Hirdetők egymás közt
Téma lezárva
puma · Újonc (0 hozzászólás) · 2011. január 20. 14:13
csak én · Újonc (7 hozzászólás) · 2011. január 20. 18:49
Szervusz puma,
nekem eddig semmi gondom nem volt a hirdetésemmel. Valószinű, hogy elfelejtetted az azonosító számodat és emiatt nem tudták beazonosítani a hirdetésedet. Egyszer volt nekem is ilyen de gyorsan tudtuk korrigálni. Kérlek nézz utána. Hidd el ez az egyik legjobb oldal. Nekem a vendégeim nagy része erről az oldalról jön és itt csak regisztráltak írhatnak a fórumba ami szintén nem megvetendő dolog. Tudok olyan oldalt ahol bárki, bármilyen link néven írhat bárkiről bármit. Nahát az gáz. Kérlek légy türelmes és vedd fel a kapcsolatot a szerkesztőséggel. Minden jót és sok vendéget kívánok Neked.
Szöszike · Újonc (2 hozzászólás) · 2011. február 03. 19:05
Sziasztok!
Valaki segítsen nekem megérteni néhány dolgot ezen az oldalon.Elég régóta előfizető vagyok, képek és szöveg állandó. Kifizettem a havi dijjat és erre letiltottak. Azt már nem írták meg ,hogy mi a baj csak a lehetséges bajokat.Én ezt nem értem hónapokig jó volt most meg nem? És olvasom elég sok hírdető panaszkodik erre.
enemy · Újonc (38 hozzászólás) · 2011. március 03. 21:04
szia,
eléggé katasztrófa nálam is a helyzet.
pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. március 04. 05:51
Csajok valami pluszot nyujtsatok,, meghálálják.én tapasztalom...
enemy · Újonc (38 hozzászólás) · 2011. március 05. 16:15
mire gondolsz, csokira? vagy kávéra? :)
mert nálam nincs szex csak a kéz.....
de eddig ment a dolog.
szerintem ide most ért el ez a q... válság.
MESI · Újonc (16 hozzászólás) · 2011. március 30. 21:48
csajok figyelem.van egy kedves uriember aki szivesen veszi igenybe szolgaltatasainkat nagy cimletu bankjegyel fizet de a bankjegy hamis lanyok en szegyellem magam mert megvezettek de ne a konkurenciat lassuk egymasba hanem probaljunk meg egymasnak segiteni amibe lehet.szúrjuk ki az ilyenfajta atverest mert az ilyen vendeg rontja a leendő normalis vendegek iranti bizalmunkat is. jo munkat mesi voltam szombathelyről
Kristóf · Újonc (1 hozzászólás) · 2011. április 15. 22:53
Sziasztok hölgyek!Egy fiatal srác vagyok!teli energiával!minden vágyaitokat teljesítem!
Hívjatok bátran!
szöszicica · Újonc (0 hozzászólás) · 2011. április 27. 15:58
Sziasztok lányok. Egy kérdésem lenne. Egy hónapig hirdettem, az lejárt. most szeretnék úra ingyenes hirdetést feladni, mivel lehet, h külföldre megyek, és nem leszek elérhető. Viszont a levelemre ez ügyben nem reagálnak, az oldalra meg az van írva, h vegyem fel velük a kapcsolatot, ha ingyenes hírdetést szeretnék feladni. (apró sem megy, semmi) Nincs valami telcsi számuk az oldal fenntartóinak esetleg ?
Törölt felhasználó · 2011. április 27. 20:12
Szia!
Nincs telefonszámuk, csak mailben lehet velük kapcsolatot teremteni, én már kérdeztem. Most valóban lassan reagálnak mindenre egy ideje, többet kell várni a válaszra, mint régebben.
Remélem, segítettem.
Üdv. Linda
Lánykereső Szerkesztőség · 2011. április 27. 21:42
Kedves szöszicica!
Tegnapi levelére válaszoltunk és a problémája is megoldódott a mai nap folyamán, amiről emailben értesítettük is.
VL
Törölt felhasználó · 2011. május 07. 13:51
Sziasztok lányok!
Veszprémbe keresek barátnőt, aki ért egy kicsit a masszázshoz, vagy szívesen megtanulná.
Négykezes masszázshoz, lenne rá kereslet. :) Kérlek, hívj, ha érdekel, a részleteket megbeszéljük.
Linda
Törölt felhasználó · 2011. július 11. 19:08
Kedves Eperke!
Látom, meteor próbál lejáratni. Menj át a piroslámpára, ott is írtak rólad beszámolót. Az a kedves látogatód a nem létező, de szóló TV-det kifogásolja. :))) Ennyit a korrekt, valóságot tükröző beszámolókról.
Törölt felhasználó · 2011. július 11. 20:17
Szia!
Hidd el, engem nem érdekelnek a lányok, a fórumozókat se tudom megcáfolni, csak, amikor az egyik oldalon ezt olvasom, a másikon meg az ellenkezőjét, azért a ? ott van.
