attól miért is lesz bunkó valaki, ha úgy gondolja, hogy már nem elég bevállalósak a lányok. Ugyanis kezdem én is így gondolni, pedig nem szoktak extra igényeim lenni, ennek ellenére azt látom, hogy lassan már minden átkerül extrába. Tudod szerintem neked sem tetszene, ha mondjuk ablakot szeretnél cseréltetni, hívnál egy mestert akit nem tudtál leinformálni, aztán helyben kiderülne, hogy plusz pénzt számol fel azért is mert a saját szerszámait használja, aztán a végén még miután távozott még az ablakod is kiesne a tokjából. Én nem nézlek le titeket, amiért ezt a foglalkozást űzitek, nélkületek ugyebár mi is a bal kezünkre szorulnánk, de tudod van az a mondás, hogy aki ezt a szakmát űzi az ne csodálkozzon ha baszogatják.

Bali102 · Lelkes újonc (5 hozzászólás) · 2022. május 23. 19:19

Vivien 26 valaki járt már nála? 

Zoleepapa · Újonc (11 hozzászólás) · 2022. május 25. 14:38

A fórum egyfajta tájékozódás és igen le kell írni,mindazt ami mások számára segítség lehet . Én szeretem azokat a lányokat ,akik bevállalósak és nem finnyásak + nem mindent extrába számolnak vagy van egy adott szám amin belül sok minden elérhető. Hagyjuk már ezt a kikérem magamnak ,,meg örüljetek neki ,hogy van kínálat ,mert ez nem olcsó élmény . Aztán erre jönnek a csöves cigók meg stricikhez való kommentek őrangyalként . Ne nézzük a másikat hülyének és ,ami lényeges egy hirdető tartsa magát ahhoz ,amit válal ,ha már nem túl legális . Szar a kritika azok számára ,akik veszik a lapot . Azok viszont ,akik tesznek is valamit ,hogy a vendégek elégedetten távozzanak és visszatérősek legyenek NEM ! Számukra a vendégek adottak . Sok lánynál jártam ,feltudnám sorolni ki átbaszós és ki az akivel érdemes. Akikben nem csalódtam ,azok már nincsenek fent! 

Törölt felhasználó · 2022. június 10. 11:19

Sziasztok infoja valakinek Viktoria 24 rol? Nagyon vekony kis csaj erdekelne…..

Popsibaszó · Újonc (32 hozzászólás) · 2022. június 13. 12:26

Persze,hogy van.De ha elmondjuk, leírjuk,akkor tiltanak mimket! 

zoli8484 · Újonc (5 hozzászólás) · 2022. június 18. 05:43

Szemely tapasztalat alapján mondom h felejthetetlen élmény. ;)

Róth · Újonc (2 hozzászólás) · 2022. június 19. 08:53

Két éve voltam nála Keszthelyen nagyon korrekt amit vállal azt nagy minőségben csinálja nagyon az elsők között van vagy talán az első e téren nagyon megéri elmenni hozzá minden pénzt megér

Zoli0 · Újonc (9 hozzászólás) · 2022. június 27. 12:26

Sziasztok. Lilinél járt már valaki? Esetleg véleményetek róla? Köszönöm.

kyssbela · Újonc (21 hozzászólás) · 2022. június 27. 14:51

2 pasi 1 lány felálláshoz keresem 40 alatti férfitársamat, kizárólag heteró alapon. Kérem csak olyan írjon, aki komolyan gondolja. Hirdető lányhoz mennénk

zoli8484 · Újonc (5 hozzászólás) · 2022. július 02. 05:43

Sziasztok

Regina (34) vélemények? Képei alapján ígéretesnek tűnik.  Köszönöm. 

