Kedves vendégek az erotikus masszázst NE keverjétek a s z ex u á l i s szolgáltatással. Éppen most volt egy vendégem akinek a telefonban mindent elmagyaráztam hogy csakis kézi, ill o r á l i s levezetést nyújtok. 25 perc után mégis sz ol gá l t a t á s t kért.. mivel nem volt elég a szolgáltatás, többet szeretett volna. Korrektül vissza adtam a p*nzt holott 25 percet masziroztam. Lilyke
Szexpartner fórum kecskemét
Kecskeméti szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Mia38 · Újonc (14 hozzászólás) · 2013. április 20. 10:54
Scalon · Újonc (23 hozzászólás) · 2013. április 19. 11:51
Hali!
Gina21-nél az elmúlt héten kétszer is voltam, és ha megint itthon leszek a melóból tuti megyek hozzá!!!!
A képen ő van a valóság és a kép teljesen megegyezik!
A Petőfin van, parkólás rendben kecó rendben higéénia rendben lány tökéletes és tiszta és kedves.
Én nagyon jól éreztem magam nálla. Kedves csinós odaadó és nagyon jó volt az ágyban. Barátnó filling terén is szeirntem teljesen ott van.
A végén még beszélgettünk is egy jót.. Szóval én csak ajánlani tudom mindenkinek!!!!!!!!!!!
Don Quijote · Újonc (1 hozzászólás) · 2013. április 19. 09:41
Sziasztok! A VL-en hirdető Ginának a rendelésén voltam, és minden tekintetben korrekt, kedves és csinos szolgáltató. Csak ajánlani tudom!
hatas · Tag (183 hozzászólás) · 2013. április 18. 21:57
Van már valami hír erről a Klaudia-ról? Újra hírdet az apróban.
tom · Újonc (12 hozzászólás) · 2013. április 18. 21:09
Sziasztok! Diárol tudtok valamit? Dolgozik még?
Gina21 · Újonc (1 hozzászólás) · 2013. április 18. 13:53
Szia!
Gina vagyok,új szolgáltató Kecskeméten!
Kérlek,ne keverj össze más hölgyekkel,akiknek azonos a nevük az enyémmel!Soha nem dolgoztam a kazincin,és nem is fogok!!!!!!
a képemről pedig annyit,ha nem hiszed el,hogy valós,gyere el és győződj meg a saját szemeddel!!!!
qrta55 · Újonc (1 hozzászólás) · 2013. április 17. 22:52
...............................
Carlo · Újonc (10 hozzászólás) · 2013. április 17. 17:47
Udv!
Csak infora volna szuksegem!.. van jo par oldalon olyan nevezetu leanyzo hogy LAdy Carmen meg talaltam mar Vivien neven is o elrheto vagy mar felhagyott a dologgal ?? Esetleg mas neven ?? Koszii
tom · Újonc (12 hozzászólás) · 2013. április 17. 16:53
Christine Marie LeMaster
tom · Újonc (12 hozzászólás) · 2013. április 17. 16:51
Lopott kép : http://www.google.com/imgres?imgurl=http://lh4.ggpht.com/_-ono-N7AJS8/R_eZVpRWn_I/AAAAAAAABBA/19HdRA-VTcs/s640/ChristineMarieLeMaster33.jpg&imgrefurl=http://udonahrmann.girlshopes.com/christinamarielemastersmodel/&h=640&w=426&sz=68&tbnid=_qiFNX5covGmMM:&tbnh=90&tbnw=60&zoom=1&usg=__PJmdi3g_XaqXC24gyGFUtNlsPLg=&docid=sIVkr9TuRHZFsM&sa=X&ei=HLNuUfOsHK-Q4ASu24HgDA&ved=0CDoQ9QEwAg&dur=474
petya38 · Újonc (4 hozzászólás) · 2013. április 17. 10:43
akkor te lehet,hpogy a másik gináról beszélsz,mert ez a petőfin van.
szocio · Újonc (5 hozzászólás) · 2013. április 16. 14:34
Halihó.
A ***moderálva*** hírdető Alináról van valakinek infója?
Jónak tűnik
noemike · Kvázi-tag (121 hozzászólás) · 2013. április 16. 12:53
csak ezt hogy bizonyitod az oldalnak hogy téged megl*ptak?
meg itt össze vissza ir mindenki mindent megy a vádaskodás.
olvasom hogy nem is tetszik a nő,de azert ott marad,akkor meg sztem magara vessen.
nekem is t*nt el laptop,másoknak meg p*nz,szomorú hogy már a kolleganökben sem lehet sajnos megbizni.
szocio · Újonc (5 hozzászólás) · 2013. április 16. 08:40
Halihó valaki kereste a régebben hírdető klaudiát VL ex..án van fent
Elena25 · Újonc (3 hozzászólás) · 2013. április 15. 18:32
Sajnos sokan nem valós fotókkal hirdetnek és az a legszebb hogy itt Kecskeméten sok az átutazó lány is . Akik a vendégeket és a kolleganöjüket is úgyszintén meglopják. Akármit írhatunk mert nevet változtatnak és képeket. Más oldalakon léteik a szégyenfal és szigorúan kiteszik az olyan szolgáltatókat akik másokat megkárositanak,valótlan fotókat tesznek ki. itt is be kellene vezetni.....
Carlo · Újonc (10 hozzászólás) · 2013. április 15. 16:19
Nem lejaratas ha nevszerint megnevezzuk azt aki kamu a valosagot nem fedo kepekkel hirdeti magat, a helyszinem meg ratolja a kamu szoveget meg surget stb.. hagyjuk mar ! Ezeket a hirdetoket felraknam valami szegyenfalra, amit mindenki lat es a komment reszt sem tiltanam le.. Ha a lanyok nem tisztessegesek velunk szemben akkor nekunk mar csak a Forum marad.. :D
szegedifocista · Újonc (3 hozzászólás) · 2013. április 15. 12:21
*** Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését! ***
Kazinczin voltam nála egyszer, amit megbántam.többször bele botlottam a kamu fotok miatt de nem maradtam másodjára.
szegedifocista · Újonc (3 hozzászólás) · 2013. április 15. 12:13
*** Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését! ***
Voltam nála,parkolás nehézkes, bejutás úgyszintén, csalodtam , nem maradtam,! nem úgy néz ki mint a képeken, plusz10kg, háj ide oda elment volna de ne írja ki valaki hogy 55 kg mikor 70. Alacsony tömzyi kissebségi csajszi. Nem evvel van a gond . hanem avval hogy másnak adja el magát. Én még a kazinczyban voltam nála meg a Petöfin de beguzott a csöbe. Több néven hirdetö szolgáltató.Elsö vizitem után megfogadtam hogy többet nem megyek de bele botlottam mivel kamu fotokkal hirdet. nagyon zavaró volt hogy nézte az idöt és 13 perc után rám szolt hogy mikor vagyok hajlandó " elmenni " na ebböl nem kérek . NF - nulla nem ajánlott kedves makkosok
petya38 · Újonc (4 hozzászólás) · 2013. április 15. 11:16
én már voltam nála többször,de nem bántam meg egyszer sem !ajánlott!
szocio · Újonc (5 hozzászólás) · 2013. április 15. 10:58
Halihó a VL hírdető Reginánál volt e valaki ha igen légyszi rakjon föl beszámolót ui: Hatalmasak a mellei