Szexpartner fórum szombathely

Szombathelyi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
gyöngyszem · Őstag (320 hozzászólás) · 2013. szeptember 29. 20:09

Csilla!  Akinek nincs ötlete az keres másnál. Örülök, hogy tudtam segíteni.   ;)  Innen is egy kicsit meg onnan is........de a közös ruci az már elég ciki! 

katmen38 · Újonc (13 hozzászólás) · 2013. szeptember 29. 23:19

Nem megy az üzlet??? Szegény kicsilány, sajnalom de részemröl, téma lezárva......!!!!!! No comment    :)

gyöngyszem · Őstag (320 hozzászólás) · 2013. szeptember 30. 00:22

Üzlet? Az meg mi?  Ha megy, akkor hány lába van? De te megmondod hogy az enyém nem megy.........az én üzletem lábát amputálták, de elvonszolom itt magam sántán. ;)

katmen38 · Újonc (13 hozzászólás) · 2013. szeptember 30. 00:58

:) Szánalmas a hozzá állasod a dolgokhoz....!!!!! Na mind1   :D Te itt ebbe a városba már kicsit régi (motoros)-nak számitasz! Na szép álmokat    :)

gyöngyszem · Őstag (320 hozzászólás) · 2013. szeptember 30. 07:18

Szánalmas a hozzáállásom? Ettől független nem én vagyok rászorulva más ötletére és ruhájára! Ez az amit szóvá tettem és te teljesen másról beszélsz, terelsz, sőt, folyamatosan engem minősítesz. Új mindenki tud lenni egy városban, az öreg motoros rangért azért le is kell tenni valamit az asztalra. :)

katmen38 · Újonc (13 hozzászólás) · 2013. szeptember 30. 07:44

Nem egy tarka macska van a világom...ezt csak képletesen jegyzem...értsd a ruhára    :D Vagy is h világos legyen!!!! Még tartom magam annyira igenyesnek h nem szorulok arra rá h más megunt cuccai legyenek rajtam... Na további szép napt!!!!!

gyöngyszem · Őstag (320 hozzászólás) · 2013. szeptember 30. 07:59

A lényeg az, hogy te is cikinek láttad, mert a kolleginával gyorsan leszedetted a képet még tegnap......  de a szövegemhez foggal körömmel ragaszkodsz. Nincs ezzel semmi baj csak annyi, hogy még neked áll feljebb és te minősítgetsz mindezek ellenére. Használd egészséggel! ;)

katmen38 · Újonc (13 hozzászólás) · 2013. szeptember 30. 08:37

Nem minösitek  senkit ha  nem kostolsz be akkor nincs ez a reakcio...részemröl... meg külömben is, a kissebb dolgom is nagyobb annál h veled  itt vitázzak.....Szerintem meg mindenkinek szuvenir joga milyen képeket rak fel magárol, na és persze mibe....bocs de nekem dolgom van nem érek rá itt veled csacsogni   :D

gyöngyszem · Őstag (320 hozzászólás) · 2013. október 01. 11:15

Kedves érdeklődők!

Most vettem észre, hogy a telefonszámom ideiglenesen ki van kapcsolva. Intézkedem!

Sűrű elnézésem azoktól, akikkel tegnap időpontot egyeztettem.

winterg · Újonc (24 hozzászólás) · 2013. október 02. 10:45

Hello Mara!

Olvastam a válaszodat.Örülök,hogy reagáltál.Nem szeretnék parttalan vitába bocsátkozni,ezért arra kérlek,hogy a legközelebbi szombathelyi látogatásod alkalmával az "igazi" képeid mellé,tegyél fel egyet magadról is,és majd a hites publikum eldönti,hogy az "igaziak" valódiak-e!

Mert továbbra sem tartom tisztességesnek az agyonretusált,műtermi,ill. a nem valós képek sajátként történő publikákását.Végül is ez majdnem plágium.... :-)))!

Akkor inkább hirdess kép nélkül,és dolgozzon a kuncsaftban a fantázia.Bár nem tudom,hogy az esetedben mikor nagyobb a csalódás.... :-(

zsoleszka11 · Lelkes újonc (49 hozzászólás) · 2013. október 08. 14:00

Aki Debora néven hírdet az nem Alicia egy másik hirdetése ?? Létezik a Debora nevű hölgy??

bújóscica · Lelkes újonc (71 hozzászólás) · 2013. október 11. 14:58

Keressetek rá Alicia és Deborah fotóira a neten, érdemes!

Strigx · Lelkes újonc (69 hozzászólás) · 2013. október 11. 15:34

Deborah-nál voltam, mégsem ugyanaz mint Alicia, a múltkori amatőr képei közelebb voltak a valósághoz de élőben még sajnos így is elég más a kép. De a mostani képei neki is meg Aliciának is kamu képek. Nekem annyira nem jött be. 

Kiránál is voltam, a csaj fiatal és rendben van, de a hozzáállás meg maga az egész körítés egy katasztrófa. Már az elején érzed, hogy legszívesebben elküldene a fenébe, nehezére esik minden, egyszóval katasztrófa.  

Most megfogadtam mégegyszer meghallom telefonban, hogy Rohonci út többet oda nem megyek. Utálom a futószalag efektust. 

Lészy · Újonc (15 hozzászólás) · 2013. október 11. 15:43

Kedves STRIGX...Én Lészy vagyok..És én is a Rohoncin szoktam dolgozni,és szomorúan olvasom,hogy a lakást egy lány miatt elitéled,és sajnálom,hogy negativ élménnyel távoztál,de kérlek ne ocsmárold a lakás hirnevét egy személy miatt! :)Köszönöm puszi

noemike · Kvázi-tag (121 hozzászólás) · 2013. október 11. 16:44

Lészinek igaza ,azert mert lyukra futottál pár átverős lánnyal nem a lakást kell leszólni,mivel szemékyre szabott ki milyen.

sanzi · Újonc (40 hozzászólás) · 2013. október 12. 06:27

Nem csak Rubintunk van,szerencsére.Sajnos néhány lány kivételével sablonos az egész. Unottak,alig várják, hogy túl legyenek rajta.Nem is tudnak egy helyen sokáig megmaradni.Becsüljük meg a jó helybéli lányokat.

Törölt felhasználó · 2013. október 12. 11:22

Rubint szexpartneren kívül kit tudnál még ajánlani?

twentyone1010 · Újonc (21 hozzászólás) · 2013. október 12. 18:19

ez a dzsina vagy mi nőnek tartja magát?

hamilton · Újonc (1 hozzászólás) · 2013. október 13. 10:18

Sisi nevű hírdetőnél járt már valaki ? 

cicifüggő · Újonc (22 hozzászólás) · 2013. október 13. 21:47

Nati-nál volt valaki, vélemény?

Téma indítva: 2010.02.26., 2450 hozzászólás összesen