TibetiSzerzetes· Tag (356 hozzászólás)· 2017. október 14. 21:21
Gróf nak igaza van. Változhat a csaj, ez tény. De az is lehet, hogy a vendég ún rá. Ebben a történetben viszont nem az a baj, hogy Bigboy leírta, hogy számára teljesen megváltozott Rami. Szíve joga, hogy éljen azzal, hogy ezt a véleményét megosztja a fórumon. A gond ott kezdődött, hogy a velemeny alkotás lejáratása átment, és minden alkalmat felhasznál arra, hogy negatívan írjon Ramirol. Még egyszer kiemelném: nem a véleménnyel van a gond, hanem a lejárató hadjarattal.
Gabo30· Kvázi-tag (251 hozzászólás)· 2017. október 14. 19:25
Kösz Tibeti nekem mindig igazam van :) persze van ugy hogy nem ..mit vársz hisz hirdető hogy hozzon infót a nőkröl k bomm..
csapassuk kicsit.. BygBoy 2015. július 21. ez te írtad :Ha már Rami19 szóba került akkor csatlakoznék a hozzászólókhoz. Régebben említettem már nekem ŐŐŐ személy szerint a tökéletes szolgáltató. Ez nem is változott azóta ezért nem is nagyon szeretnék róla áradozni...
Következő:2015. május 19,,Hmmm...de sajnos az én személyes kedvencem Rami18 sehol.
Aztán jössz ezzel :Végszónak még annyit a "Kicsi Ramikának",hogy a feleslegesen kidobott rózsaszálakat nem lehet mindig a "rossz napokkal" magyarázni!Az mindenki megfogja hamar unni..! Ennyi!
Ugye érted egyik írásod üti a másikat xd ..
TibetiSzerzetes· Tag (356 hozzászólás)· 2017. október 14. 17:13
... te csak szimplán minden feldobott téma esetén belekötsz valakibe - többségében belém, és persze az örök téma nálad Rami. Túl egyszerű vagy, ugyanaz a lemez mindig nálad, mint ami beakadt. Es Gabo-nak igaza van, inkább több infót írnál a lányokról. Eljatszod itt a te vagy a legmenőbb falu bikaja, de még alig írtál pár lányról,, igaz azokról többször is. Aztán már hirdető vagy, akkor miért nem vállalod önmagad? Érdekes ezekre nem válaszolsz....
Gabo30· Kvázi-tag (251 hozzászólás)· 2017. október 14. 13:24
ok Én befejeztem veled a vitát! .. már tudom hogy ki vagy .. P
Gabo30· Kvázi-tag (251 hozzászólás)· 2017. október 14. 11:04
Egy szép napon újra meg jelent a BygBoy nevű- Hirdető! aki lassan de biztosan szét cseszte az eddig jól működő fórumot, mert ráér és ír ha kel ha nem , innkább az infót hoznád a nőkről és csak akkor írnál ide..
Nem pedig a tüzet szítanád feszet! Remélem mihamarabb ki tiltanak a fórumból ,,sokunk nagy örömére ,, hogy minden a régi jól megszokott módon menjen.
Isaszeg· Újonc (7 hozzászólás)· 2017. június 13. 21:56
Mi az ami megfogott,és ami miatt most átmentél Kedvesbe?
89765312· Újonc (27 hozzászólás)· 2017. június 12. 22:55
:) ELOLVASTAM EZT A SZÖVEGET, és megtetszett. Tudom hogy én mondtam nézzük levegőnek egymást,bocs de ide muszály volt irnom. IMMORTÁL EGYÉBKÉNT HALHATATLANT JELENT. ;) IMMO KELLEMESET CSALÓDTAM BENNED.
kankirály· Lelkes újonc (63 hozzászólás)· 2017. június 09. 09:18
Ha Immortál is bekapcsolódik ebbe a z érdekfeszítő témába, akkor rendesen ki lesz ez tárgyalva. :D
kankirály· Lelkes újonc (63 hozzászólás)· 2017. június 09. 09:16
Fórumban negatív vélemény is megjelenhet, ezért fórum a neve. Nevetséges ez a mártírkodás.
Isaszeg· Újonc (7 hozzászólás)· 2017. június 09. 01:27
Renike nem túl biztatóak a rendelkezésre álló információk,így nem biztos hogy tudok Neked segíteni.
galagonya99· Újonc (23 hozzászólás)· 2017. június 08. 23:42
Szombathelyi fórum, szerdai bejegyzés.
Isaszeg· Újonc (7 hozzászólás)· 2017. június 08. 22:32
Mikor és hol és mit írtak Rólad?
Ha utánna tudnák nézni lehet tudnék választ adni Neked.
Renikeee· Újonc (2 hozzászólás)· 2017. június 07. 20:44
Sziasztok renike vagyok nemértem az embereket azért mert mikor itvannak mind azt mongya ijen jo ojan jo de ahogy elhagya a házam hüjeségeket irkál miért? Miért nemlehet ezt itt hejben elmondani ha valami nemjo!!🤢🤢🤢🤢 bocsánat a hejesirásért de most látam mit ir ki egy vendég aki it volt nálam .töb tiznél is a vendég akit nap mint nap fogadok és még soha nem irtak ki ijen negativ dolgokat... uristen nemtudom hogy kivolt az de azt tudnod kel hogy nem a feleséged vagyok csak egy lány a sok közül aki megprobálja azt nyujtani amit othon sajna nemkapol meg..és finomabban ezt nemtudom kifejezni..
Xye· Újonc (0 hozzászólás)· 2017. február 26. 15:45
Gondolom mert Dunántúlt írtál az előző hozzászólásodban. Győr hol helyezkedik el?
Xye· Újonc (0 hozzászólás)· 2017. február 26. 15:35
Soproni Alexa meg egy kicsit pe.........do
zs1987· Őstag (378 hozzászólás)· 2017. február 23. 19:15
Rendkívül jó dolog a BARÁTNŐ-FEELING, nagyon imádom az olyan hozzáállású lányokat, akik tényleg úgy viselkednek velem az együttlét alatt, mintha a barátnőim lennének, de a HISZTIS, ZAKLATÓ SZERETŐ-FEELINGTŐL hosszabb távon már kiráz a hideg és besokallok (privát mobilon meg facebookon)! Inkább ne essünk át a ló túloldalára, úgysem lesz az ilyenből semmi itt. Ritka esetben előfordulhat, hogy egy lány finoman szólva rúdugrásban ugorja át azt a bizonyos lovat több méterrel a nyereg felett az ilyen lépésekkel. :(((
kankirály· Lelkes újonc (63 hozzászólás)· 2017. február 23. 13:00
Barátnőket nyilván nem számoltam bele. Ebben az évben egyébként minumum 15 új hirdetőt meglátogatok. Sok lyuk sógorom van itt!!!!
MadMaxxx· Újonc (9 hozzászólás)· 2017. február 06. 22:54
akkor az nem sok én 20 nővel voltam 4 év alatt de ebben benne voltak a valós barátnők is nemcsak a fizetősek max 5 db
Pál-Pusztai· Őstag (83 hozzászólás)· 2016. november 30. 15:32
Inkább több Nőhöz menj! :)
kankirály· Lelkes újonc (63 hozzászólás)· 2016. november 12. 15:32
14 éve járok cicákhoz.
Téma indítva: 2012.06.11., 776 hozzászólás összesen