Szerintem szerepelni még ha csak egy kicsit is,mindenki szeret,de nem mindenki adja elő magát úgy igazán,még azok közül sem akik idönként vagy rendszeresen fórumoznak.
Ennek oka pedig a moderálási szabály,meg az téma amit a többség létrehoz a maga elgondolása szerint,aztán ebbe akarva akaratlanul is könnyü lesz bele mászni.
Én nem nagyon tudom a moderátorok munkáját,meg az azt előíró szabályokét sem.Azt meg főképp nem hogy milyen volt a fórumokon az élet a kezdet kezdetén,milyen volt az akkori világ amikor még szinte ,,,mindent lehetett csinálni,,,
Én a sex fórumokat nagyon is egyfajta bensőséges különleges státuszú oldalnak tekintem,valahogy hülyén adja ki magát ha valaki csak elolvassa hogy kivel érdemes összejönni és kivel nem a hirdetők között,de ő maga nem segíti a többieket pedig neki is vannak tapasztalatai.Olyanok mint az élösködő gomba a nagy fa mellett,elszívják az életet a máséból, és abból éldegélnek.Szerintem ez közöségi csoport munkának kellene lennie,nem pedig magánakciónak.A többiek szenvednek gürcölnek az érett gyümölcsé,más meg ellopja a mások munkáját,és jót röhög a markában.
A néma szemlélödő nagyon is élő,aktív,és tevékeny,mégha teszthalottnak is tűnik a maga állapotában.
Olyan ez mintha meghívnál Magadhoz vendégségbe egy pár embert,és a vendégek egy része Veled lenne a szobában,míg a másik fele meg kintről figyelné az eseményeket,mindig távolról,észrevétlenül ami tök hülyén adja ki magát mert egy idő után meg unod a dolgot és kiszólsz nekik hogy fáradjanak be ők is hisz vendégségbe lettek híva,így nem igazán életszerű hogy a kulcslyukon figyeljenek,meg halgatolozzanak arról ami oda bent folyik.És akkor még a csibészekről nem is ejtettünk szót.
Az hogy mennyi a valódi látogató egy nap,és hogy abból mennyi a látogató,és mennyi a forumozó,azt a moderátorok odabent a gépen látják.Sőt azt is kell hogy lássák,hogy az illető hova hányszor,mikor,lépett be és ki.Csúcsszuper számítógépesrendszereknél még az is látható szerintem hogy az illető melyik oldalt nézegette,melyik sornál álhatott meg és mennyi időt tölhetett az olvasással,mi az ami számára érdekes lehetett.Mi akik ,,,kint vagyun és nem bent,, el se tudjuk képzelni milyen titkokat rejtenek ezek a ,,,számítógépes megfigyelő rendszerek,,,
Azt hiszem,abban én sem hiszek,ahhoz túl kevesen vagyunk hogy sikerűljön.