Beszélgessünk...

ilko · Őstag (790 hozzászólás) · 2014. június 24. 15:03

Egy próbát megérhet, de hozzáteszem, személyesen nem voltam, mert elbizonytalanított a másik hölgy!:)

Törölt felhasználó · 2014. június 27. 23:27

Szia Gróf Uram! 

Látom, megint aktív vagy. :)

Írd csak a tutit, lájkoltalak párszor, mert sokan baromira nem vágnak semmit.

Maradok Pesten, de figyelek néha. Amúgy jé, igazad van, érdeklődőkből lesznek a látogatók.

Látom, valaki meg akar hódítani megint. Mennyire röhögsz ilyenkor?

Na jóccak, aggyá nekik! :D

Törölt felhasználó · 2014. június 29. 16:52

Te, aztán Sálgótárjón meg üres? Mer szerintem az volna még nagy biznisz.

Ott a Győzike is, vagy már nem? :D

Meg Erdőszlén őzike,sz...n le a Győzike! 

dr Bigyó · Tag (19 hozzászólás) · 2014. június 29. 17:50

Kipróbálom, hogy elbírálnak-e. Bigyót jobban szeretem, már nem hirdetek itt, vagy most. Mindegy.

Tudnád, mi folyik Pesten! Vidék semmi. :D

dr Bigyó · Tag (19 hozzászólás) · 2014. június 30. 17:43

Rakjuk össze, amink van? :D

Durvábban tolják, ez lófütty, de inkább idegesek, ez nem jó a biznisznek.

Pali bá bendeguz a chaten, ja, megjelent amint írtam, nincs meg a címe, de ki is hagynám.

Törölt felhasználó · 2014. június 30. 18:54

Várjá, most mi van? Ki kivel van? :D

Bigyót még elbírálják.

Itt Pesten ilyen kivénhedt izék, meg ez az, öreg bálnák cirkusza, fegyverropogás van, érdekes.

Mondjuk én elröhögcsélek a forgószékemben, már a kifliért kűzdenek bakker.

Salgótarjánba nem gondolkodunk? Kéne alkotni valamit. Niincs konkurencia. :D)D)D)

Törölt felhasználó · 2014. június 30. 19:02

Te, ez már olyan lefedett, mint a teniszpálya télen. :D

Üzleti érzék zéró, hogy bele is kell tenni, eszükbe se jut, de fene segít nekik, csak felvenni akarnak.

Salgótarján, gondold át! Olcsó az ingatlan, földrajzilag nem rossz, érted.

Komárom elég kis város, aztán a kutyakozmetikus remekül megél, Salgótarján kong.

Törölt felhasználó · 2014. június 30. 19:07

Palibá nemsokára nyugger. Öreg már.

A nyugdíj helyzettel nemtom, mi lesz, most hallottam nemrég, hogy aki nem gyártott elég kölket, nem kap. :D

Én mondtam annak idején, hogy be kell fektetni életbiztosításba, nyugdíra is kéne gondolni majd, hátha megérjük.

Na, át kell lépnem Bigyóba, mert jön Nándim lassan, azt nem talál.

Bigyót meg még bírálják. De olvasok, csapasd! :)

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2014. július 01. 15:28

Nem sokat, mindet! :)

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2014. július 01. 15:43

Nyugdíjasház project megy most és ez a jövő!

Három éve vettem egy kétszobás lakást egyházi gyugdíjasházban.

Ameddig nincs szükségem rá, kiadtam. 14-éven van a nyugdíjig.

Örökölhető és jól jövedelmez, versenyt állnak érte.

Életbiztosítás reménytelen eset.

dr Bigyó · Tag (19 hozzászólás) · 2014. július 01. 16:09

Az életbiztosításra úgy 20 éve próbáltam rábeszélni az ügyfeleket, akkor még sikerrel,

aki nem kötött, már verheti a fejét, még volt zsetonjuk rá. Ja, voltam biztosítónál, akkor jó biznisz volt, hitted volna? 

Ez itt nem a reklám helye, ma a legnagyobb, csak már nem könnyű, szegényedés van, mire az agyakig eljutott.

A nyuggerotthon elég drága mulatság már. Azt meg csak hiszed, hogy 14 éved van a nyugdíjig. :)

Ami jó, hogy tényleg örökölhető, jó lesz az unokáidnak.

Magyarország egyre jobban teljesít, ja.

dr Bigyó · Tag (19 hozzászólás) · 2014. július 01. 16:15

Még hanyat kell írnom, hogy ne bíráljanak el? :)

Mondtam, hogy átképzésre megyek, vízvezeték szerelő leszek, valahol mindig csöpög a csap,

meg be kell kötni mosógépet. Van ilyen gyorstalpaló, ezt halálomig lazán csinálhatom.

Meg nem néznek többet csúnyán rám. Talán. :)

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2014. július 01. 16:44

A mának élek, de ezerrel. :)

Az életbiztosítás az üzletkötőnek jó, de nagyon is!

