youtube
youtube
Megvan, köszi.
S a beígért bók: "Egyáltalán nem nézel ki 86-nak".
Szép estét.
:-)
59 perc lesz az szerintem.
Thx.
Szia férjemuram :)
Elcsábítsalak? Gyere át a másik Beszélgetésbe, ez itt a masszázsról szólna, de úgy látom, valakik eltévdtek.
Tudom, de kösz. Nem nézek ki többnek 110-nél :D
Csak, hogy kicsit végre a masszázsról szóljon itt a beszélgetés, idézek egy szórólapból ("profi" masszőr kukázta össze valahonnan:))
Véleményeket várok, metromantől is, mert ő (szerintem) azért konyít valamit hozzá anélkül, hogy masszőr volna.
"A masszázs ma már teljeskörű ismertségnek örvend." (Cáfolom, rengeteg embert megkérdeztem különböző masszázsokról...)
Svéd masszázs fogásai eme masszőr szerint:
-simítás (stimmt)
-gyűrés! (?)
-lapogatás (?)
-hajlítás (?)
-nyújtás (?)
-KÖRKÖRÖS MOZGATÁS!!! xd
Természetesen a masszázs fogásai lehetnek feszítők és húzók."
Elképzeltem, masszőr cimborám először kuncorászott, aztán, mikor a nyirokmasszázshoz ért, elkomorodott. "Remek!"
És ezzel a szórólappal butítják a népet.
Ehhez még tegyétek hozzá, hogy anita69=hercegnő=ádám69=Ístnán=kaszanova=valaki aki nagyot élvezet Anitával=Gábor=zsoli=zoli=Nagy László=.... ( és még ki tudja )szintén masszíroz. Hát... az lehet maga a földi gyönyör! :D
Hát, igen. Ezzel elérik, hogy "valódi masszőrökkel" telik meg a Masszázs. xd
De, amit írtam, az nem a neten folyik, és még mindent le se...
Várpalota, Veszprém és a környékbeli falvak ezzel a 4 oldalas szórólappal meghintve.
Ami szép volt még, pont az ellenjavallatokra (amit egy tanult masszőrnek éjjel álmából felferve tudnia kell)
javasolja a svéd masszázst!!! Gyúrjuk szét a szívbeteget (orvosi engedély nélkül), mert attól már meggyógyul.
Magas vérnyomásra is remek! (Tilos, hacsak nem szed gyógyszert rá:)) Nem folytatom. Minek?
Nem jó válasz.
Előbb a közönség segítségét kérik...xd
Sajnos vágtam.
Ami a legszebb, hogy már két ( a tisztelt masszőrhölgynél "végzett" és erre ismert is) "masszőr megtalált.
Az egyik fordítva feküdt a masszázságyra, lába közt a lik :D, a másikat már le se írom...
Haladunk, csak, hogy ez is egy szakma vóna!
De ez a luk nem ott van, ahol gondolod (bár oda se ártana néha, csak akkor a lepedőket is ki kéne lyukasztani :))
Vagy, azt hitte, az a krémtartó, ő meg fulladjon bele az asztalba...
Csak beleszaladtál megint. Ahhoz szellem is kellene! Az, hogy valaki azt hiszi magáról, hogy szellemes, még nem jelenti azt, hogy van szelleme.
Vagy így vezeted fel megint, hogy tudsz valamit?! Van műtő, és kötszer is (csak másként), a fertőtlenítés kifejezetten alapos, az asszisztencia pedig olyan, mint amilyennek itt a diszkréciónak lennie kellene: adott és elvárt.
Ez a likas dolog,ez valami durva! :D
Hozzászólásaid alapján kompetensnek találak.Igaz micsoda bók? :D Derékfájásra melyik a leghatékonyabb masszázs?VAgy ami hosszútávon javítana a helyzeten?
Köszönöm szépen. Derékfájásra, ha nem idegbecsípődésed van, vagy sérved, legjobb a "bambusz masszázs".
Ehhez ugyan én nem értek. :)
Amúgy a svéd masszázs is megfelel, ebben már járatosabb vagyok...
Almeronia, kerültük egymást a chaten, kár.
Sziasztok!
Olyan embereket keresek , akit az elmúlt 3 évben megloptak,átvertek,becsaptak, akár az ügyfelek akár a hírdető lányok részéről.Értek ezalatt lányoktól ruhákat , készpénzt, telefont, LAPTOPOT, ékszert , ügyfelek részéről pénzt ill.értéktárgyakat stb. Konkrétan egy lányról van szó aki saját bevallása szerint országszerte főleg Budapest , Miskolc, Debrecen és környéke több helyről napok akár hetek alatt ilyen értéktárgyakat tulajdonitott el.Magát jó színben feltüntető , akár betársult kolléganőként adva el , elhelyezkedett az ország több pontján helyekre és az ott dolgozó lányok bizalmát elnyerve különböző módon lopott. A lány külseje : kb 160 magas, sötét félhosszú ill. hosszú hajú, sötét szemű jól kommunikáló 19-23 év közötti lány. Ezen az oldalon sok városban (igaz arckitakarással) d*lgozott.
Kérek mindenkit , akinél kárt tett ill. sérelem érte jelentkezen a megadott e-mail címen :***moderálva*** további részletekről ott!
Köszönöm!
És ezt neked ő mesélte? Tőlem senki semmit nem lopott...
"saját bevallása szerint..." ???
Kedves Almeronia,
találtam (már megint az átkozott kezem:)) olyan masszőzt, aki a svéd masszázst "teljes testtel" végzi.
Az ilyennel csak óvatosan, mert keveri a csúszkával, derékfájásra tuti nem jó.
A svéd masszázst kézzel végezzük, ugyan megy az törzsből is, de azért csak kézzel...xd
Édesem, mindent találsz, szőkét is :)
Reméltem is. :) Hol vagy már? Én itt várlak...
Jó a Beszélgetés is, meg a posta... :)