Beszélgessünk...

gumibogyó · Újonc (55 hozzászólás) · 2018. augusztus 29. 06:32

Ó jaj!

Úgy érzem bele zugtam egy nőbe, és ő egyik perctől a másikra eltűnt. Lassan depis leszek mert más csakra nem is vád ok.

Bakker. Csak már az asszonyom is észreveszi hogy elvonási tüneteim vannak. 

Tanulság: Nem szabad ragaszkodoni szolgáltatóhoz, mert átvernek, lelépnek. 

MelodyFantasy · Újonc (5 hozzászólás) · 2018. augusztus 29. 08:25

Figyelj Immortal én már a legutolsó írásommal, ami nem az volt, amire te most reagáltál, le zártam ezt a témát réges régen főleg, hogy olyan hülyeségeket irogatsz amivel egy kalap alá veszel nagyon sok lányt és engem először is csak ez zavart úgy igazán, hogy az még Okes, hogy minden második szavad az, hogy Lana és frankon istenited őt nem biztos, hogy egészséges szinten (engem ettől már komolyan kiráz a hideg) de az, hogy az írásaiddal rengeteg hirdetőt minősítesz miközben fogalmad sincs mi fán teremnek, hiszen soha a közelében se voltál a 99%-nak

Köztük rólam is alkottál egy véleményt aminek semmi köze a valósághoz és ami csak a te fejedben létezik mert totálisan abszolút másról beszélsz mint amiről én, felmerült bennem a kérdés, vajon elolvasod egyáltalán amit irok vagy csak kiragadsz egy mondatot a sok közül és véresre lovagolod magad azon az egyen? Nekem így tűnik

És pont ezért mert nekem egyértelmű, hogy teljesen felesleges veled beszéljek hiszen ha azt írnám neked, hogy a rózsa vörös akkor te annyit írnál, hogy Lananak a rózsa is lila a többi lány meg idióta színvak, az összes!!!!!

igy inkább rád hagyom és a következő írásodra (ami tutira ugyanebben a stílusban lesz) inkább nem reagálok én különben ennek sose lenne vége, meg amúgy is 5.én itt hagyom az országot szóval látni se fogom amit reagálsz

ÉS MOST UTOLJÁRA MONDOM EL! Még mindig semmi bajom Lanával de legyen már elég végre basszus tényleg nem veszed észre azt, hogy az ég világon senki se bántja itt őt?

Törölt felhasználó · 2018. augusztus 29. 17:14

Pesten sem "fenékig tejfel" a történet! Amióta megy a csereüdültetés azóta minden átalakult. Csak a VIP csajok tudnak tartósan komolyat mutatni, ők viszont tisztában vannak a saját és a konkurencia képességével és annak megfelelően alakítják az apanázs kérdését. Ami leginkább emelkedik. Felhígult a szektor egésze, csak lámpással lehet 1-2 arra érdemes hobby Q-át találni itt-ott. És minden gyorsan változik még ekkor is. Zajlik közben azért a lányok magánéletében is ez+ az! Nincs tartós stabilitás. 

Törölt felhasználó · 2018. augusztus 30. 06:43

Jót röhögtem a "Keleti végeken" jelzőn is, amikor ebben a vonatkozásban egy emberként ordítja az ország, hogy Győr egy f*s! Már évtízede is, hogy Győrött parkoltatták le a Pestről, Európából kikopott, sehol nem kellő Q-ákat. A legnagyobb kamu és a legjobban shoppolt képekkel megy a műintézmény, de szinte senki nem emel szót sehol a kamukra! Bedöglött a városi fórumban is. 

Gabo30 · Kvázi-tag (255 hozzászólás) · 2018. augusztus 30. 14:13

Áhh én dehogy is, csak a hülyéből még hülyébbet csinálni, de ahogy nézem csak meg maradt és nem modziták ki. Hát ha újra megnyilvánul ,de az is lehet csak egy jó biciklizésre vágyott a körúton ,és azóta csak teker és teker ki tudja hol áll meg. :D

MustafaClarkson · Újonc (3 hozzászólás) · 2018. augusztus 30. 20:15

Kelet en aszt mondom azon belul is nyiregyen vannak a leg jobb szolgaltatok.

Mar tobb lanyt meg latogatam, 1 ki vetellel csak jo tapasztalatom van a lanyok.

De en csak jokat irok, szeptember kozepen jelenik majd meg a be szamolom.2 nyiregyi lanyrol.

