Kérjük, lépjen be oldalunkra, és ott az "adataim" menüpontban módosítsa email címét egy olyan címre, melyet használni tud. Illetve kérjük, a "Kapcsolat" menüben jelezze, hogy a változtatás megtörtént, így az új email címére ki tudjuk küldeni a díjbekérőt.
VL
Annamari35· Újonc (0 hozzászólás)· 2011. április 01. 10:53
Tisztelt szerkesztőség.
Ma reggel óta nem tudom feladni a hirdtetést, állandóan visszadob illetve nektek is írtam a kapcsolat menüpontba de választ sem kapok.
Mi a gond????
Előre is köszi a választ: Annamari
Anett· Újonc (0 hozzászólás)· 2011. április 05. 17:10
tisztelt vidéki lányok!olyan gondal fordulok önökhöz,hogy mi oka van anak,hogy nem kerülök fel a vidéki lányra hiszen be van fizetve a hirdetésem?kérem Tiszteletel indokolja meg az okát.mert tudomásom szerint nincs rólam olyan kép vagy olyan szöveg ami akadályozná azt,hogy ne kerülhesek fel!nem értem akkor minek füzetem be?anett 22 győr várom válaszát.
Lánykereső Szerkesztőség· 2011. április 06. 09:30
Kedves Anett!
Mivel mostani befizetése előtt külön értesítést követően sem rendezte a díjat a megadott határidőre, az akkor aktuális megrendelését töröltük, regisztrációja pedig átkerült ingyenes felületre. Most megrendelés nélkül befizette a díjat, Szerkesztőségünk rögzítette is befizetését, ennek ellenére hirdetése valóban nem jelenik meg oldalunkon, mert Ön még nem töltötte fel hirdetési anyagát, így nincs mit megjelentetni.
VL
vicky· Újonc (1 hozzászólás)· 2011. április 08. 10:44
TISZTELET SZERKESZTŐSÉG!!
AZZAL KÉRÉSSEL FORDULOK ÖNÖKHÖZ HOGY AZ ÁLTALAM FELADOTT HIRDETÉS VICKY 26 NÉVEN TELJES ARCCAL JELENT MEG..SZERETNÉM HA AZ ARCOMAT KI TAKARNÁK ÉS A TETOVÁLÁSOMAT MINNÉL HAMARABB HA LEHET MERT IGY NAGYON KELLEMETLEN NEKEM...
ELŐRE IS KÖSZÖNÖM VICKY
Dundika· Lelkes újonc (42 hozzászólás)· 2011. április 10. 13:30
Kedves Vicky!
Ne a szerkesztőségen kérd ezt számon,hogy arccal jelent meg ahírdetésed,hanem te magad azonnal módosístd/szerkezd/ a képeket arckitakarással és úgy rakd fel újból a hírdetésedet mert ők nem fogják,hiszen sok lány felvállalja az arcát is!!!
Dundika.
Lánykereső Szerkesztőség· 2011. április 11. 08:24
Kedves vicky!
A VL Szerkesztősége nem változtat a hirdetők által feltöltött képeken, így minden esetben az jelenik meg, amit Ön, Önök feltöltenek.
VL
Barbycica19· Újonc (4 hozzászólás)· 2011. április 11. 10:01
Tisztelt Szerkesztőség!
Már 6.án befizettem az esedékes előfizetésem és mégsem aktiválják a hirdetésem semmin nem változtattam, ezért nem értem mi lett most a probléma??? Nem hinném h ilyen hosszú lenne a banki átfutási idő...mit tegyek? Kérem aktiválják hirdetésem, vagy legalább reagáljanak a leveleimre!!!
kittydominika· Újonc (0 hozzászólás)· 2011. április 11. 15:56
Hahó! A szerkesztőség él egyáltalán? Semmiféle üzenetre nem reagálnak!? Már rég befizettük az 5000-et és semmi????????????????????
Lánykereső Szerkesztőség· 2011. április 11. 19:01
Tisztelt Brbycica19!
Valóban több levél is érkezett Öntől, több befizetési dátumot is megadott, ugyanakkor kérésünk ellenére nem küldte el a banki befizetés bizonylatát, ami alapján meg tudnánk oldani a problémát. Mint arról tájékoztattuk, nem érkezett számlánkra az Ön által megjelelölt egyik napon sem olyan befizetés, melyben az Ön azonosító száma lenne feltüntetve.
