Szexpartner fórum pécs

Pécsi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
nagydavid · Újonc (28 hozzászólás) · 2015. június 06. 09:01

Gina 23 igen jó falat. Szimit hívtam előtte, nem is volt olcsó, álmos is volt (9,30 felé) telefonban teljesen érdektelennek tűnt, úgy hogy hívtam Ginát, és megbeszéltem vele egy találkát. Megérte.

Balu · Újonc (29 hozzászólás) · 2015. június 06. 09:51

Hali!

Akkor te szerencsés ember vagy! :) Én sajna tényleg rengeteget csalódtam a Pestiekben. Ez az egy hétre foglalt vagyok bejelentkezősdi, meg online bejelentkezéses dolog szerintem csak  egy rongyrázás, hogy húú de elfoglalt, elérhetetlen vagyok... Ez is egyfajta marketing, amivel jól tudnak játszani ;) Belefutottam ilyenbe én is. Megemlíted, hogy esetleg, ha nagyobb az ajándék, de akkor ma és hoppsz, máris rá ért aznap. Vagy ha nagyon jót mondasz, akkor szinte azonnal :)

Az online dolog meg engem hidegen hagy, azt alapból hanyagolom. Öreg vagyok én már ehhez, maradok a hagyományos telefonnál. A hangja, ahogy beszél, amit mond... nekem egy fontos dolog. Neten ezt lehetetlen pótolni. 

Remélem vidékre csak akkor terjednek el ezek a dogok, amikor már "remegő lábakkal" fogok járni és örülök, ha a kapuig el tudok dotorkálni :))))))

A futószalag szindróma meg sajna szerintem előbb-utóbb mindenkit elér, akár hol legyen. Ez nem hiszem, hogy hely függvénye lenne és úgy gondolom, erről mi vendégek is tehetünk. 

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2015. június 06. 11:17

Ha ilyen van, ahhoz soha többet. Én is jártam már így Pécsen, nekem max 10 perc várakozás fér bele, ha ennél több időt mond, akkor hanyagolom.

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2015. június 06. 11:34

Nem hinném, de hát szép is lenne ha mindenki ugyanazt gondolná mindenről!:)

Az online pedig különösen hasznos, még ha nem is jön be mindenkinek, ezt én is tudom!:) Mégpedig azért, mert ha mégsem jelensz meg, akkor vesztesz a rangodból vendégként, de hirdetőként se jársz jól.  És ez miért jó? Mert általános vélemény, hogy csak úgy tudsz visszaszorítani bármit is a neten, ha beégeted az illetőt! Példa rá akár ez az oldal is, elég volt párszor kiírni pl hogy melyik nickekhez tartozik ugyanaz az ember, és máris radikálisan csökkent a száz különféle néven irogatók száma. Elég volt odaírni egy hszhoz, hogy kérjük az önreklám mellőzését, és máris visszaszorult ez a dolog is. Szerinted valaki, aki beregel eg yoldalra megkockáztatja, hogy mindenki által láthatóan "visszaminősítsék", mert nem jelenik meg pedig bejelentkezett? És fordítva melyik lány kockáztatná meg, hogy nem fogadja aki online bejelentkezett hiszen annak látható nyoma van, le se tudja tagadni? Ezért tud ez gyakorlatilag 90% körüli eredményességgel működni...

A jó előre bejelentkezésnek pedig egyszerű oka van, az hogy sok lány limitált számú vendéget fogad egy nap. Ami szerintem mindenki által követendő példa kéne, hogy legyen. Egyik kedvencem mondta azt, hogy az a lány aki naponta több, mint 5 vendéget fogad (minimum 1 órás vendégekről van szó), az nem végzi jól a dolgát. Ha mást állít akkor hazudik! Mert lehetetlen...

