Pár nap eltelt az élmény óta? Hmmm.....ez érdekes, hisz tegnap délben jelent meg a hirdetése itt Szombathelyen! ;)
Pár nap eltelt az élmény óta? Hmmm.....ez érdekes, hisz tegnap délben jelent meg a hirdetése itt Szombathelyen! ;)
Joezef!
Én elnézést kértem, ha nem kapok az már nem az én problémám!
A cuccaidért gyere el nyugodtan, mert nem tudom felhasználni másra, másnál mennek, működnek a dolgok! ( bizsrgető gél meg stb.) Ha nem jössz érte, akkor kuka úgy is.
Az, hogy egyszer megkértelek az együttlét után, hogy dobj be a városba (félóra) az semmi ahhoz képest, hogy a f*z*tett idődőn kívűl mennyi időt töltöttél nálam!
Megint csak dörgölsz az ember orra alá.
Toleráns akartál lenni? Érdekes, a chaten történt dolgokért akkor ott elnézést kértél! Utána meg sértődöttségedben léptél ki.
És ezzel itt, én le is zártam a témád!
Szia Gyöngyszem! Látom zajlik itt az élet. :) Gyere Nyíregyházára,mi már itt nagyon várunk hidd el,beszéltünk már rólad párszor,csak nagyon messze vagy tőlünk. Itt Nyíregyen nyugtod lesz,nem kellessz így harcolnod fórumon. :)
Jaja. És egy kicsit kiengedheted a gőzt és levezetdheted rajtunk a feszültségedet ( persze csak jó értelemben) :))))
Látod Joezef! Pont ezzel a hozzászólásoddal árulod el magad, hogy ez nem más mint bosszú! De viszed a pálmát, te egy pszichopata vagy nem kicsit! Nem véletlen lettél leépítve. Ha korrekt módon közöltem volna , hogy többet nem, akkor is ugyanez lenne!
Tudod jól, hogy tudnék én is sártdobálni, de nem teszem, nem süllyedek le a szintedre.
Ne szexuál pszichológushoz járjál, hanem 11 Huszár úti pszhiátria!
Chat? Itt van, így látták ott a dolgot a többiek!
***moderálva***
Szerintem ez mindent elmagyaráz!
Kedves Rubint!
Igazad van,a vidékin vasárnap délben jelent meg a hirdetésem,de a ***moderálva*** fent volt már hamarabb.Nem igazán értem,hogyha én nem mondok rólad semmit akkor te milyen alapon írogatsz ilyeneket...Szerintem én nem bántottalak,nem próbáltalak ellenszenvessé tenni a vendégek előtt,ez nem az én formám és nincs is rá szükség ahogy a fórumot olvasom :) Félreértések elkerülése miatt...Nem akarok se vitatozni,se veszekedni nem az én stílusom,csak nem értem,hogy miért viselkedsz csitriként,holott egy érett nő vagy...
Rubint! Mióta chatelgetsz, eléggé süllyed a színvonalad!! Hetente mennek a pletykák körülötted, ráadásul ITT a fórumon. Máskülönben Én személyesen is hallottam már Rólad rosszat. Ami még nagyon kellemetlen dolog a lényeddel kapcsolatban, az irigységed; és az hogy szereplés kényszered van! (Elég visszataszító dolog még női szemmel is...)
Kyra hirdetése sokkal hamarabb fent volt a piroslámpán mint itt, mert hétvégén nem igazán aktiválnak uj hirdetéseket, csak ügyelet van. (De egyébként szerintem Te vagy a legutolsó, akinek erről beszámolni, esetleg magyarázkodni kellene! Értsd meg kérlek; attól hogy Rólad már nem írnak jó beszámolókat, más lányról még igen!! Nem te vagy a legjobb a városban! (10 év sexuális szolgáltatás-nyújtás után, úgy gondolom hogy ez érthető, de nem a Te hibád!) Ne provokálj már mindenkit, kiváltképp azokkal a dolgokkal ne törődj, amik nem Téged érintenek! Nem értem, hogy miért baj az Neked hogy Kyrát dicsérik, hisz nem is egy "súlycsoport" vagytok. (Bőven nem.) Úgy vélem egyátalán nem a Te véleményedre kiváncsiak a fórumozók. (Hiszen Te nem próbáltál ki egy lányt sem...) Furkálódni értéktelen dolog! (És ízléstelen egy érett nőtől!)
Ja! És hányinger keltő az is, hogy tenyérbemászol mindenkinek és kiszeded az infokat chaten az emberekből, (jó sok szabadidőd van) majd mikor összegyűlnek a felhők a fejed fölött, NYILVÁNOSSÁ teszed itt a fórumon a PRIVÁT beszélgetéseidet.
DISZKRÉCIÓ????????????????
Pletykafészek, bajkeverő!
Szia Kímberly!
