Én voltam "Édes Pici lánynál". Egy fiatal kedves aranyos kis csaj. Ránézésre meg se mondaná senki hogy mivel foglalkozik. Aki szereti a fiatal feszes testet annak mindenképp ki kell próbálnia, gyönyörű a lány, csak vigyázzatok rá mert törékeny (tényleg pici :D). A szexben is ügyes, olyan igazi barátnő feeling. Amit itt leírtak róla az hazugság egyértelműen. Nem cigány a csaj, de ha valaki azt mondja hogy az, akkor egyértelmű hogy sosem volt nála...
A lopásról meg annyit, hogy amíg zuhanyoztam a szobában hagytam a kocsikulcsot, telót, pénztárcát, semmi nem tűnt el (nem szoktam ilyet csinálni, de nála eszembe se jutott hogy ilyen felmerülhet).
Elég undorító dolog megpróbálni lejáratni valakit hazugságokkal. Van olyan lány aki azt hiszi hogy majd emiatt többen mennek hozzá? Ez elég nagy butaságra vall. Légy kedves megbízható odaadó, és adj egy kis plusszt, és akkor mennek hozzád is...
Na de hogy valami negatívot is írjak, a Kiscsajról: az ágy nagyon kemény azt cserélni kéne :), illetve a gps nem nagyon akarta megtalálni az utcát, elég nehezen találtam meg végül, de ez nyilván azért van mert helyismeretem nincs nagyon Szombathelyen.