Balu · Újonc (29 hozzászólás) · 2015. június 06. 16:57

Érdekes lehet, de ahogy írtam, én inkább maradok a hagyományos hívásnál. Nem nagyon értek hozzá, időm és türelmem sincs foglalkozni vele, már ez is csoda, hogy ide írok :) Egyszerűbb kikeresnem, felhívnom és megbeszélni a dolgokat, de szerintem a Hölgyeknek is fontos lehet, hogy bennünket halljanak. Úgy gondolom, nekik se mindegy, hogy ki megy hozzájuk. 

Azt nem tudom mennyire játszhatóak ki a dolgok, de biztos van rá mód, hogy ha valakit lehúznak, az csináljon egy új regisztrációt és kezdheti előről a mókát. Aki trükközni akar, az megtalálja a módját, legyen az akár vendég, vagy hirdető.

A "limitált" vendégfogadással maximálisan egyet értek! ;) 

Ginababa · Lelkes újonc (52 hozzászólás) · 2015. június 06. 17:01

Én pl mindig kérem hogy hivjanak fel.hang alapján lehet következtetni :)

TNS · Újonc (134 hozzászólás) · 2015. június 06. 19:35

Ginának nem csak a marketingje jó:)

Ma voltam nála és újra fantasztikusan éreztem magam! Első osztályú teljesítményt nyújt az ágyban, plusz még nagyon kedves is! A körülmények is teljesen rendben vannak!:)

Bátran ajánlom a hölgyet!

Törölt felhasználó · 2015. június 07. 20:24

Sziasztok!

Egy kis segítség kellene Gina23-hoz külsőhöz, állítólagos hozzáállásához, kedvességéhez, tudásához hasonló lányt esetleg tudtok?

Saját hibámon kívűl eslő hiba miatt legelső híváskor szétkapcsoltunk, azóta nekem nem veszi fel a telefont, pedig régóta tartó válogatás után ma este szerettem volna hozzá menni.Én pont az ellenkezőjét tapasztalom, mint a róla szóló írások. :S

A többi hirdető 90%-a számomra kamu, így tanácstalan vagyok.

Ginababa · Lelkes újonc (52 hozzászólás) · 2015. június 08. 10:46

Kedves Attika29 ne haragudj de vendégeim voltak végig.ezért nem tudtam felvenni a telefont.

Törölt felhasználó · 2015. június 08. 14:38

Kedves Gina! Köszönöm a választ (privátot is), elsőre is megértettem, tudomásul vettem. :) Talán akkor majd legközelebb...

Törölt felhasználó · 2015. június 08. 23:26

Skacok, el kell mondjam nem bírtam magammal, nah mondom el kéne menni... :D  Csak próbálkoztam ismét Gina23-nál.

Megosztom akkor a tapasztalatokat:

Kedves, kis csajos erotikus hang fogad, már szimpatikus. Nálam alap, hogy studioképes hirdetőkhöz nem megyek, Neki saját készítésű fotói vannak, ajtónyitás után meg leesik az állad. :) Ha szereted az alacsony, picike, vékony de dögös formás lányokat már a látványtól csöpög a nyálad, 3D-ben százszor jobb csaj, minden adat és fénykép megfelel a valóságnak, szexi fehérneműben fogad, üdítővel kínál. Nagyon kedves, barátságos, közvetlen, jó humorú, nagyon jó fej csaj, jót lehet vele dumálni és hülyéskedni. Szinte mindent lehet nála, úgy gondolom extráival minden igényt kielégít. Na és a lényeg na hát az leírhatatlan... be kell látnom mégis igaz az előttem szólók tapasztalata, valóban. Tánc, csípőmozgás, amit akarsz minden van, egyáltalán nem egy fadarab, nagyon aktív, mozgós, bujós, teljesen barátnő-feeling, már-már hihetetlen. Sima puha, illatos bársonyos kellemes tapintású bőr, puszilod, simogatod ahol csak akarod és mikor szembe beleül az öledbe és hozzádbújik, átölel...stb. Valóban első osztályú teljesítményt nyújt az ágyban, tényleg jó falat, tényleg odateszi magát! :)

Ezúton egyben köszönöm is neki a kellemes estét, maradandó élmény volt és remélem még lesz alkalmunk találkozni. ;)

attika29

Félix · Újonc (14 hozzászólás) · 2015. június 09. 00:21

Tisztelt fórumozó férfitársak, a minap ismét beleszaladtam a késbe.

