Üdv emberek!
Szeretnék egy kis élménybeszámolót tartani, csak tartok attól hogy reklámnak veszik páran! Mégis megkockáztatom: Tegnap szerettem volna meglátogatni egy új hírdetőnket / nem írok nevet, mert nem a lejáratás a célom/ aki nem rég "kezdett" nálunk ! Többszöri próbálkozás után nagynehezen felvette a telefont és valami nagyon utálatos hangnemben eldünnyögte a programjait és d.j.it! Na mondom ez nem nyerő nállam, ha már így kezeli a telefont akkor milyen lesz a személyes találka! Mivel a fotói mégiscsak birizgálták a fantáziámat időpontot egyeztettem és el is mentem hozzá! Ajtónyitás és köszönéskor ujjabb csalódás ért! Nem kockáztattam tovább! Sarkonfordultam, bár a hölgy igencsak zsörtölődött, mégis faképnél hagytam!
Szóval itt jön az amikor elgondolkozik az ember, hogy miért ne maradna a már egyszer beváltnál?!
Nos mivel a Lottit és a Helénát már látogattam párszor így Rájuk esett a választásom! Igen uraim Ők vállalnak közös programot is! Igaz egymáshoz nem nyúlnak, de az .gyf.l.rt mindent megtesznek!
Ismét elégedetten távoztam tőlük!
Nem mondom, hogy mostmár mindíg így lesz, de sajnos nagyon vegyes a "felhozatal", úgyhogy egyenlőre azt javallom férfitársaim : jól gondoljuk meg kihez , hogy és mikor!!!