pelé· Újonc (9 hozzászólás)· 2013. január 16. 10:06
Sziasztok! Új forumozó vagyok és azért jelentkeztem be ide, hogy felhívjam minden kecskeméti emberkének a figyelmét arra, hogy van a hirdető lányok között egy *** moderálva *** !
*** moderálva *** néven fut az egyik ismerősöm volt nála az ősszel és *** moderálva *** a lánytól. Egyébként a Gina több pénzért szinte bármit bevállat még a gumi nélküli szexet is, gondolom ezért is lett nemi beteg. Aki olvassa ezt a hozzászólást az adja tovább minél több ismerősének mert nagyon szemét dolognak tartom ha egy *** moderálva *** Sziasztok!
Maya18· Újonc (3 hozzászólás)· 2013. január 16. 08:57
Kedes Engel!
Úgy néz ki hogy két hét múlva tudok kezdeni :) puszi!
Carlo· Újonc (10 hozzászólás)· 2013. január 13. 16:23
Jah, mig el nem felejtem ! OLyan lany aki nem hirdeti fent magat, de megis megerne a dolgot ?? Ha van ilyen esetleg, szivesen vennem ! Koszi
Carlo· Újonc (10 hozzászólás)· 2013. január 13. 16:21
En igy hirtelen nem tudnek TOP 5 ide irni, 1-2 lanyka van aki ezt a helyezest megerdemelne. Bar az 1ik az utobbi idoben szerintem megzakkant ! Lebeszeled vele az idopontot, es bassza felvenni a telefont :( Ezzel csak a rosszhiret generalja tovabb, na de ez erdekeljeot inkabb mint engem :D
Akit tenyleg ajanlok Urak az Vanda ! Tiptop a lany, lakas ok mint mar irtam csak az AGY !! Melanie volt eddig a masik..de atment szeleburdiba... Vivicica, na o meg ingerli a fantaziamat :D Volt vele egy kislany meg Juni - Juli ( Kitty) asszem.. NA O odatette :)
Ha meg van rossz kiakaszto tapasztalat keruljon fel ide !!
sabka· Újonc (6 hozzászólás)· 2013. január 11. 23:23
Örülök ,hogy így felélénkült ez a fórum ,szerintem nagyon tanulságos!!!Esetleg Kiráról vagy Vivi cicáról tudtok e valamit?
Gaboca· Újonc (5 hozzászólás)· 2013. január 11. 16:58
Én most voltam nem rég Carlo a Miánál, de ott egyik lányhoz sem megyek többet senki nem úgy néz ki mint a képeken. Ok, hogy van retusálás el is fogadom na de egy "érdekes " lányból ne top modelt csináljanak már azért. Ott az összes lány máshogy néz ki mint élőben meg az hogy egyszerre mennyi nő van ott engem igen is zavart. Ennyi...
uta72· Újonc (3 hozzászólás)· 2013. január 10. 09:12
Voltam Petránál.....Lakás ok.Test ok.De a hozzállás nem igazán:(
Nem ajánlott.
Carlo· Újonc (10 hozzászólás)· 2013. január 09. 18:52
Waaaaa :) Miacskaval en is befurodtem rendesen 1x.. meg a multban.. Ezek a fotok amik itt vannak egyatalan nem tukrozik a valosagot / bar ez jopar honapja volt - javitsatok ki ha tevedek / Es igen ezert erdemes olyan lanyhoz menni akinek nincsenek a kepei agyon shoppolva !
Beszamolo! Vandacskahoz volt szerencsem nemreg :D Nem irok elejetol a vegeig regenyt, csak a lenyeget. A lenyeg az hogy BRUTALIS !! :) Iszonyatosan jo teste van, mosolygos - vekony - olyan popsi ami no minden bokorban - kedves es telyesen magara hangol, vagy hogy kell ezt mondani :) Egyeztetes konnyu a belvarosban van, lakas tiptop....stb csupa pozitivum!!...csak az a kurva agy nem lenne ilyen kenyelmetlen :D 10/7,5... 10/10es no nincs !
