Szia Adélka!! Igaz, elsőnek elnézést kértél tőlem, második alkalommal amikor megint nem jött össze a"randink" másnap én hivtalak fel, és ugye nem kiabálva, nem bunkon megkérdeztem ez megint miért volt jo, hogy lebeszéljük a találkozot és nem vagy elérhető??! Akkor azt mondtad a telefonba, hogy küldtél sms nekem miért nem volt jo.... akkor is mondtam én nem. kaptam tőled sms-t! De igen mondtad akkor is, hogy pedig te elküldted... mit mondtam neked?? Nézd meg mert szerintem nem nekem küldted mert én nem kaptam. meg.... annyit mondtál nekem. "amugy se tudtam volna dolgozni" most amikor szeptember 26.hivosgattalak küldtél egy sms nekem idézem "Szia! Ne keress légyszives! Köszi! :)" Érdekess ezt megkapta ezt az sms tőled.... a másikat nem.... :) Én úgy érzem normális voltam veled amikor meglátogattak, nem hiszem., hogy problémás vendég lennék.... Nincs is olyan hírdető akivel ugymond egyszer is össze vesztem volna (Claudia sztori félre értés volt, nem vita köztünk) Veled sem volt vitám.... sőt... szerintem nagyon korrekt voltam hozzád! Azzal is tisztába vagyok attol, hogy én nem megyek hozzád neked még a vendég köröd megmarad, de attol még nekem is van hova menni hirdetőhöz mert az Adélka azt irja nekem, hogy ne keress légyszíves!!! Az meg, hogy lefoglaltam(foglaltattam) az időpontokat nálad ugy voltam vele nem akartam adósod maradni, viszonozni akartam neked, hogy érezd milyen az amikor az időddel játszanak!! Tudnék még pár dolgot írni neked ami ugyan ugy fedné a valoságot, de minden nem tartozik a forumozokra!!!! Most is azt mondom jó szolgáltató vagy, de sokat kell még tanulnod mit jelent az, hogy Vendég - Hirdető korrekt kapcsolat!!! De van időd még gyakorolni ezt a dolgot!! 😉🙂Megnyugodhatsz veled nem játszom el azt, hogy m@s számrol felhivlak és meglátogatlak, amennyire kedveltelek ez a viszájára fordult.... Részemről ez az Adélkás téma le van zárva, nem foglalkozom tovább ezzel a dologgal! 😘😘(🌹!!!! 🌹!!!!!)