Ki méri itt a színvonalat? Te? Én még nem bántottalak, és nem is minősítettelek, és ezekután sem szeretnék. Nem szoktam ok nélkül. Ha belémállnak és telehánnyák a fórumot hazugsággal, akkor had engedtessék már meg nekem, hogy éljek a lehetőséggel és megvédjem magam! Pletyka körülöttem? Én pletykálok magamról? Mert azt írtad, hogy én vagyok a pletykás. Kiről, mit pletykálok? Mikor láttál engem lányt minősíteni anélkül, hogy ő kötött volna belém? Én ilyet soha nem tettem, veled ellentétben! Ha van ilyen, másold be ide kérlek! Igen 10 éve itt vagyok egy helyen. Ez azért valami nem? Te hányadik várost váltod 23 évesen? Jah, emlékszel? Győri fórum......volt ott valami harcod neked is, hozzászóltam, te lájkoltad. :) Ott van! Akkor az érdeked úgy kívánta. Most meg itt nekem jössz?! Ezt hívják napraforgónak! Szép, csinos csaj vagy, nem értem miért az én színvonalammal bíbelődsz? Igen, más kategória! Épp ezért nem is értem a támadásod! Igen a joezef elkezdte (tehetek én róla, hogy belémzúgott?)Ő választotta a nyilvánosságot, nem én! Ő személyeskedik, nem én! Az, hogy neked vagy bárki másnak nem tetszik, hogy merek szólni a magam érdekében, én arról nem tehetek. De itt az alkalom, hogy jöjjenek a hiénák és amit joezef elkezdett sárdobálást, azt lehet még tetőzni. Diszkréció??? Tudtam volna Joezef magánéletéről írni, teregetni ahogy ő tette velem, de nem tettem, mert nálam van diszkréció!!! Nem véletlen itt a 10 év!
És ami sokak figyelmét elkerüli, ha már rosszindulatúnak és irigynek akarsz beállítani. Több lány mellett álltam ki, mint aki mellett nem! ;) Csak egy példa: Sissy! Ilyeneket viszont találsz ha visszakeresel. Ugyanis 4 éve fórumozok és több éve chatelek. Amit kimásoltam a chatből, szerintem az senki személyes jogait nem sérti. Én velük régóta chatelek, napi szinten, egyfajta haveri kör. Semmiféle diszkréciót nem sért, hiába szeretnéd úgy beállítani.
Kyra!
Egy rossz szót nem szóltam! A hozzászólásban volt némi ellentmondás, ezzel kapcsolatban írtam egy mondatot mint észrevétel. Semmi minősítés és sértés.
Kimberly, te viszont sértegetsz és minősítesz! Akkor most ki a rosszindulatú? ;)
Hajaj én a 10 év alatt hányról hallottam rosszat! :D De nem találsz olyan bejegyzést sem, hogy én azt bárki orra alá dörgöltem volna! Te miért teszed?
Minden lányról mondanak rosszat, csak az a nem mindegy, hogy ki mondja. Rólad nem írtak még rosszat fórumban? Dehogynem! ;) Rólad még nem mondatk rosszat? Dehogynem! ;) Csak én nem foglalkozom vele(d). Ugyanis, olyan nincs, hogy mindenkinek jó legyél!
Inkább politikusnak kellett volna lenned, mert kiváltképp jól tudsz terelni!
Kitört a "Rózsák háborúja" ? http://hu.wikipedia.org/wiki/R%C3%B3zs%C3%A1k_h%C3%A1bor%C3%BAja
Ne hepciáskodj, és ne álljon már Neked feljebb!! Ne essen már rosszul, hogy ugyan azt tettem Veled, amit Te Kyrával. Ha Neki sem, Neked sem állhat feljebb!
Nem kell visszakérdezgetni sem, tudod nagyon jól miről beszélek! (most játszod a megsértett ártatlant)
"Egy rossz szót nem szóltam! A hozzászólásban volt némi ellentmondás, ezzel kapcsolatban írtam egy mondatot mint észrevétel. Semmi minősítés és sértés."
Furkálódsz, provokálsz, kötekszel. Igen, Rólam írtak már rosszat, de nem vagyok álszent! (ellentétben veled) Ha Te nem érted az Én támadásom, akkor Kyra hogy értse a Tiédet? Ő sem bántott Téged! Az a baj, hogy túl sok a szabadidőd, és másokkal foglalkozol magad helyett. Pedig igazán fejleszthetnéd a jellemedet!
Hanyadik városban dolgozom? Ééééén? Én most hogy jövök ide?? Most Rólam fröcsögsz?! Támadás a legjobb védekezés! (Amúgy ha annyira sz*r lennék, már megírták volna....) Nem a színvonaladdal bíbelődöm, hanem kicsit "kiosztalak" mert próbálod piszkálni (mostmár) az Én barátnőmet' is. Nem csak Joezefről van szó... nem ez az első privát chat beszélgetés, amit kibiggyesztessz ide a fórumra!!
