Csevegés

Törölt felhasználó · 2013. október 03. 20:46

Minden jót! :D

Lisa · Újonc (1 hozzászólás) · 2013. október 03. 20:45

Légyszíves olvass a sorok között!!!!!!!!!!!!!!   Mint írtam EÜ-i Föiskolát végeztem s nem 4 nap alatt tanultam meg az anatómiát. 2 év alatt végeztem el a gyógymasszörit ami OKJ-t adott. NEM 4 nap alatt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Linda

Törölt felhasználó · 2013. október 03. 20:17

Én az ifjó hölgynek válaszoltam. :)

Amúgy 4 nap alatt senkiből se lesz masszőr, ha ezt Neked írnom kell, te se vagy az.

Úgy 8-10 év múlva már valamit tudunk...

De mondok, tőlem nyomhatjátok. Én tudom.

Jön a tisztogatás, nem kicsit. 2013. szeptember 1. Új törvény...:)

Gondolom sok masszőr tett bejelentést, nem csak én.

Lisa · Újonc (1 hozzászólás) · 2013. október 03. 20:04

Kedves Kefegép !

EÜ-i Föiskolát végeztem , s eután jelentkeztem és végeztem el pár tanfolyamot ami nem gyorstalpaló! Legtöbb masszázs alapja az ANATÓMIA. Linda

Törölt felhasználó · 2013. október 03. 20:02

Ez a frissítő, hazudnak...

Svéd 80 óra anatómiával, és itt a gáz h elhiszi, aki nem ért hozzá h ő ettől képzett lesz.

Titeket is átvernek, sok a szélhámos ma.

Régi, komoly céget kell találni, meg mindennek utána járni.

Anno engem is átvertek volna (nevet nem írok, mert nyomják még), de én felhívtam egy gyógymasszőrt,

felvilágított, hogy azt ne. 

Mondom, ti dolgotok, de megint beszigorítottak, végre. :)

Lisa · Újonc (1 hozzászólás) · 2013. október 03. 20:02

Kedves kefegép!

EÜ-i Föiskolát végeztem és ezutánvégeztem el 4 tanfolyamot ami nem 4-5 napos.  Linda

Lisa · Újonc (1 hozzászólás) · 2013. október 03. 19:58

A szakképesítés azonosító (OKJ) száma: 52 726 01 0000 00 00 (Gyógymasszőr tanfolyam)

Menj biztosra: ülj be egy órára, nézz meg minket, addig ne fizess semmit!

AKCIÓ- csak nálunk az összes felnőttképző közül! Az OKJ-s záróvizsga díját most a képzés időtartama alatt egyenlő kamatmentes részletekben is fizetheted!!!! Így nem kell egyszerre sok pénzt kiadnod, váratlan, nagy költségre készülnöd, a kifizetést kényelmesen beütemezheted és nem ér kellemetlen meglepetés!

Tanfolyamainkon felkészült tanárok, neves gyógymasszőrök segítenek elméletben és gyakorlatban a tanulóknak, hogy elsajátíthassák ezt a szép és nagyon érdekes szakmát, mesteri szinten. Felszereléseinket tekintve modern masszőr-ágyak, valamint több DVD-nyi jegyzet, szóbeli tételsorok és feladatlapok segítik a felkészülést, amely példátlanul nagy számban sikeres vizsgával zárul! A képzést folyamatosan indítjuk, körülbelül kéthavonta, tehát akár ősszel, télen, tavasszal, vagy nyáron is nekivághatsz ennek a szép és különleges, valamint rendkívül jól jövedelmező szakmának! Ha érettségivel nem rendelkezel, szeretettel várunk tanúsítvánnyal záródó svéd-masszőr tanfolyamunkra, mely nem OKJ-s, de a regisztrációs szám révén akár vállalkozás indításához is elegendő!
A tanfolyam elvégzése után az elhelyezkedésben segítünk partnercégeink segítségével! A szakmai gyakorlat szalonunkban letölthető!

A tanfolyam elvégzése után alkalmazottként nettó 120-150.000 Ft, vállalkozóként nettó 300-400.000 Ft a reális kereseti lehetőség: természetesen ennek csak az ügyességed és megszerzett tudásod szab határt. Amit mi garantálhatunk, hogy a legmagasabb minőségű szakképzést kapod meg ehhez Európában, kellemes körülmények között, hihetetlen mennyiségű támogatással: a többi már csak Rajtad múlik.

A sikeres szakmai vizsgák aránya a 2011/2012-es tanévben: 98%

A sikeres elhelyezettek aránya a 2011/2012-es tanévben: 78%

Lisa · Újonc (1 hozzászólás) · 2013. október 03. 19:54

Tanfolyam időtartama: 4 nap Részvételi díj hétköznap: 32.500,- Ft Hétvégén: 36.500,- Ft

A svédmasszázs a legelterjedtebb nyugati masszázsfajta. Eredeti formája ötvözi a masszázst és a testgyakorlatokat. Simító, dörzsölő, rezegtető és gyúró mozdulatsoraival felfrissíti a szervezetet. Fizikai és neurohormonális hatása elősegíti az esetleges betegségek gyógyulását. Fokozza a vérkeringést, javítja az emésztést, fájdalmat csökkent -stresszes fejfájás-, felgyorsítja a sérülések utáni felépülést, megakadályozza a nemhasználatos izmok sorvadását, enyhíti az álmatlanságot, fokozza az éberséget, de mindenekelőtt elősegíti a relaxációt és csökkenti a stressz hatását.

