Sziasztok!
Nagyinál járt valaki? Tapasztalat?
Sziasztok!
Nagyinál járt valaki? Tapasztalat?
Néhány emberkére ráférne a helyesírási szótár lapozgatása. Néha komoly agymunka szükséges ahhoz hogy kihámozza az ember a mondatból hogy mit is szeretne az illető közölni.
Kedes fórúmózo vendégek! Miért kell ezeket a lányókat lejáratni cikizni! Bele gondóltok abba hány srácnak kedveskednek, örömöt szereznek? Véleményem szerint a lányók mindent megtesznek azér hógy jól érezzük magúnkat. Nikolettát mért kel bántani? mitt vétett nektek? Kiváncsi vagyók a véleményetekre!
Tud valaki korrekt dominát Zalaegerszegen? Köszi!
Te nem tudom milyen tèv hitekbe vagy kb 2-3 hete van itt Zegen! De te ezt biztis tudod! Am meg miaz hogy a te nevedet használja bizti a tièd XD hatalmas vagy! Jah ès ha a TE nevedel dolgozik mèrt Nikit írtál XD nagyon komoly! Szabad ország szabad választás! Nah meg jah jobb nő vagy mert van helyed hihii Èn nem mondok vèlemènyt mert nekem nem szokásom mást le járatni! Tudom nekünk hely nèlkül is hogy megy neki is nekem is! ;-)
***Kérjük az Önreklám mellőzését!***Dorina22
szia jenike.nem tartom konkurenciának mert ez magába is hülyeség hisz nem egy helyen dolgozunk én sokkal jobb csaj vagyok mint ö..Neki,nincs helye, velem elentétbe van egy nagyon jó helyem.
lakásom ahol dolgozok.az hazugság hogy nem rég jött Egerszegre.nah mind1.amugy köszönöm h. megváltoztattátok a nevét sokadszorra.
"Szia Dorina én az emlitett lány barátnője vagyok nem letél utánozva azért is irtuk át a nevet mert látunk van Dorina nevü hirdető ha meg figyelted volna Nikolet let most át irtuk Vaneszára az előt -nikolett volt nem utánoztunk ne legyél ebe a hitbe! amugy meg hogy szar ez nem igaz 2hete tartozkodik zegen és már töbször előfurdult hogy jöt hozá ugyan az az ember ezt nem hiszem hogy szar de persze neked gondolom konkurencia és ezért is találsz ki minden félét Jeny voltam
szia
Mindenkinek!!Zalaegerszegen egy nikoletta névre halgató munkatársnőm állandóan változtatja a nevét.az én nevemet használja(Dorina)mi ebben a jó neki nem tudom.nem tudom hol dolgozik de vendégeimtől tudtam meg hogy a nevemet használja.azt is elkell mondanom hogy a vendégeim akik voltak nála csak panaszkodtak rá .SAJNÁLOM.hogy ilyen és hogy a VL.szerkesztősége nem tesz ellene semmit.ez szemétség.
***Kérjük az önreklám mellőzését!***
Sziasztok voltam Jenyvel csak ajánlani tudom nagyon jól csinál mindent! Múlt hèten Nikolet nevü barátnöjèt is hozta magával igy be indult egy hármas igaz egymásal nem csinálták de velem anál inkább olyan èlmènybe volt rèszem mint edig mèg soha. Meg èrte hozájuk menem! Aranyos korekt csajok
Sziasztok!
Dorina 22- röl lenne vkienek vmilyen infója?Tetszenek a fotói es erdekelne h érdemes e meglátogatni.Elöre is kösz az infot!
sziasztok.
én már voltam Jenyvel többször is,és nekem nagyon bejön főleg mert jó a dumája XD
franciája nekem nagyon bejön,és a szex is jó vele.
Sziasztok! Jeny 19-ről mi a véleményetek, volt hozzá már szerencséje valakinek közűletek? Köszi a választ!
Krisztin 32 is volt szerencsém. Ott a lakás nem olyan tetszetős, da célnak teljesen megfele. A högy aranyos kedves, a képeken ő van és ügyes is!
Remélem tudtam segíteni annak akit érdekelt! :)
Hello!
Vanda 31 nél jártam! Zalaegerszegi viszonylatban kiemelkedő! Aranyos, kedves! A lakás nagyon szép!
Üdv!
Sziasztok.Sajnos nagyon rossz véleményem van Melisszárol,mert egy gyors numerára vágytam,és az autómban le is rendeztük,és mikor haza értem akkor észre vettem hogy eltünt a mobilom és a pénztárcámból plussz egy tízes. Ezért mindenkinek szívesen ajánlom :(
Boldog újévet kivánok!
Boldog Új Évet Kivánok mindenkinek!
mindenkinek kelemes karacsonyi ünepeket és bolldog ujjévett kivánok
sziasztok! :)