Szexpartner Debrecen

Vidéki szexpartnerek Debrecen városából
Hirdetés
59

Az itt megjelenő hirdetések kizárólag szexpartner kategóriából kerültek listázásra Debrecen városából. Amennyiben nem csak ebből a városból szeretne válogatni hirdetőink közül, használja a lap alján található városok szerinti hivatkozásokat. A hirdetések egyéb szempontok alapján is kereshetők menüben található különböző kategóriák segítségével. A részletes keresés a "KERESÉS" menüpontra kattintva érhető el.

Lányok, masszőzök, dominák, párok, transzik

Debreceni szexpartnerek fóruma

Mielőtt választasz, nézz körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érthető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a Debreceni hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Debrecen fórum utolsó 5 hozzászólása:

Srac28 · Újonc (3 hozzászólás) · Szombat, 10:54
A hozzászólás elbírálás alatt.
Kosár · Újonc (9 hozzászólás) · Péntek, 15:48

Amúgy a személyit elkérted tőle? 

Kosár · Újonc (9 hozzászólás) · Péntek, 15:47

Úgy látom,  Zafira ismét nevet váltott.  Most Hürem néven fut. Mondjuk nem csodálom az új nevet.  Borzalmas... Ismét leírom, hogy azok a képek,  amiken nem látszik az arca, az nagyon nem őt ábrázolja,  hacsak nem jó pár évvel ezelőtt.  Nem ajánlott egyáltalán...

robi285 · Hirdető (9 hozzászólás) · Péntek, 08:55

Szia mert szerinted hasonlitanak ezeken a képeken egyáltalán nem ő van nem azzal a lánnyal találkozol akit a képen látsz életem legnagyobb csalódása volt

 

Dodgezoli · Újonc (12 hozzászólás) · Péntek, 08:32

Sziasztok.Kitti 28 valakinek valami információ van róla?

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthatsz, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet látsz, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találod a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalataid vagy véleményeid másokkal is megoszthatod fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).