DAGADT· Újonc (3 hozzászólás)· 2013. január 09. 14:30
Jó persze a kecót nem lehet összehasonlítani ZSÓFIÉVAL! Nálam eddig az vitte a prímet! :D
Gaboca· Újonc (5 hozzászólás)· 2013. január 09. 10:29
AZért legyünk őszinték a Miácska nem úgy néz ki élőbe mint a képeken és azok a plusz kilók nem 1-2 hanem kb10-15 minimum. Meg az életkor és a származás stb. Meg egy lakásban vannak 6-7 en kaja szag stb.....törülközőről jobb nem beszélni ***moderálva*** mint a lányoknál.
Nem hiába vannak retusált képek éppen ezért megyek olyan lányokhoz akik nem retusáltak...
DAGADT· Újonc (3 hozzászólás)· 2013. január 09. 07:51
Akkor kezdem a sort Miácskával!
Telefonban nagyon kedves és szexi hangja volt!
A kecó megközelítése már nehézkesebb volt de bőven kárpótolva lettem. Magassarkúban és szexi fehérneműben nyitott ajtót. Megbeszéltük a dolgokat aztán gyors tusi, és action! Eddig fr*ncia téren ő viszi a prímet! ISTENI! Valóban úgy néz ki mint a képeken, ha nagyon kukacoskodni akarok akkor talán 1-2 kilóval több élőben, de ez egyáltalán nem szűmít! Összességében nagyon jól éreztem magam, értelmes, lehet vele hülyéskedni! Biztos hogy meglátogatom még!
sabka· Újonc (6 hozzászólás)· 2013. január 08. 23:32
Nagyon szívesen olvasnám a tapasztalataidat,hiszen ezért van ez a fórum!!!Hajrá... :D
DAGADT· Újonc (3 hozzászólás)· 2013. január 08. 17:36
Sziasztok!
Szilvibabynél és Dórinál járt már valaki? Pozitív - Negatív tapasztalatok egyáltalán érdekelnek!
Én Zsófinál, Tinánál és Miácskánál voltam. Ha valamelyikőlyükre kíváncsiak vagytok leírom a tapasztalataimat!
dmisike· Újonc (1 hozzászólás)· 2013. január 07. 08:48
Ez nem titok,hogy nauszi és niki viszi a várost mindkét lány más egyéniség és másért jó top 1. megosztva! 2.cicus és ági szintugy megosztva 3.betti és zsófi.4.diva 5.alina van egy két új csillag is, de ők még messze vannak a régi jó megbizható lányoktól és ezek nem a külső alapján vannak itélve hanem amit nyujtanak és amit már némelyikük letett az évek alatt az asztalra nem hiába köz kedvencek.sorolhatnék listát még egy két lányról,de nem akarok senkit megbántani és a velük történt kellemetlenséget felhozni, mert nem ,csak kellemes élmények vannak .remélem segit ez a kis sorrend persze lehet másnak más a véleménye ,de azt ugy tenye ,hogy már járt mindegyiknél szinte üdv
Engel· Újonc (5 hozzászólás)· 2013. január 06. 23:27
Maya18! Mióta megjelentél a fórumon, minden nap megnézem, hátha megjelenik a hirdetésed. Már nagyon várom. Egy régi vendéged.
kkamali· Újonc (8 hozzászólás)· 2013. január 06. 18:24
Össze tud állítani valaki nekem egy top 5öt kecskeméti lányoknál? köszönném!!
arpic· Újonc (1 hozzászólás)· 2013. január 05. 18:35
Dóri Vanda ugyan az. De ez nem számít mert szép az arca és aranyos kedves igényes .
Gerii· Újonc (27 hozzászólás)· 2013. január 05. 15:17
Nem régen voltam Fanninál. (19) Valóban 19 éves, fiatal, szőke aranyos, alacsony lány. Mindent nagyszerűen csinál, és teljesen korrekt volt, bár kicsit zavart, hogy nem egyedül voltunk a házban.
kkamali· Újonc (8 hozzászólás)· 2013. január 04. 20:19
valaki volt a Dórinál isteni a teste nem tudom arcra milyen lehet
bojti· Újonc (8 hozzászólás)· 2013. január 02. 19:21
Alinánál járt már valaki?
Téma indítva: 2010.02.25., 1158 hozzászólás összesen