Hali. Voltam már több lánynál is, de Melisa 19 már régóta izgatja a fantáziámat, de még senkitől sem olvastam semmit róla! Létezne, hogy még senki sem volt nála?!
Szexpartner fórum nyíregyháza
Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
picúr · Kvázi-tag (179 hozzászólás) · 2013. február 10. 16:23
Dartagnan · Újonc (6 hozzászólás) · 2013. február 10. 15:07
Sziasztok Evelin néven hírdet itt egy lány tudtok valami infót róla mert a képei nagyon jók és a hangja is kedves. Ezek alapján felkeresném de egy kis infó jó lenne róla.
Mr.men. · Újonc (35 hozzászólás) · 2013. február 10. 13:33
Mondani mindent lehet,olvass vissza magadról,ez mindent elmond rólad mindenkinek.
üdv.
Forlain · Újonc (10 hozzászólás) · 2013. február 10. 13:19
Caó Mr.man.
Tapasztalat???, sokkal, de sokkal több, mint neked.....viccesen a "iapasztalatra" értve, és remélem érted? :..ne vegyél rá tartós tejet....
üdv.
Mr.men. · Újonc (35 hozzászólás) · 2013. február 10. 12:56
Forlan szponzor olvas vissza hogyan kell ezt csinálni, de hát írni csak az tud akinek van tapasztalata.
A magadnak valóságod tükrözi a személyiségedet,a két általad imádott két "nőről" nekem már van tapasztalatom,de teneked másoknak meg ugye nincs mit írnod.................
További szép napot mindenkinek.
Forlain · Újonc (10 hozzászólás) · 2013. február 10. 12:29
Sziasztok fórumozők!
Helló Mr.men., a "beszámolót" "privátba" lehet írni,azt csak te látnád, de neked még oda sem írnám meg.....
ciaó mindenkinek
Mr.men. · Újonc (35 hozzászólás) · 2013. február 10. 12:03
Tamáska 00-1.
Szívesen olvasnánk beszámolót másról is ez az ön reklám unalmas és gyerekes, ha tapasztalatod lenne más fele nem írnál baromságokat.
Tamás 01 · Újonc (1 hozzászólás) · 2013. február 10. 00:00
Szerintem ez nem igaz ! Mi a barátaimmal voltunk már több alkalommal Szandy illetve Barbynál és semmi ilyen reakciót nem tapasztaltam ! Bár meséltek, hogy vannak olyan emberek akik nem tudják honnan jöttek ...Pl : A holdról ...Gondolom neked is ilyen arcod lehetett ....és lehet azért viselkedett-viselkedtek így veled ... Szerintem nem szorulnak rád.... ***moderálva***:) Az való neked !!! Ott kell nézelődnöd ! Tisztelettel egy vendég ! :P
NyíregyiSrác · Újonc (1 hozzászólás) · 2013. február 09. 23:45
Mr meeeeennnn!!! Ha vannak jobbak akkor oda kell menni , és a p*nz*d is oda kell vinni !!! Nem taratnak pisztolyt a fejedhez , hogy kötelező lenne oda menni !!!! ***moderálva*** !!!! Kedvesek , aranyosak , és odadóak! Hogy miért jöttek ide ??? Biztosan nem érted az tuti ! Tudod vannak ilyen " Bunkó paraszt" emberek mint Te , hogy ismeretlenként ilyet írsz nekik! Biztosan Tőled is volt undoruk elhiheted !
hatas · Tag (183 hozzászólás) · 2013. február 09. 19:11
Spongyát rá. :)
vas orú · Kvázi-tag (79 hozzászólás) · 2013. február 09. 18:38
Majd az "úriemberek" eldöntik, hogy kit és miért zrikálnak, vagy sem. Te meg ettől függetlenül nyugodtan viheted továbbra is hozzájuk vagy magadhoz a "szerény" ***moderálva***.
