Hirdetők egymás közt

Téma lezárva
puma · Újonc (0 hozzászólás) · 2011. január 20. 14:13
sziasztok lányok!nektek milyen tapasztalatok van a videkilany szerkesztőséggel kapcsolatban?nekem nagyon rossz.hétfőn regisztráltam magam és azóta sem jelent meg hirdetésem,sőt hiába is irok reklamációt,arra sem méltatnak hogy visszairjanak.ez már a 3-dik napja.viszont kolléganőm kedd reggel lejárt, felrakta hirdetését és két orán belül megjelent.nekem viszont hétfő óta semmi.szerintetek normális ez?szerintem igy elvesztik hirdetőik bizalmát és más oldalakhoz fognak fordulni ilyen hozzáállással.már több lány is panaszkodott,most saját magam is ezt tapasztalom.
csak én · Újonc (7 hozzászólás) · 2011. január 20. 18:49

Szervusz puma,

nekem eddig semmi gondom nem volt a hirdetésemmel. Valószinű, hogy elfelejtetted az azonosító számodat és emiatt nem tudták beazonosítani a hirdetésedet. Egyszer volt nekem is ilyen de gyorsan tudtuk korrigálni. Kérlek nézz utána. Hidd el ez az egyik legjobb oldal. Nekem a vendégeim nagy része erről az oldalról jön és itt csak regisztráltak írhatnak a fórumba ami szintén nem megvetendő dolog. Tudok olyan oldalt ahol bárki, bármilyen link néven írhat bárkiről bármit. Nahát az gáz. Kérlek légy türelmes és vedd fel a kapcsolatot a szerkesztőséggel. Minden jót és sok vendéget kívánok Neked.

Szöszike · Újonc (2 hozzászólás) · 2011. február 03. 19:05

Sziasztok!

Valaki segítsen nekem megérteni néhány dolgot ezen az oldalon.Elég régóta előfizető vagyok, képek és szöveg állandó. Kifizettem a havi dijjat és erre letiltottak. Azt már nem írták meg ,hogy mi a baj csak a lehetséges bajokat.Én ezt nem értem hónapokig jó volt most meg nem? És olvasom  elég sok hírdető panaszkodik erre.

enemy · Újonc (38 hozzászólás) · 2011. március 03. 21:04

szia,

eléggé katasztrófa nálam is a helyzet.

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. március 04. 05:51

Csajok valami pluszot nyujtsatok,, meghálálják.én tapasztalom...

enemy · Újonc (38 hozzászólás) · 2011. március 05. 16:15

mire gondolsz, csokira? vagy kávéra? :)

mert nálam nincs szex csak a kéz.....

de eddig ment a dolog.

szerintem ide most ért el ez a q... válság.

MESI · Újonc (16 hozzászólás) · 2011. március 30. 21:48

csajok figyelem.van egy kedves uriember aki szivesen veszi igenybe szolgaltatasainkat nagy cimletu bankjegyel fizet de a bankjegy hamis lanyok en szegyellem magam mert megvezettek de ne a konkurenciat lassuk egymasba hanem probaljunk meg egymasnak segiteni amibe lehet.szúrjuk ki az ilyenfajta atverest mert az ilyen vendeg rontja a leendő normalis vendegek iranti bizalmunkat is. jo munkat  mesi voltam szombathelyről

Kristóf · Újonc (1 hozzászólás) · 2011. április 15. 22:53

Sziasztok hölgyek!Egy fiatal srác vagyok!teli energiával!minden vágyaitokat teljesítem!

Hívjatok bátran!

szöszicica · Újonc (0 hozzászólás) · 2011. április 27. 15:58

Sziasztok lányok. Egy kérdésem lenne. Egy hónapig hirdettem, az lejárt. most szeretnék úra ingyenes hirdetést feladni, mivel lehet, h külföldre megyek, és nem leszek elérhető. Viszont a levelemre ez ügyben nem reagálnak, az oldalra meg az van írva, h vegyem fel velük a kapcsolatot, ha ingyenes hírdetést szeretnék feladni. (apró sem megy, semmi) Nincs valami telcsi számuk az oldal fenntartóinak esetleg ?

Törölt felhasználó · 2011. április 27. 20:12

Szia!

Nincs telefonszámuk, csak mailben lehet velük kapcsolatot teremteni, én már kérdeztem. Most valóban lassan reagálnak mindenre egy ideje, többet kell várni a válaszra, mint régebben.

Remélem, segítettem.

Üdv. Linda

Lánykereső Szerkesztőség · 2011. április 27. 21:42

Kedves szöszicica!

Tegnapi levelére válaszoltunk és a problémája is megoldódott a mai nap folyamán, amiről emailben értesítettük is.

VL

Törölt felhasználó · 2011. május 07. 13:51

Sziasztok lányok!

Veszprémbe keresek barátnőt, aki ért egy kicsit a masszázshoz, vagy szívesen megtanulná.

Négykezes masszázshoz, lenne rá kereslet. :) Kérlek, hívj, ha érdekel, a részleteket megbeszéljük.

Linda

Törölt felhasználó · 2011. július 11. 19:08

Kedves Eperke!

Látom, meteor próbál lejáratni. Menj át a piroslámpára, ott is írtak rólad beszámolót. Az a kedves látogatód a nem létező, de szóló TV-det kifogásolja. :))) Ennyit a korrekt, valóságot tükröző beszámolókról.

