MESI· Újonc (16 hozzászólás)· 2012. július 30. 21:07
1 Mikor voltál te nálam ha nem vagyok indiszkrét? És ha annyira tré volt minden miért is maradtál? Hmm...Elgondolkodtató hogy 3 napja vagy itt regizve és árad az infó...hm....valami nagyon irritállhat....de aki ismer az tudja hogy kihez jön a negativ kritika is kritika
Straus· Újonc (4 hozzászólás)· 2012. július 30. 19:58
Mesi
Te félrészefgen és sörszagú lehelettel fogadtál engem, mégis mire vártál, egy kedves kamubeszámolóra. Elnézted a házszámot, a hülyék a túloldalon laknak. Talán tedd oda magad igényesség és ápoltság terén. mint a többi lány. Leromlottál, csúnyán leromlottál és erről csak te tehetsz, ne a fórumozót szidd, inkább nézz magadba, hogy hol mit ronhattál el, esetleg min tudnál változtatni. Velem vendéget vesztettél és így p*nzt is
MESI· Újonc (16 hozzászólás)· 2012. július 30. 19:32
A szánalom ingyen van de az irigységért meg kell dolgozni!!!! ENNYI
Spártai...· Újonc (21 hozzászólás)· 2012. július 29. 11:23
*** Tisztelt Straus és Spártai...! Kérjük, hogy a több néven futó, önmagukkal folytatott csevegést ne itt folytassák!!! ***
Straus.
Köszönöm az infot. Tömör és lényegretörő volt. Így már bizonyosan tudom, hogy kihez nem szabad menni :D, na meg azt is, hogy Rubint jó megérzés volt. Remélem elérem őt hétfőn. Üdv.
Straus· Újonc (4 hozzászólás)· 2012. július 29. 07:31
Csá. Rubintról meg más helyi csajokról is van sok infóm ha érdekel. Rubint: A képeken ő van, szerintem élőben még jobb is. Hozzáálás is jó, helyszín kifogástalan, az árak is korektak bár nem sokat vállal. De érdemes meglátogatni ha még nem jártál azóta nála. Szerintem jó csaj nagyon. Csilla is eléggé rendben van, csak elég flegma a stílusa ha olyan a kedve, nem néz ki rosszul de a képein azért jobb mint élőben ez tagadhatatlan. Nórika: a Novák bt-s futam. Olyan amilyen, kicsit laposka, elég átlag hús. egyszer nézhető. Mesi: a futottak még kategória alá esik, ***moderálva***se igen ér, elég ócska nő, lakás vacak, a pacek gagyi a teste meg lötyike és ha szerencséd van akkor piásan fogad...ehhh. Sziszi: az aki még érdemleges valamire ő is helyes és kedves is de most nem látom semerre. Remélem tudtam segíteni a választásban.
Spártai...· Újonc (21 hozzászólás)· 2012. július 28. 17:44
Azt vettem észre, hogy míg a lányoknak álltalában 20-25-tel nő a nézettségük egy nap addig Anitának (38) ma vagy 900-zal nőtt. szerintem ez nyomogatja magának, hogy jobbnak tűnjön, nem is beszélve a hozzárendelt felhasználók kedvencei. Ez nagyon ciki. :DDDDDD
Spártai...· Újonc (21 hozzászólás)· 2012. július 28. 14:22
Szervusztok.
Jövőhét elején tervezek Szombathely felé menni és szeretném meglátogatni Rubintot. Ha valakkinek van új élménybeszámolója róla azt szívesen venném. Bár úgy láttam, hogy elég jókat írtak róla. :) Magam is szeretném kipróbálni a hölgyikét.
kertész· Újonc (1 hozzászólás)· 2012. július 24. 20:10
Igazad van buli!De melyik szolgáltató olyan mint amilyennek mondja magát?
Jó lenne már találni egy valóban őszinte valós szolgáltatót!!Én a teltebb lányokat kedvelem!!!
fifi2010· Újonc (47 hozzászólás)· 2012. július 24. 10:11
Sziasztok
KIRA ezt akkor kapta amikor Sopronba volt : " KIRA - a hely és a nő is katasztrófa- vele beszélgettem kicsit és utána jöttem el , a foga valami fehér olajfestékkel van befestve és ez tényleg nem vicc sajnos !!! Kira egy kedves lány de én nem venném igénybe a szolgáltatásait! Tényleg ennnyire igénytelen a színvonal Sopron városában?!"
