Szexpartner fórum kecskemét

Kecskeméti szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Klaudia 94 · Újonc (2 hozzászólás) · 2014. november 30. 19:53

Köszönöm aranyos vagy:) Tény, amit Lali kedves írt(  és írta,hogy nem a saját véleménye,csak olvasta anno) abból csak egy igaz, a visszafogottságom,hogy zavarba vagyok,mikor egy új ügyfél jön,de nyílván egy 19éves lány,aki még elég fiatal,zavarba ejtő néha a dolog,pláne,mikor egy 50éves úriember beállít,de sok vendégemnek tetszik a kis visszafogottságom és nem szoktam sietni sehova nem az a fajta vagyok ! 

Raven · Újonc (9 hozzászólás) · 2014. december 01. 14:58

Üdv! Sajnos igen ezt csinálja. De ha mégis felveszi akkor 10 mp alatt le  is teszi valami ürügyel.

Töki78 · Újonc (1 hozzászólás) · 2014. december 01. 21:30

Helló mindenki!

Melindával és Linával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?

Iker · Újonc (4 hozzászólás) · 2014. december 01. 21:56

Kedves Klaudia 94!

Én is tervezek egy látogatást hozzád a közeljövőben:)

análismajális · Újonc (28 hozzászólás) · 2014. december 02. 17:42

Kedves mindenki !

Félreértés ne essék,nem akarom védeni Klaudiát !

De lenne itt az oldalon név nélkül nem 1-2 hölgy ,akiket lehetne ám fikázni mégjobban !

Ő legalább úgy néz ki mint a képeken,jó van még mit tanulnia ,de én mikor voltam nála.

Se szemölcs,sem szőrös punci nem volt !

Viszont nagyon nagy lényeg,hogy Ő VAN A KÉPEN !

Nem úgy mint név nélkül 1-2 hölgy aki 20 évesnek hirdeti magát,és kb 40.

coree · Újonc (3 hozzászólás) · 2014. december 06. 11:04

hali örülj neki hogy nem sikerült én sajnos voltam és nem ajánlatos gyenge szolgáltatás némi higénia hátrány és órából fél óra lett mert csak 1 gumija van

coree · Újonc (3 hozzászólás) · 2014. december 06. 11:07

hali megbízható kedves csaj mondjuk semmi kül nincs nála de nem csalódsz bátran felkersheted ***moderálva***

csavargó33 · Újonc (2 hozzászólás) · 2014. december 16. 18:46

Én is szemeztem már vele igéretes a képeken!Más városba is szokott hirdetni.Dzeni keltette még fel az érdeklődésem,róla esetleg vélemény valakinek?

Starbear · Újonc (2 hozzászólás) · 2014. december 19. 02:45

Hello makktársak.

Ma éjjel megtörtént végre !
Voltam a Linánál (26)!
Már rég akartam menni, de mindig közbe jött valami.
Őszintén megmondva Pesti szolgáltatókat választottam, de most nem volt kedvem kocsikázni, mert picit iszogattunk is a haverokkal.

Lina külső:

hát.. bomba ! Azt mondja nem roma lány, de nem is érdekel.. szerintem van benne egy vonóval, és nem bántáskép mondom ! Nagyon aranyos !
Alacsony, piciny kis csajszi, pici popsival,és gyönyörű nagy szilikon mellekkel ("nagy" relatív... barátnőmhöz képest )
Nagyon jó illata volt.Sajnos annyira kész voltam, hogy nagyon nem is vettem szemügyre a többi részét a csinikének, de bepótolom. :)

Lina lakása:

Petőfi Sándor utca környéke ( pontosan kérdezd meg, nem akarom az anonimitását elrontani.)...szóval központ.
Nem az én ízlésem a lakás ( de én máshoz is vagyok szokva ).. Régi panel, lift az ótvar, lakás pici, de célnak megfelel. Fürdőt nem tudom, mert készen érkeztem - megfürödve, borotva, fogmosás, parfüm..stb
De a szoba tiszta, rendezett, még gyertya is volt.

