Szexpartner Miskolc

Vidéki szexpartnerek Miskolc városából
Hirdetés
2

Az itt megjelenő hirdetések kizárólag szexpartner kategóriából kerültek listázásra Miskolc városából. Amennyiben nem csak ebből a városból szeretne válogatni hirdetőink közül, használja a lap alján található városok szerinti hivatkozásokat. A hirdetések egyéb szempontok alapján is kereshetők menüben található különböző kategóriák segítségével. A részletes keresés a "KERESÉS" menüpontra kattintva érhető el.

Lányok, masszőzök, dominák, párok, transzik

Miskolci szexpartnerek fóruma

Mielőtt választasz, nézz körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érthető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a Miskolci hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Miskolc fórum utolsó 5 hozzászólása:

Rosso · Újonc (5 hozzászólás) · 2020. szeptember 16. 16:00

Hello! A Lia18- ról tud valaki valamit? Érdemes meglátogatni?

Gabo30 · Kvázi-tag (237 hozzászólás) · 2020. augusztus 17. 08:14

Zoé 37 jöhetnél már felénk is Nyírbe 😉🤠

Mckanos · Újonc (1 hozzászólás) · 2016. február 26. 16:39

Ki jart mar szilvianal ? Milyen a hölgy?

kefe · Újonc (15 hozzászólás) · 2015. április 08. 22:22

Igaz a hölgy az ***moderálva*** hirdet, de hátha érdekel valakit!

 

Hali Kedves Makktársak!

 

Megfogadtam, hogy aktus és beszámoló írás között várok egy napot, de most sem bírtam ki (2.alkalom) :-)

 

A kisregényem tárgya : GINA

 

Ha valakinek túl hosszú lapozzon a beszámoló végére ...

