Szexpartner fórum kecskemét

Kecskeméti szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Döfidákó · Újonc (2 hozzászólás) · 2018. február 23. 21:31

Sziasztok!

Kecskeméti tapasztalataimról szeretnék beszámolni nektek:

Vanda:

Alkalmanként felbukkanó hirdető kecskeméten. Vonzó, csinos nagy mellű, szép arccal hirdető. Magam is rákattantam.

Találkozás: Fél órára mentem. Tényleg gyönyörű, bár kicsit husisabb mint a képeken, de teljesn rendben van.

Tusolás után közli velem hogy ez neki túl nagy, de meglátjuk...

3 perc szopi után mondja hogy próbáljuk meg, 3 perc után közli hogy ez neki nem megy, beken sikosítóval és elkezdi verni.

megkérem hogy szájjal csinálja, erre jön a válasz, de hát már be van kenve síkosítóval ami rossz ízű.

csak a külsejével arat a csaj, gondolom ezért vándorol....

Gina:

Aranyos kedves formás lány. A lakást forgás szerűen használják ezért senki nem szereti takarítani a fürdőt gondolom.

De a csaj korrekt dolgos türelmes és  széparcú.

Van még egy Gina az apróhirdetések között, na az egy ***moderálva*** nem egyszer láttam az út mentén.

Ugyan így Amira(27) is...

Marichuy(Liliom):

Nagy karriert futhatna be a testével DE

17:15 kor hívtam hogy mennék hozzá, 17:30-ra hívott egy elhagyatott motel hátsó épületébe.

Azt sem tudta hol a villanykapcsoló, de a tv már ment a belső szobában.

Fűtés nuku, tusolás nincs, és a lány enyhén szólva büdös volt.

Házhoz hívva jól megfürdetve tudom ajánlani, 2mm vastag kotonnal.

Barbie:

Java részt Pesten hirdet, de mostanában vándorlásba kezdett.

Az a nagy reklám hogy videót is csinálhatsz vele.

A képekhez képest még egyszer akkora lányt képzeljetek el, ekkora segget még életemben nem láttam.

Nem azért mondom mert nem tetszett hanem hogy mire készüljetek.

mikor ajtót nyitott ***moderálva***. Miért kell ilyenkor is dolgoznia?!

Nyilván az ajtóból már nem fordultam vissza.

***moderálva***

Lina:

Korrekt, szép lelkiismeretes, finom selymes bőrű pici lány.

Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Mira:

Szilikon cicababa, óriási mell, nagy kerek popsi, szilikon száj, intelligens, lelkiismeretes.

Csak ajánlani tudom.  Szerdánként nem dolgozik.

Zsófi:

155 cm magas gyúrós lány.

Az a fajta aki annyit gyúrt hogy elfogytak a cickói ,cserébe szálkás formás izmos kerek popsis.

Eldugott helyen rendel. eddig csak S.O.S. francián voltam nála, annyira nem vonz más benne. De azt jól csinálja.

***moderálva*** 

Remélem tudtam segíteni a döntésben.

Üdv.:

Döfi

Döfidákó · Újonc (2 hozzászólás) · 2018. február 24. 00:03

Elnézést még kimaradt pár versenyző

Dior:

Már régóta nézegettem, szolnokon rendelt, de egyszer feltünt kecskeméten is.

Hatalmas cici, ez a gyengém. egyből fel is hívtam.

Arca nekem nem annyira jött be. De ízlések és pofonok, gyönyörű nagy cicivel kompenzált, volt egy kis pocak de olyan ruha volt rajta mi előnyös volt neki.

***moderálva*** volt és semmivel sem adott kevesebbet mint mások.

Ajánlani tudom

Maya:

Budapesti érdekeltségű de egy két hetente kecskeméten is megjelenik.

Futószalag effektus, még a tusolóba is utánam jött hogy mi van már?!

Ráadásul olyan régen borotválta a labait hogy úgy szurt a combja mint egy felnőtt férfi borostája.

Nem volt kellemes, soha többet...

Marcsika:

Lelki ismeretes ***moderálva*** aki tudja mit csinál.

Tudtam hogy nem az esetem de annyian dícséréték a franciáját hogy gondoltam kipróbálom.

Nem csalódtam.

Cserfes barátságos odaadó.

Márk7 · Újonc (32 hozzászólás) · 2018. március 20. 09:38

Mia 40, felejthetettlen!

Happy12 · Újonc (15 hozzászólás) · 2018. április 04. 22:30

Üdv! Hát emberek, ezt meg kell írnom, mert ez félelmetes: Kecskemét, Melinda (28), aki csak pár naponta van. Hát, Vlagyivosztokig kergetném az ilyet. Bejelentkezek, megérkezek, pontosan, oké. Erre, várjak egy tíz percet még kint. Jó, előfordul. Aztán mehetek: hotel szoba, recepciós, takarítónő, mindenki, diszkréció nulla. Szobába be, oké, csaj vékony, szilikonos, rendben is van, de lekezelő, mint állat. Akkor, hogy is van az eksön: "vetkőzz le"- mint valami rosszul kezdődő urológiai vizsgálaton. Őkegyessége, nagynehezen kibontja a melleit, megérintenei nem lehet, elővesz hat féle fertőtlenítőt, kendőt, majd ráerőszakol az ezredesre gumit, és megkezdődik életem eddigi leggépiesebb, legrobotizált franciája. Kölcsönösség?? Ne viccelj, hozzá nem érhetsz, nemhogy orálisan, még kézzel se. Majd egy jó erős perc után, sikoító felkenése, megfordul, "őkegyessége betuszkolja magába", kettőt, eskü, kettőt, max hármat mizdul rajta, aztán a Gép átteszi a másikba, kettőt azért itt is mozdul, kiveszi, mmegfordul, na akkor "jöhetsz a mellemre". Megszólal, msáokat ilyen hamar már ki szokott végezni- hát, angyalom, én bizony szeretek szexelni, ez van! Aztán inkább itt röhögtem egyet, hogy ez tényleg komolyan gondolja e ezt az egész Show-t, de halál komolyan gondolta. :) Elvettem tőle az ezredest, ezzel neki nem kell játszania, nem ért a műszerekhez, felöltöztem, és eljöttem. Emberek, csak akkor menjetek, ha: 1. ***moderálva***, 2. ti is ekkorát szeretnétek röhögni.