Akinek kifolyik a pénz a kezéből, na annak kell kötni, mert talán úgy megmarad valami.

Szegényekből nem lehet megélni. Két véglet van mostanában.

Csóró és dúsgazdag. Na az utóbbit kell behajtani az igába! :)

dr Bigyó · Tag (19 hozzászólás) · 2014. július 01. 18:07

Pál, biztosítási ügynöknek ma az megy, aki nem talál értelmes munkát, nem üzlet.

Amikor bejöttek, akkor az volt, de a tréningek értek a legtöbbet.

Még lavíroznak azért középen is. Van, aki felfelé, más lefelé.

Na, amúgy én is a mának élek, de holnap is nap lesz. Meg élni kell az életet, nem túlélni.

kankirály · Lelkes újonc (63 hozzászólás) · 2014. július 01. 21:31

már csak akkor irok be,ha élmény beszámolót irok a csajokról de most kivételt teszek.

kérdésem ,van e olyan lány aki?

akit nem zavar ha lefotózák szex közben,arc nélkül,természetesen.meg minden nélkül.

csak engem kell látni a képen.de egyértelmü helyzetben.

tudom jól ilyen lány nincs.

elégedett vendég vagyok.

Péter

Rocker · Lelkes újonc (60 hozzászólás) · 2014. július 05. 14:19

Kankirály, olyan lányokat hívj fel akik ketten párban is dolgoznak. Míg te az egyikkel szexelsz a másik lány lefotóz.

kovilaca · Újonc (3 hozzászólás) · 2014. július 06. 23:48

Sziasztok és Szép Estét Mindenkinek!Nemrég regisztráltam a vidéki lány oldalára.Nagyon tetszetős minden szempontból az oldal és jónak találom a fórumokat és ezek témáit.Sajnos nem sikerült végigböngésznem maradéktalanul a hozzászólásokat de igyekszem naprakész lenni...:-)...Gondoltam egy költői kérdéssel csatlakozhatnák a hozzászólók széles csoportjához.....(ha már túl vagytok eme téma  kivesézésén utólagos elnézést mindenkitől)...Szóval a kérdésem?....Ki miért látogatja az oldalon található hölgyeket? Nagyon érdekelne a véleményetek,válaszotok a témával kapcsolatban. Én 36 éves vagyok,12 éve nős.Imádom a szexet,nagyon igazából nem is lehet panaszom.Vannak viszont olyan különleges és egyedi dolgok az erotika világában,ami nagyon mozgatja a fantáziám,viszon esélytelen hogy jelenlegi állapotomban kipróbáljam és átéljem.(Gondolok például különleges masszázsokra...hogy csak egyet kiemeljek...)Ezért döntöttem úgy,hogy "világot"látok látok és az adott különleges dolgot megtapasztalom egy arra specializálódott hölgy társaságában.Nem sok a tapasztalatom eddig még,mondhatni kezdő vagyok....de vannak több dolog amit még szeretnék kipróbálni...köszi a figyelmet,és ha van kedvetek írjatok....Laca...

azegyikkedvenc · Lelkes újonc (76 hozzászólás) · 2014. július 07. 11:33

Igazabol megadtad a valaszt a kerdesedre. Ha "szereted" a felesegedet de szeretnel egy kis valtozatossagot (durvabb dolgok, fiatal p..ncik, 3as, stb) es nincs merszed megbeszelni vagy nem is lehet akkor erre jok a k@k. Igy roviden szerintem ez az oka. Na persze vannak meg akik csak igy jutnak pin.hoz.

dr Bigyó · Tag (19 hozzászólás) · 2014. július 07. 19:40

Mér? Tök idevágó téma. 

Neked van? :D

Most amúgy átképzésre megyek, vízvezeték szerelő, vagy bádogos.

Meg neszójjábe, na! :D

dr Bigyó · Tag (19 hozzászólás) · 2014. július 07. 20:32

Te Gróf,

Azon gondolkodom, te okos vagy, hogy mér rágják a rég lerágott csontot mindig.

Nézz be Fehérvárba, van ilyen országjáró, aztán fél, de 70 nőnél járt, meg hogy nem tisztálkodtak, de biztos maradt, meg nem járnak dokihoz, itt már minden van. Mintha le akarná beszélni a férfinépet a hirdetőkről. Ez csak a hülyének nem jön át.

Hogy ennek így mi értelme, meg véget lehetne-e vetni? Szerinted. Mert h nem jár sehol, az biztos, vagy a nyócas mellett, meg lehet, nem is pasas. 

Beregelnek, aztán nyomják a hülyeségeiket.

Ott tudnál-e rendet tenni, mert én tudnék beszólni, de nem akarok.

Neveket meg nem tud, hogy kiknél volt. Hiteles, nem? :D

A biztosítás témát lezártam, de kérdezném, Neked van-e? :)))

Téma indítva: 2010.02.25., 10909 hozzászólás összesen