Szexpartner fórum szombathely

Szombathelyi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
balika24 · Újonc (24 hozzászólás) · 2013. szeptember 02. 06:16

Szaffirol info valakinek?:) elöre is köszi:))

agamennon · Újonc (20 hozzászólás) · 2013. szeptember 10. 16:10

Sárvári Edináról,Szombathely Lináról nincs valakinek infója?

donpepe555 · Újonc (14 hozzászólás) · 2013. szeptember 10. 19:58

Szilvi 33-rol valakinek infoja? Lina ajanlott!!

egon54 · Újonc (1 hozzászólás) · 2013. szeptember 10. 23:03

Szia. Amanda nagyon jó, többször voltam már nála, egy igazán kedves és nagyon jó szolgáltató. Nem sietett, nála az elsődleges szempont megtartani a vedégkörét. Csak ajánlom mindenkinek.

cscs04 · Újonc (7 hozzászólás) · 2013. szeptember 11. 17:03

sziasztok Vivien 24ről vagy Scarlett 30ról tudtok valamit írni!köszi

gyöngyszem · Őstag (320 hozzászólás) · 2013. szeptember 18. 10:19

Rover77!  Ha erre tévednél és olvasol, légyszíves keress meg privátban! Köszönöm szépen! :)

ktamas · Újonc (9 hozzászólás) · 2013. szeptember 19. 20:12

Lina kicsit husibb, mint a képeken, de kedvessége, közvetlensége ezt bőségesen ellensúlyozza:-) 3x ajánlom

Hank · Újonc (11 hozzászólás) · 2013. szeptember 20. 23:51

közérdekű közlemény: CSILLÁNÁL jártam, és túlzások nélkül állíthatom, felejthetetlen volt az élmény! nem is tudom hol kezdjem: A képek valódiak, Korrekt *ron 1 óra "all-inclusiv", az időt nem nézhette, mert majdnem 2 órát voltam NÁLA! Itt nincs kamuorgazmus, a puncija tényleg spriccel, ha kell 20 másodpercenként ! Ez nagyon bejött! A "bőnyálas mélytorok"-ba verhetetlen, annyira szereti és jól csinálja, hogy oktatófilmet fogok belőle forgatni. 

Engem úgy "rendbe rakott", hogy az autómat alig találtam meg!

uraim nem Ő a legvékonyabb, legfiatalabb és talán nem NEKI van a legszebb rejtekhelye, de aki igazi élményre vágyik bátran ajánlom! 

Hú de jó, hogy nem egy kamuképes lehúzós csajt választottam!

CSILLA Drága köszönöm!

winterg · Újonc (24 hozzászólás) · 2013. szeptember 21. 10:30

Sziasztok!

Sajnálattal kell közölnöm,hogy a MARA-ról közzétett képek,köszönő viszonyban sincsenek a valósággal.

Az az egy stimmel,hogy egy roma lányról van szó.Nem szeretném megbántani,annak ellenére sem,hogy "megvezetett",de NEM AJÁNLOTT kategória!Kimondottan csúnya,dohányos arc,és a test.....na inkább hagyjuk.Szóval NEM az a bomba csaj,aki a képeken van.

twentyone1010 · Újonc (21 hozzászólás) · 2013. szeptember 21. 16:29

Liáról valaki infot?gyönyörü a képeken...

visitore · Újonc (15 hozzászólás) · 2013. szeptember 22. 07:04

Lina részemről a nagyon ajánlott kategoriába tartozik.Könnyü megközelithetőség,ingyenes parkolás.De nem ez a lényeg hanem a szolgáltatás minősége.

Amit igy elmondani nem lehet hanem át kell élni.

zs1987 · Őstag (378 hozzászólás) · 2013. szeptember 23. 14:26

Kedves Gyöngyszem!

Bolondulok a stílusodért! Azt hiszem, hogy te az orgazmus mellett szarkazmust is gyakran idézel elő. Legalábbis nekem az az érzésem, hogy szabályosan kiparodizálod az olyan hirdetőket, akik a valós életkoruknál (jóval) fiatalabbnak állítják be magukat: nemrég még egy 90-91 éves "vén banya" voltál, most meg egy 39 éves, korát meghazudtoló igazi MILF :))) Igaz, te megengedheted magadnak ezt a luxust, hiszen ahogy olvasom, Szombathelyen nálad nincs jobb szolgáltató, így ezekkel a viccelődésekkel feltételezhetően nem veszítesz vendégeket. Szerintem max. 30-32 éves lehetsz valójában.

Eddig még nem voltam nálad, de úgy érzem, egyszer el kell hozzád mennem, mert mindezek mellett nem MELLékesen bombajól is nézel ki. Sajnos Savaria egy kicsit messze messze van nekem, de nem baj.

gyöngyszem · Őstag (320 hozzászólás) · 2013. szeptember 23. 15:37

Szia Zs!

Hát pont most nem viccelek, gondoltam megkomolyodok......... :D Pedig ez a valóság, 74-es vagyok. Annak csak örülök ha nem hiszik. :)

A szarkazmus soha nem állt tőlem távol, de a jelenlegi adatlapom mentes tőle.

De azért köszönöm!

zs1987 · Őstag (378 hozzászólás) · 2013. szeptember 23. 19:25

Hűha! A "fenébe"... Pedig fogadni mertem volna rá, hogy megint csak vicces kedvedben voltál, mikor egyik pillanatról a másikra 90 éves lettél. Most egy kicsit szégyellem is magam, hogy a fiatalos fejemmel egy 39 éves x gyerekes anyukát csak úgy letegezek. A legidősebb nő, akit eddig letegeztem, max. 35 éves volt (rokonokat leszámítva persze :)) ). Így nem is tudom, hogy el merjek-e menni hozzád.

zsoleszka11 · Lelkes újonc (49 hozzászólás) · 2013. szeptember 24. 13:17

Üdv Újra Vas megyébe Gabriella vártunk nagyon :)

Mara34 · Újonc (2 hozzászólás) · 2013. szeptember 25. 14:13

Kedves Winterg...Elöször is köszönöm a negativ hozzászolásodat itt a fórumon :) Valjuk be néha ilyen is kell,de szerintem ez egy kicsit túlzás már nekem,vagy lejáratás? Természetesen továbbra is várom majd kedves vendégeimet,ahogy szép városotokba visszatérek :) Puszi mindenkinek:MARA

twentyone1010 · Újonc (21 hozzászólás) · 2013. szeptember 28. 18:20

Nem Lina hanem Lia...

Hank · Újonc (11 hozzászólás) · 2013. szeptember 28. 21:31

Dzsinánál jártam, a lakás tré, a roma csaj  háta csupa ragya, én nem ajánlom, de ez ízlés dolga! 

sanzi · Újonc (40 hozzászólás) · 2013. szeptember 29. 07:50

Enikőről tudnátok valami infót?

twentyone1010 · Újonc (21 hozzászólás) · 2013. szeptember 29. 11:00

hát a képek alapján is egy hulladék,az a gáz aki ezek után a képek után is el megy hozzá....

Téma indítva: 2010.02.26., 2450 hozzászólás összesen