Pusztán amiatt fogalazódott meg bennem a levél illetve fórum hozzászólás mert kicsit lerántottak és hogy okuljon más illetve talán tanácsot tudnak a srácok adni vagy a csajok.
Többször voltam már csajsziknál, kinél több kinél kevesebb sikerrel, de a történetben szereplő lány szombathelyen nem oly régi motoros, kb 3 4 hónapja hirdet.
Első alkalommal csak masszázs volt a terítéken, ami még jól is esett igaz nem profi masszőr a lány de amit csinált azt jól csinálta. Ezekután több alkalommal is volt más is a terítéken, beszélgetni is lehet vele és a téma nem a "Munka" hanem inkább magánéleti oldal volt. Egyik alkalommal elszólta magát h gázban van nem tudja mit csináljon és hogy "szolgáltatásért" cserébe nem tudnék e segitteni neki 3 alkalom előre kiváltásával. Mondtam meglátom mit tehetek és beszéljünk. Odaadtam végül neki azzal hogy ő rendes és köv héten akkor időpontot egyeztetünk. Azota próbálok menni, kifogások sokasága illetve hazudozások tömkellege ami fogad. Tegnap nagy nehezen jutottam be hozzá elhajtott azzal hogy Ő megválogatja a vendégeit, és majd keresni fog, de erre valószínű várhatok. Viszont 2 alkalom árával még így is tartozik, illetve szolgáltatással, és ha ez nem akkor amaz visszajár gondolom én. Volt e valaki ilyen szituban, illetve van e valamilyen megoldás szerintetek?