Nagyon sok lányt, hirdetőt durván sértegetnek, sokszor már gyomorforgató, amiket ír egy-két látogató, vagy épp sosem látta ember.
A fórum célja valóban az lenne, amit írtál, a megélt tapasztalat kulturált formában való leírása.
Nem tudom, te mit nem kaptál meg, amit szerettél volna, mint ahogy azt sem, amit a *** moderálva *** fórumozó úriember sem.
Viszont. Egyre jobban kezd átmenni a fórumozás durva sértésekbe, ocsmány beszámolókba. Ez már zavar, hisz én is ezen az oldalon hirdetek, és nem véletlenül. Szeretném, ha olyan kulturált maradna, mint régen volt.
Eperke21 · Újonc (7 hozzászólás) · 2011. július 11. 21:00
Kedves meteor!
Idén Januárban csináltattam szemüveget és őszinte leszek, egész mulatságos, ahogy ide írogatsz.
Mást nem írok ide, nem az Én tisztem eldönteni, hogy Te milyen vagy, a lényeget már leírtam.
Eperke21 · Újonc (7 hozzászólás) · 2011. július 11. 21:03
Katónéni!
Köszönöm, megnéztem a másikon, de ott nem látok magamról semmi újat.
Egyébként még az a szerencse, hogy a normális férfiak nem egy újoncra véleményére adnak, hanem megtapasztalják Ők maguk, hogy végül is mi a helyzet....
Egyébként tavaly októbertől decemberig kórházban voltam, de sebaj. :)
Mégegyszer köszönöm! :)
Puszi!
Törölt felhasználó · 2011. július 11. 21:48
Batyam írt rólad ott hosszan, arra gondoltam, ma délelőtt valamikor, de már olvastam a válaszod.
Igen, igazad van, a normális pasik többsége már nem is olvassa a beszámolókat, egyedül dönt. Ez az én tapasztalatom is.
Az ilyen alpári módon megírt "tapasztalatok" nem befolyásolják az okos férfiakat. Keres, tetszik néhány hirdető, megemeli a telefont, érdeklődik, aztán eldönti, hogy jön, vagy nem. Ha meg már ott van a helyszínen, és akkor nem tetszik valami, elköszön, és nem ír semmit sehova, keres másikat. Elég sokkal beszéltem. Ha megfigyeled, rólam több, mint 1 éve senki semmit nem írt, András123-at leszámítva.
Ő úgy érezte, hogy megosztja a tapasztalatát másokkal (Veszprém eléggé ül). Nem vártam el, el is szoktam tőle, hogy dícsérgessenek, akiket érdeklek, megkeresnek a hirdetésem miatt. Nem András az egyetlen, aki nálam járt eddig. XD
Zsák a foltját úgyis megtalálja.
Sok sikert, én hiszek Neked.
Puszi
Eperke21 · Újonc (7 hozzászólás) · 2011. július 11. 21:56
Egyébként, ha megnézed meteor drága és bátyám drága helyesírási hibáit, észre fogsz venni valamit.... :)
Eperke21 · Újonc (7 hozzászólás) · 2011. július 12. 09:01
Ez a pár sor azt hiszem magáért beszél.
Törölt felhasználó · 2011. július 12. 17:14
Szia!
Valamit mutatni akarok neked, és nem bánom már, hogy mások is olvassák. Ha átmész a PL-re, Fórum Székesfehérvár 2009.nov.4.
3869 sz. hozzászólás. Andreától érdemes olvasni. Írta egy a semmiből hirtelen felbukkanó srác26szfv. Az előzménye nem ide tartozik, annyit, az oldal adminjával volt egy durva balhénk, hozzáteszem, nekem volt igazam, ő pedig elfelejtette, hogy a hirdetőkből él, nem is rosszul. A lényeg: nekem ilyen kalandom nem volt. A fűtésről egy ország tudott, 4 napig nem volt, okt. 19-én a TV2 és az RTL Klub hatására bekapcsolták. A kutyámról szintén tudtak a fórumozók, az admin is, viszont nem tudták, hogy október elején a vendégek miatt elajándékoztam. Nos, így született egy "beszámoló" egy nem tudom kitől. Én akkor már ki voltam tiltva az oldalról, úgy, hogy a "kocka" fiam segítségével tudtam olvasni is a beírásokat. Az az Andrea én voltam. :) Tele jobbnál jobb vendégekkel előtte. Szóval, ha valakit ki akarnak nyírni, valahogy így megy. Fél évig rólam fröcsögött a fórum.
Ui: Előtte Veszprémben én voltam a végre nálunk is van ilyen, nem kell messze utazni. Visszaköltöztünk, el kezdtek jönni a régi vendégek, aztán ellenség észrevette a hirdetésemet, itt is elkezdődött a mocskolódás. Itt is eltűntek a vendégek, legalábbis java része.
Mára sikerült új vendégkört összeszednem, elég szép számmal, és jönnek újak is, bár nagyjából bezárult a kör. Őket már senki nem tudja befolyásolni. :)