"dr*ga? szemlélet és *nyag*ak kérdése.." Ezt viszont osztom.
Mr.men. · Újonc (35 hozzászólás) · 2013. február 09. 17:38
Szandy és Barby szerencsére csak azt hiszik hogy a város legjobjai vannak tőlük jobbak és nem ***moderálva***
Az *r a szolgáltatás minőségét nem tükrözi,bekébzeltek elszált az agyuk maguktól.
Ha olyan szuperek miárt jöttek ide más városból.
A beszámolót pedig csak tapasztalat alapján lehet írni,nem diszkréció kérdése a jót is lelehet írni.
Dartagnan · Újonc (6 hozzászólás) · 2013. február 09. 15:38
Uraim segítenétek egy kanos társatokon? Némi infóval.
Sziasztok tudnátok nekem valami infót mondani Elizabett néven hirdet egy lány mennyire érdemes felkeresni?
De ha ő róla nem tudtok ajánlani egy vad tüzes érzéki lányt?
Forlain · Újonc (10 hozzászólás) · 2013. február 09. 15:26
Szia "hatas" nem bántó szándékkal írtam, de Te se "hülyéz le senkit", még ismeretlenül sem..utána olvastam igazad van, más nevű lányt "gyuláztál", nem Szandy-t, bocsi
ciaó
hatas · Tag (183 hozzászólás) · 2013. február 09. 15:21
Miután egy rossz szót nem írtam a lent említett leányzóról, kioktatásod meg védekezésed fölöttébb értelmetlen. Talán először értelmezni kell az olvsottakat és utánra ráförmedni a másikra.
Ami pedig a Szandy és Barby kettőst illeti, kerekperec megmondják, hogy azért kérnek többet, mert ők a legjobbak.
Forlain · Újonc (10 hozzászólás) · 2013. február 09. 14:43
Szia, nem futtatom őket, állandó vendégük vagyok.....és tudom, tapasztaltam, hogy "mit tudnak"....
Úriember erről pedig, ( beszámoló) "nyílvánosan" nem beszél...ennyi
üdv.
Mr.men. · Újonc (35 hozzászólás) · 2013. február 09. 14:24
Most akkor mi van Forlain futtatja a két csajt?
Egyébként nem a kamerának kell teljesíteni hanem az ágyban.
Egy normális beszámolóval többre mennénk,mint a szponzorálással.
Forlain · Újonc (10 hozzászólás) · 2013. február 09. 14:01
Ciaó mindenkinek!
Nem akarok vitatkozni senkivel....de ha neked így könnyebb, hogy felfogd...IGEN A VÍZ LEMOSTA! TE is "kiadnád" teljesen magad, mi?
Tisztelt másik fórumozó, így ismeretlenül is helyeslem, ha az utólsó mondatodat magadra értetted, igen "nagy az....állatkertje", és tudod, hogy kinek mi a drága? szemlélet és anyagiak kérdése..addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér!
Ezzel a vitát én lezártnak tekintem, de nem kell zrikálni őket...ok?
revesz79 · Újonc (22 hozzászólás) · 2013. február 09. 13:48
Ha tudnál olvasni akkor a gyula nevezetű csajt nem emlitettem sehol. Azt hogy gyönyörű vagy nem, azt sem emlitettem. A portfólió az szinvonalas csak nem ide való. Itt a valóságot kellene tükrözni a képeknek. Ha ennyire tiszták, akkor nem veszem fel a másik ruháit, cipőit. Ez még menő volt annak idején a gimis koliban. Ha photoshop nem történt akkor hogyan is tünt el az a tetkó kedves Forlain???????????? Talán a víz lemosta????????
Dartagnan · Újonc (6 hozzászólás) · 2013. február 09. 13:10
Sziasztok tudnátok nekem valami infót mondani Elizabett néven hirdet egy lány mennyire érdemes felkeresni?
De ha ő róla nem tudtok ajánlani egy vad tüzes érzéki lányt?