Az a Maya, a méhecske, aki keményfullánkos darazsak hívását várja kertvárosi otthonos kaptárjában? :D:D:D
Az a Maya, a méhecske, aki keményfullánkos darazsak hívását várja kertvárosi otthonos kaptárjában? :D:D:D
Bizony. Kap is kemény fullánkot a hétvégén tőlem is!
Persze, de én nem a képei alapján írtam, hanem amit élőben tapasztaltam. Élőben a kishölgy sokkal bájosabb, én is meglepődtem rajta mivel kicsit régebben voltam már a vendége, így hittem a képek csalásának - ami nem baj, mert amikor találkoztunk egy abszolút pozitív élény fogadott! :-)
Üdv Maktársak,
Jártam LÉNA az apróban 19. hirdetnél..
Tapasztalat: a csaj valóban ő, meleg volt az nap de gondolom ha új vendéget vár akkor egy tusi azért járna, én szóltam neki hogy menjen, persze az időmből.
A teste tele kék zöld foltokkal, lehet hogy sub is..:) vagy a főkan noszogatta, ketten dolgoznak csajok, meg ha jól hallottam a (főbérlő) is a lakásban van.
a hely tré, tisztaság 10 ből 2. a hozzá állás 2. ki is hangsúlyozza hogy ez neki csak munka. A cumija nem rossz de rá fér az irányitás. az aktus 2.!
Röviden össze foglava: nem ajánlott kategória.
Mikortól is pontosan? :)
Ma voltam először Gina-nál.
Egyeztetés: Könnyen ment, a forumon lévő negativ tapasztalatokhoz semmi köze nemvolt. Délelött hívtam , nem vette fel, de nagyon hamar visszahívott, MÉG Ő kért elnézést hogy nem vette fel, mert akkor ébredt épp.
Külső: A képek magukért beszélnek, egy nagyon formás, szép, belevaló csajszi fog mindenkit fogadni aki meglátogatja.
Akcio: Szintén kifogástalan, nem a kényes, finnyás fajta. Franciája mesteri, szó nélkül nyeli. :D Nagyon jó választás, Gina kedves, és jófej, egy pillanatig se érzi magát az ember kellemetlenül. Jómagam inkább az irányito tipus vagyok, de biztos vagyok benne hogy akinek az jön be, teljes mértékbe átadhatja magát a leanyzónak.
Lakás: Könnyen megközelithető, parkolo hely van. Tömegközlekedésröl nemtudok nyilatkozni. Belül egy teljesen átlagos lakas, ami tokeletesen megfelel a célnak. Tusfurdo választék van, tiszta törölközö van, tiszta ágy van. Hibát nem találtam.
Sok sikert minden kedves cimborának.
Köszi Gina
Szevasz Tomi. Nos a képeken ő van erősen retusált állapotban. Ruhában egyben van a csaj,de ha kibontod,szétesik. A Str*g*ja lent várja a ház mögött. Egyszer voltam nála,együtt érkeztünk,de én nem láttam zuhanyozni,így sokáig nem maradtam.
Nem vagy vele egyedül,aki nem éri el soha. Sem a barátom sem én nem tudtunk még beszélni vele. Volt,hogy 7 számról hívtuk többször is,de egyiket sem vette fel.
2 kérdés:
Valakinek van infoja Meryllről?
Másik, hogy az aprós Ninettke az ugyanaz lenne aki régebben is hirdetett itt ? Ha jól emlékszek vele mindenki meg volt elégedve.
Mármint az lenne a kérdés Meryllel kapcsolatban, hogy tudni mikortól lesz újra?
lol 7 számról hívtuk :D
Igen. Ez a Ninetke az aki régebben is volt, majd egy darabig Aliz volt és most megint Ninetke lett.
Üdv Makktársak!
Erről a véleményről nekem egy korábbi, ennél rosszabb élmény jutott eszembe, a jelenleg is hirdető Andi 40?, aki kerülendő kategoria. A kitakart arcos kép alapján lehetne 40-es, MILF kategoria, de a valóságban min.55 feletti és nem ismeri az együttlétkor szükséges női hozzáállást. Feltehetően soha az életben nem élvezte/élvezték és senki nem szólt neki, hogy kellene hozzáállni. Lehet hogy kifutó vonalon van és nem foglalkozik semmivel. Kerüljétek! Nem hiszem, hogy pár hónap alatt tapasztalatot szerzett volna, hogy hogyan ne lohasztja le a vágyat, ha 55 éves korára nem sikerült neki.
Aki idősebb korosztályt keres annak egyszeri próbát megér Sophia 47, aki szerintem 50 felett van, hozzállása vágyfokozó volt nálam és a ciciket 30-as telt nők is megirigyelhetnék. Helláról is jókat hallottam ill. telefonban kedves és közvetlen volt.
Köszönöm Fantom08-nak a véleményt, ami szerintem megerősit engem, hogy a több lányt terelő "fönök*ras" sz*lg*ltatókat kerülni kell. Ha a saját lábukra állnának és értenék a sz*lg*ltatás lényegét akkor lenne miről beszélni.
Jelenleg -eddig a többszöri alkalommal sem sikerült - Ginát23 próbálom elérni összeségében jó a véleményem Róla a hozzászollásaitok alapján ill. az Ő hozzászólásai is tetszenek, nem HP-s, de néha jobb lenne, ha hagyná a véleményét. Az új képei tökéletesek és frissek.
Ja és Virág22-t felhívtam, telefon alapján elmegy az férfi kedve, hogy megpiszkálja a p*csát.
Fantom08 - Újonc (38 hozzászólás) írta Péntek, 14:53
Próbáltuk több számról is csörgetni,hátha valamiért a mi telefonszámunk nem szimpatikus neki. Így talán már érted.
Üdv
Ma voltam Amanda 29 nevű istennőnél. Kevés ilyen aranyos és jó szolgátató van Pécsen sajnos.
Nagyon ajánlott aki teheti keresse fel! Fél órát voltam nála és kértem pluszba a csókólózást, hát mit mondjak már azzal felhúzott rendessen.
én mindenkép meglátogatom még.
Köszönöm neked Amanda!
Ninettke most valszeg tépelődik, hogy pozitív vagy inkább negatív hátszele van a nevének :D
Kellyxxx engem is erdekelne, nagyon tetszenek a kepei!! Ha valaki volt nala legyszi irja meg milyen volt!! Koszi
Kellyxxxet ne hagyjátok ki. Brutál jó csaj,szép arc és oltári popó. Ápolt,szép lány. Még egyszer sem csalódtam benne!
Sziasztok!
Ma voltam Gina-nál. Nem szoktam kommentelni, de olvastam jót és rosszat is vele kapcsolatban, és szeretném megosztani nagyon tömören a véleményemet: csodálatos volt. Elértem egyből, fogadott egyből, a környezet nagyon korrekt, a hozzáállás pedig: amilyen az adjon Isten, olyan a fogadj Isten. Aki nem éri el: ez azért van, mert nem veszi fel a telefont, ha vele vagy. Ezt te is elvárod. Szóval részemről nagyon megérte elmenni hozzá. Soraimat zárva maradok a Hölgy őszinte híve!
Katit semmiképpen ne hagyd ki.