Feladata:
Az egészség megőrzése (mozgásrendszer), betegségek megelőzése, a szervezet karbantartása. A bőr, az izmok megdolgozása, izomcsomók, letapadások, izomfájdalmak enyhítése, vagy megszüntetése, frissítésre- fogyasztásra, lazításra alkalmazható.

A tanfolyam célja:
Olyan elméleti és gyakorlati ismeretanyag elsajátítása, mely segítségével a masszőr egy teljes testet átdolgozó svédmasszázst képes adni. Tanfolyamunk célja továbbá, hogy a masszázs mindenki számára emberi kapcsolatot erősítő, testet-lelket harmonizáló mindennapi lehetőség legyen.

A tanfolyam felépítése:

Rövid elméleti bevezető után (A masszázs fogalma - A masszázs története - A masszázs hatása - Ellenjavallatok - A masszázs fogásai - A masszázs fajtái - Közvetítő anyagok - A masszázs környezete és eszközei), a gyakorlati órák következnek, melynek során a hallgatók egymást masszírozva elsajátíthatják a svédmasszázs fogásait, technikáit és sorrendjét.

Törölt felhasználó · 2013. október 03. 14:17

Még valami, azon kívül h Hector alias magassportos sose járt nálam.

2013. szeptember 1-től új törvény. Kérném utána nézni!

lecsökken az álmasszőrök száma.

Sportmasszázs másfél-2 év, gyógy szintén, minimum érettségihez kötött, mint volt.

A tanfolyamok díját nem írom, meg a többit se. De jön a feketeleves. Hál'ég. Épp ideje. :)

Törölt felhasználó · 2013. október 03. 13:41

De jó h mindenki ért a masszázshoz, csak a maszőrök nem. :D

Nekem amúgy tök mindegy, de már vártam "Hectort".

A másik, bocsi, füstmentes lakás, 2. kerület (tudjátok, Buda), nincs kutya, 

semacska, se csótány. Azok arra felétek. Itt meg a jó vendégek...

Hector · Újonc (0 hozzászólás) · 2013. október 03. 12:54

Ezt a Kefegépre értetted?

Nála tényleg a sodrott dohány tömény szaga árad, meg kutya, meg valaki a másik szobában.

A Lingam masszázst szerintem masszázságyon nem igazán lehet, inkább franciaágyon, tatamin.

bendeguz · Újonc (3 hozzászólás) · 2013. október 03. 12:22

Elmondanám, ez egy kataszrófa.

Lepukkant hely, már az ajtóban kifordultam olyan cigiszag áramlott ki a lakásból.

A többit inkább nem sorolom.

Törölt felhasználó · 2013. október 02. 18:05

Drága szívem! 

Te 19 éves korodig 3 komoly masszázst tanultál ki ilyen profi módon?

Sportmasszázs=gyúró, nézd meg, mennyi idő, svéd (komolyra gonsolok) 80 órás, méregtelenyző +...

Mindegyik érettségihez kötött. Mikor érettségiztél? 15 évesen? :D

Ne röhögtessetek már, jó? Ennyi atomképzett masszőzkét!

Amúgy a Tantrát nem annyira jó masszázságyom, a Lingamot simán lehet.

Ne videjót nézzetek! 

Tanulni, tanulni, tanulni! Ahogy Lenin apánk is megmondta. xd

Pillangó45 · Újonc (1 hozzászólás) · 2013. október 01. 13:08

Szia !

Masszázspadon is megoldható, de való igaz, nem ez a legmegfelelőbb hely rá. :))

Én speciel,l egy vendégem esetében végzem masszázságyon, de ennek oka van.

Ez lenne a legkevesebb gond, ha csak csak ezen múlna egy szakszerű masszázs. :))

Szép napot Neked is !!

Lisa · Újonc (1 hozzászólás) · 2013. október 01. 11:44

Sziasztok!

Kérdésem van .. Pár vendégem elmondása alapján gondolkodtam el. :-) A LINGAM masszázst hogy lehet masszázs padon végezni? Nekem ez nagyon magas!! Talán ez a NEW LINGAM???  Tapasztalat ?? Lehet Én vagyok lemaradva. :-((((

További szép napot minden olvasonak. Lisa

Törölt felhasználó · 2013. július 25. 08:56

Ez az igazi sírig tartó barátság. Pál és Gróf. :)))

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2013. július 25. 00:23

Mindenhonnan!?

Csak az a baj, egy van belőled!?

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2013. július 22. 09:38

..na végre megérkeztél, már nagyon hiányoztál!

Törölt felhasználó · 2013. július 22. 09:22

Szia!

Kifejtenéd ezt bővebben? Mehet privátban is...

Törölt felhasználó · 2013. július 20. 15:52

Kijavította, átírta a valóságnak megfelelően. :)

Téma indítva: 2012.05.25., 332 hozzászólás összesen