Szia,
nocsak, megint nem bír magával? Vajon ki küldhetett moderálásra? No, akkor volna egy ötletem. Rengeteg féle masszázshoz ért.
Meg kéne őt is látogatni, aztán kérem, elkérni mondjuk a gyógymasszőr oklevelét. A többit is. Fotók a netről leszedve, ugyanúgy, mint Diánál (lávaköves masszázs pl.), a szöveg a netről bemásolva, nem ő írta. Amiket ő ír, tele helyesírási hibával, aki érettségizett legalább, írni tud magyarul. Feltétele már a "csak" svéd masszázs tanfolyamoknak is.
De h legyen egy jó hírem is, 2010 óta változtaka jogszabályok, felhívtam az Okmányirodát. Vállalkozói igazolvány CSAK indikolt esetben adnak ki,ennek ára 10000 Ft, vállalkozói igazolás ingyen van, de ez is szüneteltethető, és nem kötelező annak, aki lakáson masszíroz.
CSAK üzletben, meg hasonló helyeken. Aztán mondjuk egy masszőr átgyúrathatná magát vele! :)
Ha még mindig nem nyugszik, szóljatok, elmentem a hirdetései szövegét. Az meg hova is fog menni?
Dórika drága, nem azért nem megy a szekér, mert mások is hirdetnek masszázst, dógozz jobban!! Attól se fog jobban menni, ha szemétkedsz a többiekkel. egy VALÓDI MASSZŐR NEM ROSSZINDULATÚ, MERT AKKOR NEGATÍV KISUGÁRZÁSA VAN! Mosolyog, kedves, nyugodt, ha rossz napja van, nem masszíroz, mert a vendégbe tolja bele a saját negatív energiáját. Vágod, miről hablatyolok?