Milyen sárdobálásról beszélsz? Én dobálok Rád sarat??? Te kezdted Kyrával!!!! Te vagy a legnagyobb hiéna, mert Te szólsz mindenbe bele, és az a nem mindegy, hogy nem csak itt a szombathelyi fórumon "ágaskodsz", hanem minden városban!! A vitatkozásban leled örömöd, és mivel nincs aktiv, kommunikativ kapcsolatod, (mert nincs aki szóba áll veled, ezáltal nincs kivel beszélgetned) éjjel nappal online vagy mindenféle chatoldalakon és fórumokon, ahol vitatkozol csak azért, hogy a mérgedet kiadhasd, vagy hogy okoskodhass a facebook-os idézeteiddel. Blogolni nem blogolsz véletlenül?
"Tisztelt partnereim!
17.-ével véglegesen befejezem pályafutásom!
A lényeg annyi, amiért ide írok, hogy az utolsó pár napban már nem lesz hirdetésem.Aki szeretne még az utolsó hetemen meglátogatni az mentse el a számom!
Üdvözlettel: Rubint"
Ez mindent elmond Rólad, és Én a helyedben nem lennék büszke a 10 évre, amit a szexiparban töltessz/töltöttél!!!
És Sissy hogy kerül ide? Miért kevered bele? Rubint, miről beszélsz???!!
Velem pont nem foglalkozol, de másokkal igen! Pl. a Kyrával! Pedig még kolléganőd sem!
És ha Neked van jogod kekeckedni Kyrával, Nekem is van jogom piszkálódni Veled!!
HALYRÁ KIMBERLY VELED VAGYUNK!:)GYŐRIEK TÁMOGATNAK!!!!!
Nézd meg jobban mégegyszer! Nem szóltam hozzá Kyrához! Nem minősítettem, nem sértegettem, sőt, az ég világon semmit nem írtam róla. Winterg hozzászólásához írtam egy mondatot! De ha valaki kötekedni akar, az talál! Kettőnk írása közül a tiéd fröcsög a sok sértegetéstől és minősítéstől!
További jó fröcsögést!
Okosnak és nagyon jó nőnek hiszed magad, de igazából teljesen átlagos vagy és maximum az 1-2 jobb ruhád/fehérneműd és sminked dob fel. Nagy álmod, hogy egyszer sok pénzed lesz. Épp ezért vagy lehúzós típus, aki csak arra megy, hogy minél több p*nzt ott hagyjanak nála, aztán ha reklamálnak (pl kif*z*ttek egy extrát, ami nem történt meg, akkor nem kapják vissza az *rát; vagy lefoglalják az időpontot többször is, de nem vagy elérhető), akkor kimagyarázod magad, vagy csak annyit mondassz, hogy "így jártál". Az ágyban fadarab, gépies nyögdécseléssel, de üres tekintettel próbálod eljátszani, hogy mennyire jó, amit persze a vendégek nagy része észrevesz, de szerinted tökéletes szerető vagy. Épp ezért, ha megjelenik egy rossz beszámolód, akkor mindenki más hibás (időjárás, a hely, a vendég, stb.), de Te semmiképp. Örüljön a vendég, hogy dughatott egy olyan jó csajjal, mint Te.
Tudod, hogy mit hogy kellene csinálnod, de sokszor kicsúszik a talaj a lábad alól (saját magad vagy az élet dolgai miatt) és ezzel tisztában vagy, viszont épp ezért évekig csinálod ezt és sosem jutsz előrébb.
Általában az ilyen lányok, benyögik az oldalon, hogy eltűnnek örökre, de aztán valamiért mégis visszajönnek és ha nem győzik le saját magukat, akkor örökre ezt a szakmát fogják művelni. Évek óta csinálják, és még évekig fogják is.
Puszi MIA!!!
Hiányoztok!!!
Látsz valahol rólam ilyen beszámolót? :D Vagy kiből indultál ki? Tehát én zavarok, ennyi a gondod! Ámen! További jó szórakozást! :)
Hajrá Kimberly a Székesfehérváriak is Veled Vannak!!!
Puszi Székesfehérvárra is!!! :)
Látom, Kimberly, Te Szombathelyen se bírsz a véreddel!!! Onnan is ki akarod magad utáltatni? Te olyan szolgáltatót támadsz , aki 10 éve ugyan abban a városban rendel, és hozzá teszem sikeresen !!! Rubintról eddig csak jót írtak, de Te nem bírod elviselni, ha nem veled van tele a fórum, nem Te vagy a központban! Nem bírod elviselni, ha Rubint klasszisokkal jobb NŐ nálad!!!! Te az X év alatt amióta ebből élsz hány várost látogattál meg???? Hány neved volt??? Ja és még hány lesz??? Ha olyan lányt támadsz aki 10 éve ugyan abban a városban van, szerintem ez jelent valamit!!! Te ugyan ezt nem tudod elmondani magadról!!!! Savanyú a szölő???