Apszolut pozitiv

Melody szep no meg.latogatnam tetszeenek a okos nok kik nem csak az agyban jok hanem masban is pl fozes stb

MelodyFantasy · Újonc (5 hozzászólás) · 2018. augusztus 31. 13:44

Gyere drágám ha legközelebb Nyiregyen leszek főzök is neked valamit😁😁:D :*

Gabo30 · Kvázi-tag (255 hozzászólás) · 2018. augusztus 31. 15:28

Ez igen!Több lánynál voltál ?Kik voltak azok ? Ki volt az az 1 aki kivétel volt ? És miért csak szeptember közepén írod meg? Na most nekem is löki a láncot a biciklim :D Kedves MelodyFantasy, főzzél neki valamit, amiben benne van az összes magánhangzó+mássalhangzó😁 pl: egy magyar szótárat helyes írással.

MelodyFantasy · Újonc (5 hozzászólás) · 2018. augusztus 31. 19:17

Paradicsom levest betű tésztával😁 De ne bántsátok egymást, az úriember nyilván nem magyar hanem külföldi, ezért ír így ahogy:) legalábbis a nick nevéből erre következtetek

Gabo30 · Kvázi-tag (255 hozzászólás) · 2018. augusztus 31. 19:39

Ok ok  :)))

Törölt felhasználó · 2018. augusztus 31. 23:04

Full kamu a profil, ne éld bele magad a kérdésekbe! A figyelemre játszik hősünk vagy hősnőnk...!? 😁 Várd ki a mutatvány végét, most még csak befrankózza magát. 

Törölt felhasználó · 2018. augusztus 31. 23:10

Szándékos helyesírási hibák, direkt és kamu szervezetlenség, ő annyira külföldi, mint kb. te. Óvatosba a spanolással, mert az ilyen story-k után szoktak a lányok kikerülni a napisz*rra. Én nem kóstolgatnám a helyetekben. Persze, mindenki azt tesz, amit akar..

MelodyFantasy · Újonc (5 hozzászólás) · 2018. szeptember 01. 00:07

Hogyne, gondoltam én erre is bár én itt főleg fórumon nem foglalkozok ilyen Uhh én mennék hozzád témákkal, főleg, hogy pár nap múlva befejezem Magyarországi pályafutásom hosszú hosszú évekre de remélhetőleg végleg, és csak Amerika földjén fogom boldogítani a kedves vendégeket szóval így is úgy is esélytelen lenne, hogy meg látogasson már ha nem egy kamu profil, ha meg az, akkor se lesz már hatással rám:D

Törölt felhasználó · 2018. szeptember 01. 08:01

Melyik államot választottad az USA-n belül? 🙄

MelodyFantasy · Újonc (5 hozzászólás) · 2018. szeptember 01. 08:21

Florida:)

Gabo30 · Kvázi-tag (255 hozzászólás) · 2018. szeptember 01. 09:35

Azt mondod kamu szt is, mikor írja hogy csak a hó közepén fogja meg írni mikor meg kinél volt, ja persze ugyan már, külföldi e az ugató kutyámat sem érdekli.Addig fogom csesztetni míg el nem húzz a sunyiba, voltak már itt olyanok akik rám próbálkoztak nem is 1x er ,hogy ezt vagy azt adjak már ki a csajról,( személyes infókat). Hát nem jártak sikerrel ebbe a témába és később sem fognak ,igen a másik a nagy Napi*arr ahol hirdetőket buktatnak be, az ország minden részéről,hogy ebbe mi a jó nem tom meg nem is értem-A kőbányai sz.pófantomok:) Ja semmi spanolás mert abból csak a baj van.. xd

Törölt felhasználó · 2018. szeptember 01. 12:36

Sok sikert! 

MustafaClarkson · Újonc (3 hozzászólás) · 2018. szeptember 01. 14:24

Az az igassag szerelmes ledtem egy szolgaltatoba. De az a baj tetszik egy masik is s nem.tudok donteni kit valaszak. 

Azert szeptembe mert.meg.kavarognak bennem.az erzelmek. Tulsagosan hamar leszek szerelmes s kell kis ido h lecsillapodjon.

Gabo30 · Kvázi-tag (255 hozzászólás) · 2018. szeptember 02. 07:01

Ez már egy szerelmi 3 szög, én ebből ki maradok :D tudod bennem is kavarog valami, még hozzá a tegnap esti húsleves ha menni kel akkor menni kel :))

Törölt felhasználó · 2018. szeptember 02. 17:29

Nem feltétlen kell kimaradnod! Még beszállhatsz negyediknek!?? 😁

Téma indítva: 2010.02.25., 10908 hozzászólás összesen