Történt ez a fórumon istenített, és magát korrektnek beállított hölggyel Ginával.

20 óra körül hívtam, hogy leszervezzek egy találkát 23-ra, okésnak is indult mivel elmondása szerint pont vendéget várt, de utána 23-ra mehetek.

Én még ami biztos az biztos alapon megígértem 22:30 kor rácsörgök, többszöri rákérdezés és 100% ígéret után vártam 22:30-at, hogy hívni tudjam, természetesen a telefont már nem vette fel. Gondoltam valami elfoglaltsága lehet, ha már 100%-ra megígérte, de ez idáig sem egy csörrentés, sem egy sms. Na ilyen egy korrekt csaj, de mit is lehetne várni tőlük. Igaz az a mondás szaron nőtt virágnak büdös az illata.

Törölt felhasználó · 2015. június 09. 08:08

Félix!

Ne add fel! Elsőre én haosnlóképp jártam, de hidd el megéri kitartónak lenni. Már most rövid idő alatt nagyon sok érdeklődő és sok törzsvendége van és az is valós tény, hogy ha már vendég van nála, már szimpla beszélgetésetek alatt sem veszi fel a telefont, veled foglalkozik és rád figyel. Csak akkor éred el, ha nics nála senki és egyedül van. Bár azt írta nem rég "aki hamarabb bejelentkezik, az jön" ez szinte már most alig kivitelezhető nála, hiszen szinte már folyamatosan elfoglalt.

Első körben inkább korábban vagy napközben keresd, egyelőre visszacsörgetni úgy sem fog, de napközben próbáld többszőr hívni, ha egyedül lesz, úgyis fel fogja venni. Ezeket személyesen tapasztaltam.

Ha külsőre és első benyomásra neked bejön, mindenképp megéri kitartónak lenni, nem fogod megbánni!

Jonathan49 · Lelkes újonc (57 hozzászólás) · 2015. június 09. 09:02

Beszámolók:

1. RITA : Mind kinézetben, mind sz*lg*lt*tásban erősen átlagos; ehhez képest ***moderálva*** magasak

2. RÉKA :VL-en lévő képei alapján jobbnak gondoltam; rajta is van pár kg  plussz husi és melleire is erősen hat a gravitáció. Kedves , aranyos , sz*lg*lt*tása jónak mondható

Félix · Újonc (14 hozzászólás) · 2015. június 09. 15:39

attika29!

Látom azért a lényeget nem vágod. "aki hamarabb bejelentkezik, az jön"
akkor ez hogy is van én 20 órakor megbeszélek vele egy időpontot 23-ra amit ő 100%-ra megígér, akkor már tudta volna mondani, hogy foglalt az időpont, tehát nálam hamarabb 23-ra nem jelentkezettbe senki. A Gina korrektségén múlik az egész, de ő ezt nem tartotta fontosnak, ezek után természetesen én már nem hívom mert tök mindegy, hogy 3 nappal
korábban szolok, akkor is az van aki kapja az b.ssza.

robert75 · Újonc (8 hozzászólás) · 2015. június 09. 16:17

sziasztok! Pécsen ki lenne az a hölgy akit ajánlanátok?

Törölt felhasználó · 2015. június 09. 16:58

Szia--Robert75!!!  Most voltam Regi nevű 30 éves csajszinál!!  Ha szereted a jó szexet akkor felkeresed. Szoli barna helyes pofikájú szép mellű jó alakú lány,értékeli ha foglalkozol vele és meg is hálálja neked. A francia nagyon csúcs és az aktus is, eléggé aktív a kis hölgy!---Ne hagyd ki!!!

Törölt felhasználó · 2015. június 10. 08:09

Én azt írtam "már most alig kivitelezhető", sajnos... több oldala van ezeknek a dolgoknak ezt mindenki tudja, részben tök egyetértek veled, és teljesen igazad van.

