Sziasztok!
Már pár éve járom a város lányait, de eddig egyszer sem szántam rá magam arra hogy a tapasztalataimat, legyenek akár jók vagy rosszak, megosszam veletek.
Azonban a mai kis kalandom, illetve egészen pontosan annak a hiánya most mégis erre késztet :D
A Stella nevű városunkban szerintem első ízben hirdető leányzóról lenne szó. Ahogy mindig is szoktam pár órával az általam gondolatban már kitűzött időpont előtt hívtam őt, majd miután megbizonyosodtunk róla hogy az általam elképzelt időpont neki is megfelel elköszöntünk egymástól.
A megbeszélt időpontban a megbeszélt helyről újra hívtam, mondván hogy "megjöttem" erre ő negyed óra türelmet kért, amivel nincs is semmi problémám, hiszen bárkivel előfordulhat hogy néha kicsit elnézi az órát. Az általa kért idő letellte után reményekkel tellve telefonáltam újra, bízva abban hogy ezúttal talán be is juthatok hozzá... harmadik próbálkozasomra sikerült felvennie a telefont, majd közölte velem hogy az előző vendég ráf*z*tett és ezért csúszni fogok, így tovább kellene várnom... ekkor én sajnálkozva de el kellett hogy köszönjek, és lemondjak a dologról mivel sajnos engem az idő kezdett el szorítani...
Elismerem hogy beszámolómban a szolgáltatásra vonatkozóan semminemű információ nem szerepelt így aki ennek reményében olvasta hosszúra sikeredett beszámolómat, annak ezúton szeretném elnézését kérni.
Azért írtam amit írtam, mert engem viszont felháborított a dolog hogy ha megbeszélt időpontunk van akkor ne csináljon már ilyet egy hirdető se! Nem tudom másokkal előfordult-e ilyesmi, velem még nem.
Stellát nem lehúzni szerettem volna, hiszen ettől függetlenül elképzelhető hogy szakmáját magas fokon és odaadóan műveli, csak azt sajnalom hogy effelől nem volt lehetőségem megbizonyosodni.