Hello makktársak.
Ma éjjel megtörtént végre !
Voltam a Linánál (26)!
Már rég akartam menni, de mindig közbe jött valami.
Őszintén megmondva Pesti szolgáltatókat választottam, de most nem volt kedvem kocsikázni, mert picit iszogattunk is a haverokkal.
Lina külső:
hát.. bomba ! Azt mondja nem roma lány, de nem is érdekel.. szerintem van benne egy vonóval, és nem bántáskép mondom ! Nagyon aranyos !
Alacsony, piciny kis csajszi, pici popsival,és gyönyörű nagy szilikon mellekkel ("nagy" relatív... barátnőmhöz képest )
Nagyon jó illata volt.Sajnos annyira kész voltam, hogy nagyon nem is vettem szemügyre a többi részét a csinikének, de bepótolom. :)
Lina lakása:
Petőfi Sándor utca környéke ( pontosan kérdezd meg, nem akarom az anonimitását elrontani.)...szóval központ.
Nem az én ízlésem a lakás ( de én máshoz is vagyok szokva ).. Régi panel, lift az ótvar, lakás pici, de célnak megfelel. Fürdőt nem tudom, mert készen érkeztem - megfürödve, borotva, fogmosás, parfüm..stb
De a szoba tiszta, rendezett, még gyertya is volt.
Hozzáállás:
Hát az elején elgondolkodtam jó helyen vagyok, vagy sem...
Beinvitált, üljek le az ágyra.. más nagyon nem volt a szobában :)
5 perc ide oda rohangálás után ( fél órára mentem ) cigizet, de elnyomta és kivitte a szobából, telefont nyomkodta..stb ( lehet zavarban volt :) )
Kérte vetkőzzek le. Hason fekve fogadtam, mikor a fürdőből kijött ( előtte persze rendeztük az *nyag*akat--> mint Pesten ). Egy masszázzsal kezdte, ami elég jól esett mert fáradt voltam ( finom testápolóval.. még most is érzem az illatát ). Nagyon tetszettet közben beszélgettünk, és a puncija végig simogatta fenekem, meg többször rám is feküdt azzal a pici testével.
Szóval az első íjegység után kellemes folytatás :)
Sex:
Masszázs után kérte forduljak meg.
Gumi nélküli franciával kezdte... az valami csodás volt ! Jó nyálasan, krémes kézzel..néha rá is köpte a nyálát... fúúú.. na már akkor kész voltam.Nagyon jó a Franciája ! ! !
Paciban kezdte... kb 2 percig, mert annyira kész voltam a cickójától, meg a puncijától, ahogy ringatta magát.. szóval kértem feküdjön le.
Szemből támadtam, és keményen vissza kellet magam tartani, mert olyanokat nyögött, hogy a tököm majd el durrant.
Sajnos a csók nála nem opció, de lehet mindenhol puszilgatni ( arcát, cickót, majdnem a száját is..de lehet ez csak nekem engedte )
Szóval szemből mentem el, mert a látvány és a nyögdécselések kikészítettek.
Sex után:
Beszélgetés.. nem nézte az időt..sőt.. én éreztem mennem kéne.
Nagyon kedves csajszi. Még a kabátomat is rám adta.
Közben öltöztem beszélgettünk mindenről.
A nevetése... cuki pici lány :)
Lina összegzés:
Ha nem egy puccos kéróban szeretnél szeretkezni, és csak a lány a fontos.
Ha egy pici dögös cickós lányt szeretnél kényeztetni.
Akkor a Lina az akihez menned kell.
Nekem bejött..és tuti visszajárós leszek.
Muszáj keményen megkefélnem ! Mert a mostani csak maszatolás volt sajnos.
UI: Árak mint Pesten !
Remélem segítettem..