Natáliáról nem is beszélve. Nagyon tip-top csaj! Minden tekintetben!
Natáliáról nem is beszélve. Nagyon tip-top csaj! Minden tekintetben!
Sziasztok!
Gináról és Angelináról valakinek tapasztalat? Mivel utaznom kell Szhelyig, ezért csak jó szolgáltatót látogatnék. Ha valaki tud segíteni, előre is köszönöm! :)
ügyes a kis csaj?:)
Ma jártam Pocahontasnál és nagyon rendben volt .Ott van a lány külsőre és hozzáállásra is .
Sziasztok! Stella cicáról, Nati cicáról, vagy Gináról esetleg Gabrielláról van valakinek tapasztalata? Előre is köszi.
dzsenifer-röl tud valaki valamit?:):P
a keresőt amugy miért nem hasznalja senki?
keresés kulcsszóra.beütöd a nevet s kidobja .
csáo Alicia-nál járt már valaki? sárvári:) nincs sárvári szoba azért kérdem hát ha valaki járt már nála:)
m*lytorkos Anita-nál járt valaki? Egész formás feneke van.
Ma jártam Rékánál!! Akit érdekel a popó nagyon Élvezettel csinálja:::::: csodás nála....... és a fraciája is,és nagyon kedves diszkrét csaj!!!!!!Érdemes felkeresni merem ajánlani!!!!!!! Üdv
Azért az érdeklne, hogy hogy lehet az, hogy valaki az Én felhasználónevemmel azaz-Spártai néven tud itt fórumozni ( aki nem Én vagyok ) Ha avatott személy olvassa ezt, tegye már meg nekem, hogy megválaszolja. Annál is inkább mert fel lettem kérdezve, hogy mit írtam, holott marhára nem Én voltam. Előre is köszi
Egyértrelműen Rubint
Hello!
loki nevű kommentelő írását csak meg tudom erősíteni
+ emellett korrekt és a hozzáállása a dolgokhoz is lehetne példa néhánynak...
amúgy a feneke meg 10/10 :)
Sziaszto valaki segitsen szombathelyre mennék petra vagy rubint?:)
Szisztok !
Kit ajánlanátok aki szereti popsiba is és 30 alatti , de ha abban is tudnátok segíteni ki csinálja kettesben a barátnőjével és jók ? Ja és nem az órát lesi mert olyannal már voltam .
Válaszokat köszi előre is !
Üdv. mindenkinek
Köszi loki!
Az előbbit sejtettem, az utóbbit reméltem :)
Szia!
Izabell egy kicsit ki van retusálva a fotókon,viszont a hozzáállásával nincsen baj. Ezt leszámítva és tennék rá egy ajánlott plecsnit.
Sziasztok!
Izabellnél járt már valaki? A fotói szépek, kéne esetleg valami info.
Petra 29 úgy néz ki élőben is mint a képeken. Idegességemben nem tudok írni. :)
Sziasztok!
Havi jelentésem:
Natalia és Pocahontas számomra kamuk sajnos. Épp tőlük jövök, 8-ra volt időpontom mindkettőhöz (főleg a leszbi szex érdekelt). Vártam nagyon a dolgot, mert telefonban aranyos volt a lány (nem tudom melyikkel beszéltem). Olvastam hogy szeretik a csokit, így felöltöztem szép ruhába, megvettem kettőt a legnagyobb tábla csokiból amit találtam a boltban, és teljesen pontosan, talán 8 előtt pár perccel már a helyszínre is érkeztem. Ekkor közölték hogy az egyik épp háromnegyed órára még foglalt, max. a másik ér rá. Nagyon dühös voltam, mondtam hogy ez így akkor tárgytalan. Erre azt a választ kaptam hogy "rendben". Persze rendben, közel 40 km autózás után ez teljesen rendben van. Tehát őket nem ajánlom senkinek, mert nem tartják az időpontot, így nagyon gázosak! Mérges is vagyok rájuk, remélem nem sokáig lesznek a városban!!!
Petra 29 úgy néz ki a képeken, az arca nem annyira szép mint a teste, de teljesen rendben van. Annak ellenére hogy talán nem tudtam vele nagyon egy hullámhosszra kerülni, elégedett voltam azzal amit nyújtott, a franciáját mindenképp érdemes kipróbálni! ;)
Kármen is nagyon aranyos, szimpatikus lány, őt is csak ajánlani tudom (bááár, nem hiába van neki is inkább a popsija a képeken mint a mellei).
Üdv.