Gyönyörűek Rubint új képei! Gratulálok !
Szexpartner fórum szombathely
Szombathelyi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Lacipapa · Újonc (29 hozzászólás) · 2012. augusztus 14. 07:53
Mr X · Újonc (4 hozzászólás) · 2012. augusztus 13. 22:34
Rubint 90 éves! Jól tartja magát
Strigi · Lelkes újonc (69 hozzászólás) · 2012. augusztus 10. 14:38
Hencikebaby nálam nem ajánlott kategória, nagyon hangulatember, volt pár olyan húzása amikor megfogadtam, hogy többet nem megyek hozzá, de aztán adtam még 1 esélyt neki de szintén rossz tapasztalattal gazdagodtam így már nem látogatom.
Nem szeretem ha valakin ennyire látszik hogy csak a ***moderálva*** kell neki, és le akar húzni.
Anitánál még nem voltam, de tervezem.
James9 · Újonc (1 hozzászólás) · 2012. augusztus 09. 16:00
Sziasztok!
Anita 27-ről és Hencikebabyről egy kis infót? előre is köszi
majom007 · Újonc (9 hozzászólás) · 2012. augusztus 07. 15:51
Én is Kármenről szeretnék kérdezni, ha valaki járt nála, írhatna pár sort. Nagyon tetszetős a leány!
ragadozó1 · Újonc (18 hozzászólás) · 2012. augusztus 07. 10:50
Üdv mindenkinek!Kármenról tudna valaki infót írni?Köszi.
Törölt felhasználó · 2012. augusztus 06. 15:59
Nekem nem szokásom fórumba írogatni,de nagyon elegem van a mocskolódásból főleg olyan illetőtől akinek még az utolsót is oda adtam és azt mondja rám,hogy megloptam!!!Nekem van elképzelésem az életben több lábon állok,de csak azt várom,hogy a sültgalamb a számba repüljön!!!Aki egy kicsit is ismer tudja milyen vagyok!!!Nem vagyok igénytelen se magamra se a környezetemre!!!!!Ezzel itt befelyeztem!!!Nyugodtan mocskolódjon csak!!!Szerkesztőség meg arra reagál amit ő jónak tart!!!Na pá nektek!!!
Santi · Újonc (5 hozzászólás) · 2012. augusztus 06. 09:16
Azt gondolom, hogy a pénteki hozzászólásomban maximálisan betartottam a fórum szabályzatát. Eddig is tiszteletben tartottam, ezután is így teszek! Ezért is furcsa, sőt kifejezetten sértő számomra, hogy teljesen törölte a T. Szerkesztőség! Úgy vélem, hogy semmi bántót nem közöltem. A szabályokat sokkal inkább betartottam, mint azok a fórumozók, akik úgy írogatnak, mondanak véleményt a lányokról, mint a hentesüzletben szokás egy darab húsról. Őket még sem moderálják, pedig annyi a tisztelet a közléseikben, mint mackósajtban a brummogás. Na, mindegy! Az akkori közlendőmet juszt is megismétlem, döntse el ki-ki maga, hogy tiszteletlen, szabályszegő voltam-e. Íme a pénteki beírásom: " Ez az egész lopásos sztori nagyon szánalmas! Mesiben már korábban csalódtam, most meg Monában is csalódnom kell ( feltéve, ha igaza a történet). Sajnos Strausnak sok mindenben igaza van Mesit illetően. Itt már senkiben sem lehet megbízni?"
Strigi · Lelkes újonc (69 hozzászólás) · 2012. augusztus 03. 17:07
Szerencsére nekem ez már a telefonban lejött így el sem mentem hozzá. De ez még régen volt több hónapja, de most újra itt van és megint hirdet. Kérdem én, ilyen hozzáállással minek?
peterson88 · Újonc (1 hozzászólás) · 2012. augusztus 03. 14:58
Sziasztok
Stellárol tudtok valamit irni?
Lánykereső Szerkesztőség · 2012. augusztus 03. 14:11
Tisztelt Fórumozók!
Kérjük NE ebben a fórumban cseverésszenek! Arra ott a csevegő, dühöngő...
Törölt felhasználó · 2012. augusztus 02. 15:47
Sziasztok!Nórinál voltam az elmúlt napokban!Külsőleg egy elbűvölő szépség,beszélgetni nem nagyon szeret,és a hozzáállásával is van némi gond,látszik hogy nem élvezi egyáltalán amit csinál és ezt ki is mutatja elég nagyon!Nekem csalódás volt!