Valóban nem lehetne nagy fáradság és nem is kerülne s*kba nem csak Neki, egyik lánynak sem, hogy legalább azon vendégeket visszacsörgetni, akik előzőleg fixre bejelentkeztek és látja, hogy kerested, hiszen ők is elvárják, hogy jelezd nekik, ha mégsem tudsz elmenni. Ez oda-vissza kellene működjön, e helyett csak egymás szitkolózása van. Úgy gondolom, pont ezek a dolgok miatt működne jól pl egy említett online bejelentkezés, látható táblázattal, elfoglaltsággal, napi vendéglimittel...stb. Megnézed, látod mikor szabad, lefoglalsz egy időpontot és mész. Ha nem tudsz menni, törlöd az időpontot ami felszabadul másnak. Vagy a lányok valamiféle naptárt vezetnének rögzítve rajta ki mikor megy, így előre biztos időpontot lennének kiadhatók. Csakhogy jelenleg hiába jelenkezel be előre, azt egyik lány sem, vagy legalábbis 99%-uk biztos nem rögzíti sehová, csak hasraütve mondja persze ráérek gyere, csak majd akkor előtte telfonálj újból. Vagyis sehogy nem vagy előrébb.

Sok esetben mi is rontunk a helyzeten, sokat kell telefonálni vagy érdeklődni az alig, vagy hiányosan kitöltött adatlapok miatt, vagy mert az oldal nem ad lehetőség részletek megadására, és sok telefonáló csak érdeklődik a részletekről, vagy bejelentkezik de nem megy el, akkor persze hogy a csaj fogad mást, akinek meg épp mákja lesz, mert de jó, hát hirtelen el tud menni.

Csak pl amíg egy fél órát ott vagy, szinte non-stop csörög egy ilyen lány telefonja, 10-20 érdeklődő e rövid idő alatt, akkor egész nap reggeltől estig add össze.

Ezeket mind mind el lehetne kerülni, ha mindkét fél normálisan állna hozzá a dolgokhoz, és a lányok is valóban rögzítenék előre az időpontokat. ;)

Ginababa · Lelkes újonc (52 hozzászólás) · 2015. június 10. 10:00

Sziasztok.

Szerintem nem én vagyok az egyetlen hirdető aki nem tudja felvenni a telefont vagy mert dolgozik vagy éppen mást csinál.én amikor szabad vagyok felveszem.az hogy este 8 orakkor fel hivnak és be jelentkeznek 10 órára jo.de ha uttána hivnak 30an akkor elég érdekesen keresem vissza hogy kivel beszéltem le... Én nem szoktam mindenkinek el menteni a számát csak aki volt nálam..ezen változtatok és elnézést kérek érte.. Sajnálom hogy napi 100 hívásbol nem tudom ki kicsoda..ha vendégem van természetes higy nem tudom fel venni a telefont hiszen nem tetszene senkinek sem ha közbe telefonálgatnék és bunkoság is.... A másik az munkaidő... Én még éjfélkor is fogadok meg 1 orakkor is embereket... Ellenbe aki ki van irva non stoppba és 4kor már nem dolgozik.... Vagy b*nko és sorolhatnám... Ezek a kommentek amik vannak irva rolam engem minősit és sajnálom ha vannak olyan emberek akik sajnos csalodnak mert nem tudok egyszerre 1 nap 30 embert fogadni....Attika29 köszönöm a véleményeket.:) legközelebb is várlak sok szeretettel :)

Szép napot mindenkinek.

zalai333 · Újonc (17 hozzászólás) · 2015. június 10. 10:34

Kedves Gina !

Én is akár hányszor kerestelek mikor Pécsen voltam elsőre ki nyomtad a telefont mikor hívtalak aznap többször is igazán én úgy látom csak a törzsvendégek számítanak neked aki új vendég menne hozzád az meg csak hívjon hiába pedig én is számkijelzéssel hívtalak Pécsen.

Téma indítva: 2010.02.25., 8483 hozzászólás összesen