Törölt felhasználó · 2022. július 03. 23:09

ajánlom 

Egyjóhúszas · Újonc (14 hozzászólás) · 2022. július 04. 21:35

Én is ajánlom! Többször voltam már nála

Repeatedly · Újonc (12 hozzászólás) · 2022. július 04. 21:52

Óóóóó,most látom nyitva van a szombathelyi fórum.Erre nem számítottam,de akkor ide is,mert inkább ide tartozik:

Tehát Szombathely.Eszti 28,de már legalább 5-6 éve annyi,nyilván a képeivel együtt.

Rá igazán nem lehet oka panaszra senkinek,mivel egyszerűen elérhetetlen,nem veszi fel a telefont,vissza sem jelez.Üzenet formájában kérdem tőle,ezt most akkor hogyan?A válasz: Ha vendége van nem veszi fel,próbálkozzak.A nap minden szakában,egész héten vendég.Aha...Ismerősöket is kértem tesztelésre,ők sem jártak sikerrel egyetlen alakommal sem.Nem veszi fel,de kicseng.Kérdem én,mi értelme ennek?Erős a gyanúm,hogy a 4 istenítő értékelés is self made.Attól eltekintve,hogy ez olcsó játék hülyegyerekeknek,ilyenre lehetne figyelni,mert még ha fizet is a hirdetésért,akkor sincs helye ebben a formában egy valós szolgáltatásokat megjelenítő oldalon.Szerintem...

Meatball · Újonc (4 hozzászólás) · 2022. július 05. 09:24

Sziasztok! Helena(40) mennyire ajánljatok egy kezdőnek?

Highboy · Újonc (7 hozzászólás) · 2022. július 05. 18:50

Szia!
Múlt héten hívtam, érdeklődés miatt, nekem szinte egyszerre felvette. Végül nem hozzá mentem, de majd ki szeretném próbálni.

Harcos97 · Újonc (1 hozzászólás) · 2022. július 06. 07:20

Hello teljes mértékben csak is ajánlani tudom, régóta vissza járó vendége vagyok. Az egyik legjobb, mellé még gyönyörű és tudja a dolgát nagyon.

BadPepe · Újonc (5 hozzászólás) · 2022. július 06. 23:03

Szerintem én leszek az egyedüli aki negatívan vélekedik róla. Még pár évvel ezelőtt amikor Nagykanizsán kezdett el hirdetni, akkor felhívtam. Megbeszéltünk mindent, hogy akkor mi lesz a menetrend. Zegről mentem volna hozzá. Már a kocsiban ültem és félúton voltam hozzá amikor is felhív, hogy "Figyelj, most izé - hozé, ez van, az van... blablalbabla....". És a megbeszélt dolgok 90%-át visszamondta. Mondtam, hogy akkor köszi szépen hagyjuk az egészet. Mellesleg, ha megfigyeled, folyamatosan változtatja a hirdetés szövegét, de a képei is ősrégiek és szar minőségűek. 5 évvel ezelőtt is ugyanazok a képek voltak kinn neki, mint most. Hirdetett egyébként már Keszthelyen, Hévízen is... Ott röhögtem fel amikor egyszer az adatlapján kiírta, hogy ő Tibetben volt éveket és szerzetesektől hozta a masszázs tudományát. Ja, én meg Elon Muskkal állok napi szinten kapcsolatban... Hagyjuk már... Szóval, tőlem egy határozott NEM!!

Meatball · Újonc (4 hozzászólás) · 2022. július 10. 18:47

Sziasztok! Szandi(34)-ről vagy Noémi(34)ről valakinek valami tapasztalata van? Előre is köszi!

DrSzöszy · Újonc (7 hozzászólás) · 2022. július 11. 11:08

Hello! Szex? Hívj!

Revenant · Újonc (52 hozzászólás) · 2022. július 12. 15:26

Üdv!
Tudja valaki mi történt Dorinával?
Sokáig inaktiv volt, aztan meg eltünt.
Felkeresném, mert brutális látvány.

Köszi.

Téma indítva: 2010.02.26., 2446 hozzászólás összesen