Straus · Újonc (4 hozzászólás) · 2012. augusztus 02. 12:16
*** Kérjük, hogy a vitáikat a dühöngőben rendezzék!!! ***
Mesi
Elhiszem, hogy kellemetlen a helyzet és szeretnéd magad kivágni belőle, vagyis jól kijönni. Soha nem voltam hirdető, konkurencia bármennyire is szeretnéd ezt a vásznat így megfesteni. Vendég vagyok, nálad csak voltam. Tényleg magad körül és a fejedben rakjál rendet, mielőtt komplett idiótát csinálsz magadból itt mindenki szeme láttára. Lehet, hogy ég a ház, de úgy néz ki az nem másé mint a tiéd, ugyanis te kiabálsz. S ha már itt tartunk : Nem zörög a haraszt ha nem fújja a szél.........és igaz az amit pár hozzászólással lentebb írtál, ...a szánalom ingyen van.............kapsz is belőle egy kicsit!
Törölt felhasználó · 2012. augusztus 02. 07:45
Tisztelt Szerkesztősét!!
Kéenéma szerkesztőséget, hogy tisztázzon IP cím alapján.
Ugyanis nem vagyok hajlandó rágalmazásokat elviselni!!!!!
Lánykereső Szerkesztőség · 2012. augusztus 02. 07:37
Tisztelt Fórumozók!
Kérjük, hogy vitáikat a dühöngőben rendezzék le!
Tisztelettel:
VidékiLány Szerkesztősége
MESI · Újonc (16 hozzászólás) · 2012. augusztus 02. 00:26
Drága Straus alias Mona te édes! Az kiabál akinek a háza ég!!! Az aki a segitö kezet leszarja, meglopja és visszaél a bizalmával utánna meg megprobálja lejáratni azt aki mellett jol vitted hát...csak magadat minösited!!!! Remélem igy is találsz magadnak helyet hogy aki ezt olvassa tudja hogy enyves a kezed bármilyen jok a feltételek....Magadat nem merted vállalni állnévvel irogatsz vajon miért?Én nem sülyedek le a te szintedre CSAK SAJNÁLNI TUDLAK
Spártai... · Újonc (21 hozzászólás) · 2012. augusztus 01. 19:27
Látogatást tettem Rubintnál ahogy terveztem. Örömmel konstatáltam, hogy a róla olvasható beszámolók cseppet sem voltak túlzóak. Nem szeretném újra leírni azokat amiket már mások megtettek, így ezekre nem is térnék ki. Azt azonban mindenképen elmondanám, hogy az alakja olyan nőiesen arányos, hogy tökéletesnek mondható. Arra számíthat a látogató, hogy egy hölgy aki ilyen genetikával bír teljesen elvan szállva magától, ő azonban cseppet sem, abszolút a földön jár. Kedves , közvetlen, érdekes, intelligens ember. Amin még magam is meglepődtem és amivel eddig még egy hölgynél sem találkoztam azok azok a pluszok amelyek ahogy Rubint fogalmazott alap dolgok, ilyen például az illatmentes férfi tusfürdő – ami az én esetemben kimondottan hasznos volt így nem kellett magyarázkodnom otthon az idegen illat miatt, ide sorolnám még a kézfertőtlenítőt ami ott virít a fürdőben a csapon, az intim mosakodó gélt és a szájöblögető mely fertőtlenítő és kellemes mentholos illatot kölcsönöz. Ezek is jól jellemzik azt az igényességet és higiéniát amely Rubint egyéniségének szerves része. Valóban nem vállal sok mindent de így visszagondolva ezt cseppet sem bánom így a vendég nagyobb biztonságba érzi magát, mindazonáltal amit megtesz azt igazán jól teszi. A lábimádatról annyit még elmondanék azoknak akik ezt kedvelik, hogy ilyen szép, formás lábakat és lábfejet nehezen lehet találni . Sok sikeres és hasonló kaliberű lány hirdet országszerte, de olyat akinél ennyire egyben van minden, nos olyat én még eddig nem találtam. Azt hiszem soraimból kiderült, hogy engem teljesen elbűvölt. További szépet és jót kívánok neki. Üdvözlettel. Egy valódi spártai..
Straus · Újonc (4 hozzászólás) · 2012. július 31. 21:04
Juj koma yeeesss. Nincs mit. Akkor gondolom jól sikerült a napod. Gratula
Spártai... · Újonc (21 hozzászólás) · 2012. július 31. 20:13
Szevasz Straus.
Mégegyszer köszi a tippet.
Nagynehezen de bejutottam Rubinthoz, igazad volt, nem vállal sokat és a bejutás is nehézkes de ezzel a külsővel és hozzáállással nem is csoda. Nagyon nagy élmény volt.
Drága Rubint. Szerettem volna beszámolót írni a reglapodra de sajnos valami jelszót kért így nem sikerült, aztán nem tudtalak már elérni este telefonon. Holnap újra hívlak.
MESI · Újonc (16 hozzászólás) · 2012. július 30. 21:07
1 Mikor voltál te nálam ha nem vagyok indiszkrét? És ha annyira tré volt minden miért is maradtál? Hmm...Elgondolkodtató hogy 3 napja vagy itt regizve és árad az infó...hm....valami nagyon irritállhat....de aki ismer az tudja hogy kihez jön a negativ kritika is kritika