Szexpartner fórum kecskemét

Kecskeméti szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
tom · Újonc (12 hozzászólás) · 2013. május 10. 20:47

Írj egyet légyszi mert én is készülök hozzá! Privibe is jó.

Coldplay001 · Újonc (21 hozzászólás) · 2013. május 10. 20:06

nah, megvolt a kis Klaudia... haaaat.. osszessegeben elegge vegyes a rola alkotott velemenyem... ha valakit erdekel irhatok egy reszletesebb beszamolot is....  :)

tom · Újonc (12 hozzászólás) · 2013. május 07. 09:53

Kérdeztem már, de tényleg nem tud senki semmit a nádszál karcsú kis Diáról?

tom · Újonc (12 hozzászólás) · 2013. május 07. 09:48

Alina a képeit egy Christine Marie LeMaster nevű glamúr modelltől lopta!

Coldplay001 · Újonc (21 hozzászólás) · 2013. május 06. 21:43

persze, alap, ti is segitettetek, most mar csak a levelet kell megvarni, kivancsi vagyok mit ir.... :P

hatas · Tag (183 hozzászólás) · 2013. május 06. 21:02

Válaszolni fog. Elküldi a tel. számát és ennyi. Ha felhívod, majd tájékoztass minket légyszíves. :D

Coldplay001 · Újonc (21 hozzászólás) · 2013. május 06. 20:33

fuh nagyon szepen koszi, irtam a kiscsajnak, kivancsi vagyok valaszol-e majd....

mas:

a kulombozo oldalakon hirdeto ALINA-rol van valakinek tapasztalata? milyenek az *rai? tiszta? a kepeken vajon tenyleg o van, vagy csak szedte oket vhonnan?

killerbee · Újonc (1 hozzászólás) · 2013. május 05. 16:55

privátba eltudod küldeni a linkjét?

noemike · Kvázi-tag (121 hozzászólás) · 2013. május 03. 19:41

Ilyen minimálb*r mellett valóban nehez!:P

Kiszallni amúgy kilehet ,csak aztan visszatér az ember.

tom · Újonc (12 hozzászólás) · 2013. május 03. 18:41

Az ***moderálva*** még fent van a hirdetése! http://aprod.hu/hirdetes/diaklany-anyagi-tamogatot-keres-IDVLCZ.html

Coldplay001 · Újonc (21 hozzászólás) · 2013. május 02. 19:11

fuh hat pont erre nem gondoltam... inkabb azt hittem h szunetet tart.... ebbol a szakmabol nehez kiszallni, mindenki ezt mondja. te BIZTOSRA tudod h abbahagyta?

Mindentudó · Újonc (1 hozzászólás) · 2013. május 02. 13:44

Valózsínűleg azért nem hírdet mert abbahagyta, ezen nem gondolkodtál még?

Coldplay001 · Újonc (21 hozzászólás) · 2013. május 02. 13:35

nem porog ez a kecskemeti forum :( en meg mindig Klaudia szamat keresem....  :)  masok is? :P

Kyle · Újonc (6 hozzászólás) · 2013. május 01. 20:56

Hali! Az érdekelne hogy melyik lány kivel dolgozik együtt ha két lánnyal szeretnék lenni? Esetleg lányok, azon kívűl hogy "a barátnőmmel együtt is tudunk fogadni" egy nevet megadhatnátok, hogy kivel, mert hát végülis a sima látogatásoka is úgy tervezzük hogy tudjuk kihez megyünk :D

Mia38 · Újonc (14 hozzászólás) · 2013. május 01. 08:22

Sziasztok. kellemes Május-1ét Mindenkinek!

Tegnap felhivott egy k.korú hölgy és kiabálni kezdett Velem a telefonba hogy márpediglen azonnal szolgáltassam vissza a ruháját és vegyem le a fotómat mert az az Övé..:-) Nos. A fotokon Én vagyok. A ruha az enyém mivel saját kezüleg vettem! talán megártott Neki a nagy meleg:-) Ja igen ..És mindezt magán-számmal...Lilyke

nagyutazo · Újonc (23 hozzászólás) · 2013. április 30. 09:40

És akkor hol van még Dia és Bianka...?!

Róluk tud-e valaki???

Köszi a válaszért!

<nagyutazo>

Coldplay001 · Újonc (21 hozzászólás) · 2013. április 29. 13:45

igen igen engem is a kis Klaudia erdekelne... mire megtudnam latogatni mindig eltunik a kis draga.. o nekem a legjobban bejovos, fiatal es szep csajszika.. pont az esetem :P

valaki adjon mar egy szamot legalabb... thx!

Engel · Újonc (5 hozzászólás) · 2013. április 29. 13:14

Sziasztok. Klaudiát már régóta nem látom az apróban. Tud valaki valamit róla? Esetleg telefonszám?

nagyutazo · Újonc (23 hozzászólás) · 2013. április 24. 23:09

Jóestét mindenkinek!

Valamiféle "szégyenfalat" én is támogatnék, de van abban is valami igazság, hogy ezt teljesen objektív, 

elfogulatlan formában szinte lehetetlen megvalósítani.

Van viszont minden fórumtagnak lehetősége itt, nem publikus (privát) felületen egymás között véleményt 

cserélni, kritikát megfogalmazni. Én például jónéhányszor kommunikáltam így. Kaptam, és osztottam meg 

hasznos tapasztalatokat. Egész jól működik, próbáljátok ki!

<nagyutazo>

noemike · Kvázi-tag (121 hozzászólás) · 2013. április 23. 17:34

szia,én úgy tudom a *** moderálva *** a szégyenfal ,az hirdető-oldalüzemeltetö között zajlik.

nem hirdető-vendég között.másik meg az hogy nehez igazságot tenni,én is küldtem már el vkit igenytelenseg miatt ,aztan en voltam a p@raszt,h mit kepzelek.

sztem meg vendeg -feketelista kellene.

Téma indítva: 2010.02.25., 1161 hozzászólás összesen