Ez egy "veretes" hsz volt. Inkább aludtál volna.
Ez egy "veretes" hsz volt. Inkább aludtál volna.
Helyesíró bajnok! Ez milyen szó? "tártva" Olyan igényesnek próbálod itt eladni magad, de a pöffeszkedésen kívül más nem jön össze!
Éppen grof-ikusz az egyik, aki miatt az ember kedve elmegy a beírásoktól. Pedig tőle épp meg is jöhetne! Van esze, csak időnként nem tudja az irányt megtartani vele.
Igen, gondoltam rád, hogy biztosan benézel ide is, és itt hagysz majd egy-két értelmetlen szmájlit. Legyek én az önkritikád?
Ez igaz lehet, más eszével nemigen megy.
A győzelem a te gyengéd, azért hadakozol az elkerülhetetlen hangja ellen. Szájzárat kaptál megint.
Az nekem nem nívó, még csak meg sem kellene erőltetnem magam, hogy a te mentorod legyek.
A szufit te nem érted. "17 évek" Ebbe is belebotlottál.
Te viszont arra képtelen vagy, hogy magadat legyőzd.
Te goldolkodsz csak a győzelemben, azért válaszolsz, ez éltet.
A mai napon lett ismét bizonyság, hgoy magadon kívül másra nem gondolsz. Annyira akarod, hogy figyeljenek rád, és ezért bármire képes vagy. Csak épp a lényeg vész el a sziszifuszi és tiszavirág-életű ténykedésedben.
"Ennyi" idő után is még mindig csak mások levetett talárjába tudsz bújni? A kulcsszó, ami felett megint elsiklottál, a mese. A 17-es hajód már elment, maradt a másik szám megvalósítása az életedben.
Egyébként nem undorodok tőled, mert ha nem lennél, szinte biztos, hogy nem írnék. Ebből a nézőpontból valóban miattad "vagyok". Bár nem érted élek! :-))
"Undorotsz" helyett Undorodsz a szó, amit kerestél.
"Itt valóban nem lehet embereket megismerni"? Éppen te írod, aki mindenkire "tud" "hiteles" címkét ragasztani? Ezzel nem is lenne gond, ha mások nem hinnék el "készen" kapva.
Kecske sajtot
Helyesen: kecskesajtot, mert nem jelző! Hibával javítod ki magad!
Milyen kis megértő vagy itt, mert nincs az a nagy publikum, ahol meg kell tartanod a semmi pozíciódat a többikek előtt, mint vezérürü.
"...élő e amit írtam vagy..."
Helyesen: élő-e, amit írtam, vagy
Ideje lenne átnézned a helyesírási szabályzatot, ha már egy olyan fórumon akarsz sztár lenni, ahol írásban kell megnyilvánulni. Mert ugye szóban ez nem jönne elő, ott "elkápráztathatod" akár Dzsinát is.
Bármidbe bele tudnék "kötni", ahogy te szoktál másokkal, de ennyi is elég lesz neked. Részedről pedig ez is ékes bizonyítéka igénytelenségednek, és félműveltségednek.
Igen, megint a saját magadé.
Te se állhattál kétszer sorban amikor az észt osztogatták!Soha nem értettem,hogy lehet ilyen dolgokra gerjedni,mint pl a lábimádat!Az egészséges sex arról szól,hogy a férfi a péniszét bedugja a női nemiszervbe!
Én a buzikra is azt szoktam mondani,hogy csak csinálják egymást!Annál több punci marad nekem.