Hozzáállás:

Hát az elején elgondolkodtam jó helyen vagyok, vagy sem...
Beinvitált, üljek le az ágyra.. más nagyon nem volt a szobában :)
5 perc ide oda rohangálás után ( fél órára mentem ) cigizet, de elnyomta és kivitte a szobából, telefont nyomkodta..stb ( lehet zavarban volt :) )
Kérte vetkőzzek le. Hason fekve fogadtam, mikor a fürdőből kijött ( előtte persze rendeztük az *nyag*akat--> mint Pesten ). Egy masszázzsal kezdte, ami elég jól esett mert fáradt voltam ( finom testápolóval.. még most is érzem az illatát ). Nagyon tetszettet közben beszélgettünk, és a puncija végig simogatta fenekem, meg többször rám is feküdt azzal a pici testével.
Szóval az első íjegység után kellemes folytatás :)

Sex:

Masszázs után kérte forduljak meg.
Gumi nélküli franciával kezdte... az valami csodás volt ! Jó nyálasan, krémes kézzel..néha rá is köpte a nyálát... fúúú.. na már akkor kész voltam.Nagyon jó a Franciája ! ! !
Paciban kezdte... kb 2 percig, mert annyira kész voltam a cickójától, meg a puncijától, ahogy ringatta magát.. szóval kértem feküdjön le.
Szemből támadtam, és keményen vissza kellet magam tartani, mert olyanokat nyögött, hogy a tököm majd el durrant.
Sajnos a csók nála nem opció, de lehet mindenhol puszilgatni ( arcát, cickót, majdnem a száját is..de lehet ez csak nekem engedte )
Szóval szemből mentem el, mert a látvány és a nyögdécselések kikészítettek.

Sex után:

Beszélgetés.. nem nézte az időt..sőt.. én éreztem mennem kéne.
Nagyon kedves csajszi. Még a kabátomat is rám adta.
Közben öltöztem beszélgettünk mindenről.
A nevetése... cuki pici lány :)

Lina összegzés:

Ha nem egy puccos kéróban szeretnél szeretkezni, és csak a lány a fontos.
Ha egy pici dögös cickós lányt szeretnél kényeztetni.
Akkor a Lina az akihez menned kell.

Nekem bejött..és tuti visszajárós leszek.
Muszáj keményen megkefélnem ! Mert a mostani csak maszatolás volt sajnos.

UI: Árak mint Pesten !

Remélem segítettem..

Törölt felhasználó · 2014. december 25. 21:52

Sziasztok !

Kecskeméti Carmen milyen ? érdemes meglátogatni ? kép alapján jónak tűnik csak senki nem ír róla semmit.

merre van a városban ?

attahe · Újonc (2 hozzászólás) · 2014. december 27. 01:31

Melyik lányt érdemes meglátogatni kecskeméten?

rosszkislány · Újonc (1 hozzászólás) · 2014. december 31. 15:16

Boldog Új Évet kívánunk Minden Vendégünknek, Fórumozoknak, és Nektek is Lányok!  

Raven · Újonc (9 hozzászólás) · 2015. január 03. 12:50

Üdv mindenkinek! Ancsu (19) és Cher (34) ról kellene kis infórmáció. Köszi előre is

Törölt felhasználó · 2015. január 03. 20:26

Csilláról tudna nekem valamit mondani?

Az idősebb korosztály, de voltak már meglepetéseim ilyen korú hölgyeknél.

attahe · Újonc (2 hozzászólás) · 2015. január 05. 16:47

Sziasztok! Barbie-ról meg Anucsuról kellene információ. Előre is köszi.

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2015. január 06. 23:13

Csoda a leányzó, mindent tud! :)

primera · Újonc (3 hozzászólás) · 2015. január 15. 22:48

Sziasztok leírom kecskeméti élményeim!

Virág super kedves fital lány korekt lakás szoba tiszta egyszerü!

Csilla egy igazi sex démon élőben sokkal szebb sőt letagadhat 5 évet!Sexben nagyon ott van és élvezi is nem fadarab nem nézi az órát lakás fürdő super az ágy lehetne jobb is de ezt Csilla kompenzálja.

Marcsika kedves meg szép a környezet de a fényképei nem tükrőzik a valóságot nagyon szét van esve a teste p*ncija nem szép kép és az ő igazi megjelenése ég és föld.

Raven · Újonc (9 hozzászólás) · 2015. február 01. 22:39

Üdv mindenkinek!

Az alábbi 3 hölgyről szeretnék infókat KIttike(30), Kata(25), Michaella(25).  Akár itt akár privátba. Bármilyen infót szivesen várok.

Köszönöm.

magtárs · Újonc (2 hozzászólás) · 2015. február 03. 20:44

Magtársaim! Aki pesti minőséget akar vidéki *ron az keresse fel Cicust! Gyönyörű teste van és nagyon kedves! Mindenhol patyolat tisztaság. Garantáltan csalódásmentes a hölgy!

yako · Újonc (13 hozzászólás) · 2015. február 11. 15:36

Roxana. Nagy átverések a képei. A közelébe sincs a fotóknak csak azt hazudja, hogy valósak

Téma indítva: 2010.02.25., 1161 hozzászólás összesen