Törölt felhasználó · 2011. július 11. 20:17

Szia!

Hidd el, engem nem érdekelnek a lányok, a fórumozókat se tudom megcáfolni, csak, amikor az egyik oldalon ezt olvasom, a másikon meg az ellenkezőjét, azért a ? ott van.

Nagyon sok lányt, hirdetőt durván sértegetnek, sokszor már gyomorforgató, amiket ír egy-két látogató, vagy épp sosem látta ember.

A fórum célja valóban az lenne, amit írtál, a megélt tapasztalat kulturált formában való leírása.

Nem tudom, te mit nem kaptál meg, amit szerettél volna, mint ahogy azt sem, amit a *** moderálva *** fórumozó úriember sem.

Viszont. Egyre jobban kezd átmenni a fórumozás durva sértésekbe, ocsmány beszámolókba. Ez már zavar, hisz én is ezen az oldalon hirdetek, és nem véletlenül. Szeretném, ha olyan kulturált maradna, mint régen volt.

Eperke21 · Újonc (7 hozzászólás) · 2011. július 11. 21:00

Kedves meteor!

Idén Januárban csináltattam szemüveget és őszinte leszek, egész mulatságos, ahogy ide írogatsz.

Mást nem írok ide, nem az Én tisztem eldönteni, hogy Te milyen vagy, a lényeget már leírtam.

Eperke21 · Újonc (7 hozzászólás) · 2011. július 11. 21:03

Katónéni!

Köszönöm, megnéztem a másikon, de ott nem látok magamról semmi újat.

Egyébként még az a szerencse, hogy a normális férfiak nem egy újoncra véleményére adnak, hanem megtapasztalják Ők maguk, hogy végül is mi a helyzet....

Egyébként tavaly októbertől decemberig kórházban voltam, de sebaj. :)

Mégegyszer köszönöm! :)

Puszi!

Törölt felhasználó · 2011. július 11. 21:48

Batyam írt rólad ott hosszan, arra gondoltam, ma délelőtt valamikor, de már olvastam a válaszod.

Igen, igazad van, a normális pasik többsége már nem is olvassa a beszámolókat, egyedül dönt. Ez az én tapasztalatom is.

Az ilyen alpári módon megírt "tapasztalatok" nem befolyásolják az okos férfiakat. Keres, tetszik néhány hirdető, megemeli a telefont, érdeklődik, aztán eldönti, hogy jön, vagy nem. Ha meg már ott van a helyszínen, és akkor nem tetszik valami, elköszön, és nem ír semmit sehova, keres másikat. Elég sokkal beszéltem. Ha megfigyeled, rólam több, mint 1 éve senki semmit nem írt, András123-at leszámítva.

Ő úgy érezte, hogy megosztja a tapasztalatát másokkal (Veszprém eléggé ül). Nem vártam el, el is szoktam tőle, hogy dícsérgessenek, akiket érdeklek, megkeresnek a hirdetésem miatt. Nem András az egyetlen, aki nálam járt eddig. XD

Zsák a foltját úgyis megtalálja.

Sok sikert, én hiszek Neked.

Puszi

Eperke21 · Újonc (7 hozzászólás) · 2011. július 11. 21:56

Egyébként, ha megnézed meteor drága és bátyám drága helyesírási hibáit, észre fogsz venni valamit.... :)

Eperke21 · Újonc (7 hozzászólás) · 2011. július 12. 09:01

Ez a pár sor azt hiszem magáért beszél.

Törölt felhasználó · 2011. július 12. 17:14

Szia!

Valamit mutatni akarok neked, és nem bánom már, hogy mások is olvassák. Ha átmész a PL-re, Fórum Székesfehérvár 2009.nov.4.

3869 sz. hozzászólás. Andreától érdemes olvasni. Írta egy a semmiből hirtelen felbukkanó srác26szfv. Az előzménye nem ide tartozik, annyit, az oldal adminjával volt egy durva balhénk, hozzáteszem, nekem volt igazam, ő pedig elfelejtette, hogy a hirdetőkből él, nem is rosszul. A lényeg: nekem ilyen kalandom nem volt. A fűtésről egy ország tudott, 4 napig nem volt, okt. 19-én a TV2 és az RTL Klub hatására bekapcsolták. A kutyámról szintén tudtak a fórumozók, az admin is, viszont nem tudták, hogy október elején a vendégek miatt elajándékoztam. Nos, így született egy "beszámoló" egy nem tudom kitől. Én akkor már ki voltam tiltva az oldalról, úgy, hogy a "kocka" fiam segítségével tudtam olvasni is a beírásokat. Az az Andrea én voltam. :) Tele jobbnál jobb vendégekkel előtte. Szóval, ha valakit ki akarnak nyírni, valahogy így megy. Fél évig rólam fröcsögött a fórum.

Ui: Előtte Veszprémben én voltam a végre nálunk is van ilyen, nem kell messze utazni. Visszaköltöztünk, el kezdtek jönni a régi vendégek, aztán ellenség észrevette a hirdetésemet, itt is elkezdődött a mocskolódás. Itt is eltűntek a vendégek, legalábbis java része.

Mára sikerült új vendégkört összeszednem, elég szép számmal, és jönnek újak is, bár nagyjából bezárult a kör. Őket már senki nem tudja befolyásolni. :)

Téma indítva: 2010.03.15., 182 hozzászólás összesen