Bulifickó· Újonc (12 hozzászólás)· 2012. július 17. 14:27
Kira, Szombathely: "Megújult külsővel várom, partnereim..." Nos! Annyira megújult a külseje, hogy teljesen úgy néz ki, mint fogatlan Alicia! :D Ejnye-ejnye! Kár volt annyira elcsúfítani magad Kira! Amúgy meg vigyázat: átverés, lenyúlás!!!!! Én szóltam!
brebek· Újonc (1 hozzászólás)· 2012. július 15. 00:42
Sziasztok.
Rubintról valaki, aki volt nála, írna nekem egy hosszabb beszámolót a ***moderálva***? Megköszönném.
zsoleszka11· Lelkes újonc (49 hozzászólás)· 2012. július 14. 22:40
Hy! Igen a képeken van az a csaj fogad is ! az akcio naon jó, francia iggen ott a szeren, paci nagyon megy neki :) Lakás teljesen rendbe
roli75· Lelkes újonc (96 hozzászólás)· 2012. július 13. 09:20
Üdv. Mindnekinek!
Most látom, csak, hogy Rubint 90 éves lett. Isten éltesse! :-) Én múlt évben jártam nála, akkor csak 89 éves volt, de mondhatom igen jól tartja magát. Simán elhinném, hogy csak 25-30 éves. Kellemes szép szolibarna test, feszes, illatos bőrrel, sehol egy öregségi folt vagy visszér, esetleg repedezett "osztráknyugdíjas" sarok. Egyszerűen mennyei a csaj, asszem én még 100 évesen is meglátogatom! :-) Készcsók Neked drága Rubint néni! :-)
roli75· Lelkes újonc (96 hozzászólás)· 2012. július 13. 09:13
Hi Zsoleszka!
Kitti képei nekem is nagyon tetszenek. Írhatnál róla kicsit részletesebben (pl. valóban a képeken szereplő bomba csaj fogad-e, milyen az akció, tiszta-e a kéró, stb.)
Üdv.
WildCock· Újonc (1 hozzászólás)· 2012. július 11. 11:30
Vasárnap hajnalban jártam Szandikánál és csodás a lány nagyon! Csak jót tudnék mondani róla, ügyes, kedves, értelmes! Lehet vele bármiről beszélgetni szóval nem az a "megvolt és kidoblak gyors típus"! Nálam number 1.!!!!
zsoleszka11· Lelkes újonc (49 hozzászólás)· 2012. július 06. 17:34
Üdv! Tegnap jártam Kittinél .... :) És egy igazi élmény volt, szexi a csaj, jó a hozzállása :) Nálam Nr.1 :)))
zsoleszka11· Lelkes újonc (49 hozzászólás)· 2012. július 05. 17:28
Sziasztok Lányok :) Lenne egy olyan kérdésem, hogy: Vas megyébe melyikötök vállal talpmasszázst?? Légyszi irjatok a forumra :) Kössziii
angyalkirály· Újonc (11 hozzászólás)· 2012. június 27. 17:26
Csőváz skacok!
Szóval Sziszy! Egyszer voltam nála, akkor amikor először megjelent Szombathelyen! Nagyon nehéz volt elérni, de megérte a várakozást! A róla feltöltött képek valódiak, a csajszi élőben is ugyanígy néz ki. Jók az ***moderálva***és a technikája sem hagy kivetnivalót maga után! Egyszóval nagyon ajánlom. Jó kujonkodást mindenkinek!
zsoleszka11· Lelkes újonc (49 hozzászólás)· 2012. június 26. 14:33
Üdv! valakinek beszámoló Sziszyről??
Lacipapa· Újonc (29 hozzászólás)· 2012. június 21. 14:42
Vikynél jártam ma délelőtt és bátran állíthatom,hogy megérte! A lány szolibarna,dúskeblű,formás fenekű, bájos arcú,teljesen borotvált,gusztusos kis portéka.Az ***moderálva***korrektek,szombathelyi átlag ***moderálva***.A természete közvetlen,barátságos.Külön pozitívum,hogy vállal nfvsz-t ami manapság sajnos egyre ritkább.Jó volt nálad Viky!
Téma indítva: 2010.02.26., 2425 hozzászólás összesen