Sajnos valószínűleg azonosító és díjbekérő szám feltüntetése nélkül fizette be a díjat, aminek azonosítása csak a banki bizonylat alapján lehetséges.
VL
Lánykereső Szerkesztőség· 2011. április 11. 19:04
Tisztelt kittydominika!
A díjbekérő nélküli, nehezen azonosítható és számlázható befizetések rögzítése mindig problémás és sok időt vesz igénybe, ezért is kérjük, hogy csak kiküldött díjbekérő alapján történjenek az új regisztrációkról befizetések.
VL
Barbycica19· Újonc (4 hozzászólás)· 2011. április 11. 19:18
Tisztelt Szerkesztőség!
Erre az e-mail címükre küldtem el a banki nyomtatványt ami igazolja a befizetést contact@videkilany.hu remélem megkapták. Ha mégsem kérem adjanak egy e-mail címet ahová tudnám mellékelni a banki bizonylatot. Köszönettel Barbycica19
Kriszta25· Újonc (15 hozzászólás)· 2011. április 13. 09:00
Kedves Szerkeztőség!
Érdeklődni szeretnék hogy miért nem tettek még be képgaranciába tegnap óta?Válaszukat és együttműködésüket előre is köszönöm.Puszi
maszázs· Újonc (0 hozzászólás)· 2011. április 15. 15:27
Tisztelt Szerkesztőség.
Kérem töröljek regisztrálásom,mert nekem sehogy nem sikerül.
Köszönöm.
Noémy· Újonc (0 hozzászólás)· 2011. április 16. 20:47
Tisztelt szerkesztőség! Problémám merült fel a hirdetésaktiválással kapcsolatban.
Noémi néven tettem fel hirdetésem,tegnap délután.
Még mindig nem érkezett email az aktiválásról!
Már két email címről is próbáltam feladni,és két telefonszámról,de egyikre sem jön válasz,vagyis aktiválás.
Törölt felhasználó· 2011. április 17. 15:39
Szia Noémy!
A Szerkesztőség hétvégén nem dolgozik, várj hétfőig, szerintem minden rendben lesz. Sokan ott rontják el, hogy próbálkoznak több e-maillel, tel.számmal. Ne tedd, várj! Egy mail, egy tel.szám. Összezavarod őket különben.
Csak egy régi hirdető segítő szándéka ez. :)
Üdv. Linda
maszázs· Újonc (0 hozzászólás)· 2011. április 18. 17:28
Azt pedig hogy valamikor régről van-e Önöknél valami régi hírdetésem,azt nem tudom.De,ha van akkor kérem töröljék.
Kérem ségítségüket!
Tisztelettel : Zsuzsa
kisqkis· Újonc (0 hozzászólás)· 2011. április 19. 06:23
Tisztelt Szerkesztőség!
Hogyan tudom megváltoztatni a telefonszámomat az oldalon? Mert a regisztrált számom már nem él.
BESTIA· Újonc (0 hozzászólás)· 2011. április 21. 08:38
BESTIA VAGYOK ,AZT SZERETNÉM KÉRDEZNI HOGY MIÉRT NEM FOGADJA EL, A VÁLTOZTATÁST AZ ADATLAPOMON MÁR LASSAN 3 HETE PRÓBÁLOM ,A KÉPEM ALATT A VÁROST KIJAVÍTANI HOGY NYÍREGYHÁZA,AZT ÍRJA RENDBEN DE MINDEN MARAD A RÉGIBE .NEM ÉRTEM MIRE VAN KIFIZETVE A SZOLGÁLTATÁSOM HOGYHA CSAK A FŐ OLDALT LÁTSZOM. A VÁROSBAN NYÍREGYHÁZA KÖZÉ PEDIG NEM TESZ BE, AKKOR 7500FT SZEREPELEK A FŐ OLDALON?KÉREM LEGYENEK SZÍVESEK KIJAVÍTANI A HIBÁT .KÖSZÖNÖM SZÉPEN A MEGÉRTÉSÜKET. BESTIA
Kriszta25· Újonc (15 hozzászólás)· 2011. április 24. 10:41