Régen jártam szolgáltatónál, mert a pénztárcám nem nagyon engedte. Na de ma összejött...
Az egyeztetés nem volt egyszerű, mert a hölgy nyitva tartása a mostani időbeosztásommal nem igazán esett egybe. Kínomban már több lányt felhívtam, és Ők rengeteg extrát beígértek, de a Gina hangja, és hozzáállása maradásra KÉNYSZERÍTETT.
A hely tömegközlekedési eszközzel könnyen megközelíthető (Újgyőri főtér közelében).
A hölgyről eddig csak jót hallottam, ezért elég magasra állítottam a mércét. Mivel régen jártam már lánynál, ezért (akár egy első bálozó) nagyon izgultam. A hirdetésen látott kép nem éppen a zsánerem, de a telefonbeszélgetések alapján egy nagyon pozitív hozzáállást valószínűsítettem.
A lakásba érve meglepődtem. A leányzó szép szőkés hajfonat, nagyon kedves fiatalos arc, és tündéri mosoly. A képek alapján másra számítottam... Nekem pozitív csalódás volt.
A tűsarkú, a szexi fehérnemű még vonzóbbá varázsolta. Itt jegyezném meg, hogy ha egy buliba látom a leányzót, és a körülmények is engedik tuti ráhajtanék. Nem mondom, hogy a legszebb lány a városban, de nagyon szép, és van valami hihetetlen pozitív kisugárzása. És ez még az aktus előtti véleményem volt :-)
Laza csókkal kezdetünk, miközben finoman simogattuk egymást. Ha alpárian fogalmaznék azt kellene mondanom: „.. itt már állt a f@szom mint a fagyott kutya lába...". Pedig ez csak a bevezető volt... Az ágyba kerülve következett a java... A lány francia tudása valami hihetetlen... Lágyan kezdte, de rákérdezett, ez így jó, vagy inkább keményebben szeretem... Mondtam nekem tetszik, nézzük meg mi a keményebb. Na srácok ez valami hihetetlen volt! A finom és a tövig benyelem francia összes változata megvolt, és végig szemkontaktussal !!!!!! Volt már, hogy dicsértem hölgyet a mély torkos franciájáért, de nálam ez vitte a prímet. Igaz azt mondta, hogy az adatlapján azért nem pipálja ki ezt az opciót, mert „nála ez szituáció függő". A francia tudása klasszisokkal felülmúlja az utóbbi idők Miskolcon tapasztalt élményeimet. És még csak ez után jött az aktus. :-) Itt jegyezném meg, hogy végig figyelt rám. Az aktus pozitúra kiválasztásakor (számomra) fontos szerepet játszott, hogy szemkontaktusba maradhassak vele. Hihetetlenül huncutul, néha kéjesen tud az emberre nézni, és ez nagyon durván felizgatott, így a kedvenc pózom (saját hibámból) kimaradt. A lány aktus közben nagyon, de nagyon aktív. Néha még nekem kellett rászólni, hogy most ne mozogjon. A végkifejlet (kérésemre, mivel régi vágyam) egy „letérdelek eléd és lesz..plak" pozitúra volt. Na még itt is vagy szemkontaktus, vagy mellel lábsimogatás, vagy hullámzó testmozgás, vagy valami extra minden pillanatban volt. Hihetetlen! Orgazmus közben kb ½ kilót fogytam. Még most is feláll a farkam, ha rágondolok. Akkor meg kb 5 percet remegett a lábam, és csak a levegővételre gondoltam.....
Aktus után (bár már bőven jelárt a kif*z*tett 1 óra) kicsit beszélgettünk. Gyors tus, és öltözés.. A fürdőszoba mániásoknak elmondom, hogy tiszta fürdőlepedőt kaptam, és ami tetszett, hogy volt férfi semleges szagú tusfürdő is. Felöltöztem, és néhány csókcsata után elértem a bejárati ajtóig. Itt a leányzó megjegyezte, hogy kapok még valamit? Mire én újra megcsókoltam... Mire Ő ez se rossz de én most másra gondoltam....
... basszus ekkor jutott eszembe, hogy még nem f*z*ttem.
Ez nem igazán szokott velem előfordulni :-)
Ha olvasod Gina ezúton is elnézést kérek!
Lehet kicsit elfogult vagyok, hiszen ismertek! Csók, hosszú szőke haj, vékony lányok, és tűsarkú mániás vagyok, és ebből szinte mindent megkaptam :-)
Az esetleges utólagos kérdéseket megelőzve az ***moderálva*** (higgyétek el nagyon megéri).

 

Összegzés:
A hölgy Gina
Egyeztetés 8/10 (Már régóta kerülgettük egymást, de csak összejött)
Lakás 9/10 (Tiszta rendezett lakás, kényelmes ágy, szagtalan tusfürdő,stb)
Lány 8/10 (10 est még senki nem kapott..A képeinél sokkal jobban néz ki, aranyos arc, stb)
Szolgáltatás 9/10 (Totál barátnő feeling, odaadó NAGYON PROFI szolgáltatás)
Elszámolás 10/10 (utólag f*z*tve)

 

Ami kimaradt:
Előny:
A hölgy nagyon profi, nagyon aktív. A francia tudásának tárháza igen nagy, és mindegyiket nagyon-de nagyon profin műveli. Ennél kellemesebb mély torkost még életemben nem kaptam (bár lehet ezt ki kell érdemelni XD). Jól adja elő, hogy élvezi. Nem vagyok lepedőakrobata, nem ringatom magam hiú ábrándokba, totál elhittem neki, hogy élvezi.
Hátrány:
 Nekem kicsit kiesik a helyszín...

 

Nálam a Miskolci Top3-ba bekerült! Szerintem ajánlott kategória.

 

Kellemes napot!
/ kefe /

kovvv · Újonc (1 hozzászólás) · 2015. április 02. 15:55

Sziasztok!
Erikaval kapcsolatban van valakinek bármilyen tapasztalata?
Szeretném igénybe venni a szolgáltatásait, de előtte minden infó jól jönne! 
Köszi

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthatsz, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet látsz, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találod a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalataid vagy véleményeid másokkal is megoszthatod fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).