Beszélgessünk...

Törölt felhasználó · 2011. január 25. 20:56

Nem én hívom, ő hív, ha nem írok, még aznap. Csak először hívtam én, de akkor még a melóról dumáltunk. Akkor is visszahívott úriember módjára.

Törölt felhasználó · 2011. január 25. 20:54

Bizony, 28 évesen máshogy éltem, sőt még 41 évesen is, csak történt akkor valami, kicsúszott totál a talaj a lábam alól ( egy gallyra vágott, addig sikeres vállalkozás), maradt a testem meg az agyam és a masszázstudásom. Slussz. Ettől függetlenül, 28 évesen se azonnal mondtamvolna igent, előbb megismertem volna a palit. Mindig bizalmatlan voltam egy kicsit.

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. január 25. 20:53

Te, most kapcsolok, lebuktál, csak felhívtad a svájci pasit! Csak érdekel a békés nyugodt jövő lehetősége :))) Fogaggyunk, hogy ő eccer sem hívott, csak ímélezett ;)

Törölt felhasználó · 2011. január 25. 20:49

Amúgy én csak egy egyszerű kis rosszalkodó masszőr vagyok. :)

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. január 25. 20:48

Kató, figyu, mongyuk 28 éves korodban aszongya egy pasi: "te csinilány, huszadszor jövök Hozzád, nekem ilyen csaj kell. Unom a sexért a könyörgést, meg a sok nyafogást, meg a karriernőket. Gyere élj vele, semmi dolgod, mint szépnek lenni, meleg otthonnal forró pun cival várni, kapsz egyjó kocsit, elég sok zseppénzt, és évente 3-4 luxusnyaralás. Annyi csak, hogy hű legyél, de persze élhetsz mellettem normálisan....40 évet." Nna erre mit montál vóna? De ne azt írd, hogy 28 évesen máshogy éltél, hanem ha ugyanez lett volna a melód, leváltottad volna-e a biztos egzisztenciára, ja és persze egy norm. hapsival, nem Quasimodóval!

Törölt felhasználó · 2011. január 25. 20:46

Nem volt annyira komoly ügy.

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. január 25. 20:43

Gratula, ügyes voltál, mert az "elhajtattam" nem szokott olyan eccerű lenni, sokaknak nem sikerül, sőt, "a harmadik napon már lát is az egyik szemével" (ha ismered a viccet).

Törölt felhasználó · 2011. január 25. 20:40

Szia! Dehogy van itt pasiundor, csak a komoly kapcsolatra gondoltam, nekem nem hiányzik. Bizony totál privátba. Egyszerű. Kitalálod, felteszed magad a netre, aztán jönnek :))) Azért bevallom, egyszer-kétszer bepróbálkozott valaki nagytesónak, de elhajtattam.

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. január 25. 20:29

Sziasztok lányok, mizújs, beütött a pasiundor? :) nyugi, foglalkozási ártalom :))) tényleg nem is kérdeztem, Ti totál privátban eveztek? Semmi nagytesó? Hogycsináltátok? Sokan irígyelnének sztem Titeket.

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. január 25. 18:53

Kényes  téma  a  nők kora.. egyszerüen el kell  fogadjuk, hogy  telik  az idő,!!

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. január 25. 18:45

Sziasztok....

No mi  ujs,KATÓ?Megvan még a lovagod??Az  enyém is  bekattant ma,eszembe is jutottál....

Törölt felhasználó · 2011. január 25. 13:29

Szia Pircsi!

Szerintem az idő múlásával egyre alacsonyabb az a mérce. Igaz, csak pár évvel vagy fiatalabb, de majd észreveszed, hogy így 45 körül már egy év is sok, belenézel a tükörbe és csak csodálkozol, hogy tavaly még... Aztán jön majd a tragédia, az 50! Ahogy látom magam körül, igazi trauma a nőknek, én se várom nagyon. Sokszor elgondolkodom, hogy meddig még és utána mi lesz? Agyalok, mert bizony eljön a záróra, amit Te még 42 évesen nem érzel, de rohannak az évek. Persze minden viszonyítás kérdése. 73 éves anyám örülne, ha 50 lenne. Akkor nem örült.

Én stabil kapcsolatról már nem is álmodom, esélye nincs, nem hogy magas mérce. Az a férfi nem született meg, akit el tudnék viselni tartósan magam mellett már, illetve az egyetlen a fiam, de az más :) Te hogy vagy ezzel? Később se szeretnél párkapcsolatot? Mert most emellett a meló mellett esélytelen, ezt értem. Kétféle férfi van, az egyik féltékeny, tehát ezt nem viselné el és ő lenne az igazi, a másik, akit nem zavar, sőt, de azt inkább nem jellemzem.

Törölt felhasználó · 2011. január 24. 21:27

Jó éjszakát, vagy jó munkát! :)

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. január 24. 21:25

Most bucsuzom is  mindenkitől,  sajna hulla  vagyok.. reggel  meg korán meló:))))

Jó éjt nektek!!!

Törölt felhasználó · 2011. január 24. 21:25

Szia, de megjöttek a srácok is. Igen, őrült nagy lehetőség! Eddig: kimehetnék az éjszakába riszálni magam, meg pezsgőzni úgy nagyjából szarért-hugyért, mellette csávó lenne a szeretőm, mert még nős, de majd miattam elválik, mert végzetesen belém szeretett cyber, meg telefonon, aztán már nem kéne dolgoznom, gondolom eltartana, most rám spórol, mert én vagyok a tuti, de inkább nem folytatom. Érted! Tök gáz az egész. Mikor felhívtam, én csakkíváncsi voltam, hogy mit akar és ez lett belőle.

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. január 24. 21:21

Bush Üdv neked is...Valoszinü mindenki szeretne egy társat, öreg napjaira:))) de én azt hiszem mi magasra  tesszük a mércét,  bár  én  most nem vágyom komolyra,  bár ebben a szakmában mindig megtalál  egy pár  érzelemdús  ember...

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. január 24. 21:19

Sziasztok!!

Micsoda esély,Katoka, a nagy lehetőség... majd  priviban elmeséled  ugye??

Láttom  hirdetések a  napi  termés...

Törölt felhasználó · 2011. január 24. 21:19

Most figyelek csak! Szerinted már le kéne porolnom a VL-ről? Szemtelen! XD

Törölt felhasználó · 2011. január 24. 21:15

Igazad van, nem egészen rá gondoltam kapuzárásnak :) Amúgy egész jól elvagyok fix pasi nélkül, bár a hazaiak közül is bepróbálkozott már kettő.

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. január 24. 21:12

Kató, bocsi, nem akartam hangulatrontó lenni, szerintem zárd rövidre a komát, de egyébként elgondolkoztam, végül is nem szeretnétek a végén EGY fix társat a hátralévő évekre? Teljesen meg tudnálak érteni, de nem hiszem egy svájci báros kisfiú lene a befutó. Ha mégis, életed végéig csókolomozni foglak, OK? :))

Téma indítva: 2010.02.25., 10911 hozzászólás összesen