Kedves Melinda, ez nem szolgáltatás, ez közröhej, úgyhogy férfitársaim nevében is üzenem, menjél Vlagyivosztokba ilyen hozzáállással szerencsét próbálni!

Mindez "megtörtént események alapján", a múlt héten.

Hajrá!

Happy12 · Újonc (15 hozzászólás) · 2018. április 05. 19:07

Minden igaz, amit írtam, csak javítanám, a hölgy Melinda 30, nem 28.

jégszilánk · Újonc (7 hozzászólás) · 2018. április 11. 01:00

Happy 12!

Sajnos nekem is rossz tapasztalataim vannak a hölgyel kapcsolatban!

jégszilánk · Újonc (7 hozzászólás) · 2018. április 12. 02:29

Én már jártam Noni  31 nevű hírdetőnél.

Nem mondanám a randit rossznak,de úgy igazán jónak sem.

Amolyan semlegesnek,közepesnek,a kettő közöttinek mondanám.

Happy12 · Újonc (15 hozzászólás) · 2018. április 14. 09:01

Hát nem is csodálom Jégszilánk! Amit művel, az botrány....

jégszilánk · Újonc (7 hozzászólás) · 2018. április 17. 00:26

Kriszti 33 nevű hölgyet,csakis ajánlani tudom,nagyon kedves,megbízható,és gazdag étlappal rendelkezik.

jégszilánk · Újonc (7 hozzászólás) · 2018. május 07. 23:07

A héten megérkezett Laura 37 nevű hölgy,akit csak ajánlani tudok,érdemes őt meglátogatni,elkalandozni Vele.

Ne hagyjátok ki!

coyote68 · Újonc (1 hozzászólás) · 2018. június 06. 13:26

Szimi , vándorló hirdető,több városban megfordul heti rendszerességgel ( szőke hosszú hajú és combú 24 éves) így Kecskeméten is.Csak ajánlani tudom aki a vékony,kisebb mellő magas lányokat szereti.

jégszilánk · Újonc (7 hozzászólás) · 2018. június 21. 02:44

Regina 24 nagyon aranyos kedves,és türelmes a vendégekkel,gazdag étlappal és igazi kislányos bájjal megfűszerezve.

Cintia23 · Újonc (1 hozzászólás) · 2018. június 21. 17:47

Köszönöm szépen! örülök hogy jól érezted magad! millio csók

Airgeneral · Újonc (97 hozzászólás) · 2018. július 12. 08:56

A kiválasztottam Edua volt. Kedves belevaló kiscsaj. Képeken ő van, arca szép. Kecó a kórház környékén. Óvatosan kell vele bánni, nem vadállat módjára, aki nem ilyet keres, annak nem ő az embere. Franciskája jó, meccsek között lehet vele beszélgetni is. Jó volt a találka.

gidanacs76 · Újonc (4 hozzászólás) · 2019. február 27. 15:57

Helló Mindenki! Bár ez itt a kecskeméti fórum, de remélem maradhat! Már rég óta piszkálja az agyam egy gondolat. Kecskeméti lányok! Vagy épp átutazó "vendégmunkások"! Miért nem jöttök néha és hirdettek Kiskunfélegyházán is? Sok pasi van ám itt is! Szerintem kipróbálhatnátok! Kellene a vérfrissítés!!!!!!

Moniqe1 · Újonc (17 hozzászólás) · 2019. május 12. 17:27

Ez elég hihetetlen..:)

gidanacs76 · Újonc (4 hozzászólás) · 2019. május 14. 16:14

Pedig az. Az ötlet onnan van, hogy bár Félegyháza-Kecskemét csak 20 kilométer, de a két városi közlekedést is számolva parkolással együtt 40 perc. Ez oda vissza másfél óra. És ehhez jön a légyott!!!! Ha egy órát maradok, az máris utazással együtt két és fél óra, minimum. Na ezt untam meg, és tudom, hogy néhány férfitársamnak is ez a gondja. Valamint az, hogy a félegyházán hirdetőket inkább kihagyom.......

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2019. június 01. 12:32

Szép gyűjtemény és hasznos! :)

Moniqe1 · Újonc (17 hozzászólás) · 2019. június 10. 07:30

Köszönjük!:))

cool1 · Újonc (1 hozzászólás) · 2019. július 04. 08:59

Helló Kecskeméti vadásztársak! Van valakinek tapasztalata a Lejla 27 csajról? A múlt héten fél órát a héten egy órát vártam a megbeszélt időponttól, és még a telefont sem volt hajlandó felvenni! Bezzeg ha mi pár percet késünk, akkor már szóvá teszik, hogy raboljuk az idejüket (a mi időnk vajon ingyen van?). Szerintetek ez kamu hirdetés lehet, hogy arcos fotói ellenére ennyire szivatja a vendéget???

Téma indítva: 2010.02.25., 1158 hozzászólás összesen