Felhívtam már néhány zalai c-vágányos lányt, általában az extráik között szerepel a gumi nélküli dolog... nekem ez az orosz rulett nem hiányzik, ilyenekhez el sem megyek!
Felhívtam már néhány zalai c-vágányos lányt, általában az extráik között szerepel a gumi nélküli dolog... nekem ez az orosz rulett nem hiányzik, ilyenekhez el sem megyek!
Az hát,Szombathely mi lenne más?Ezért volt jó ötlet lezárni a szombathelyi fórumot is,hagy garázdálkodjanak az ilyenek nyugodtan!Védeni kell őket,nem igaz?Ennek az az egyenes következménye,hogy abban a városban ahol lezárt fórum van,annak oka van és messziről el kell ebből a szempontból kerülni!
Sziasztok! Múlthéten voltam egy Anikó nevű lánynál Zala megyébe.
Letenyén hírdeti magát, de Bánokszentgyörgyön fogadott.
Együttlétünk után rá egy napra égető, viszkető érzést vettem észre a péniszemen.
Orvoshoz fordultam ezzel a gonddal, az eredményeim azt mutatták hogy nemi beteg vagyok.
Aki esetleg ehhez a nőhőz szeretne menni, az gondolja át, aki járt nála forduljon orvoshoz, és vizsgáltassa ki magát.
Sziasztok,voltam egy "Nyíregyi" csajnál,valójában kállósemjén...
Most éppen izabellának hívja magát 23 éves,magas fekete hajú,elvikeg szereti popsiba.
Na most a popsi része annyi,hogy addig fogdossa a cerkát,hogy visszarakja punciba,illetve MINDENT extrába vállal,ami azt jelenti,hogy *** moderálva *** bemehetsz az ajtón.
Egy átlag csaj *** moderálva *** amiben minden benne van.Kedves "most éppen Izabella" *** moderálva ***,plusz egy fadarab,HAGYJÁTOK KI,NE MENJETEK HOZZÁ!
A tatabányai sabrina-diamondot mindenki messze kerülje el, rossz tapasztalat.
A Lentiben hirdető Bade-t mindenki messzire kerülje!
Én ezért nem fizetek soha előre. Akinek nem tetszik attól eljövök. Ennyi.
Üdv mindenkinek!
A jelenleg a zalaegerszegi hölgyek között "Videószex non-stop" jeligével hirdető Dóri21-nek senki ne dőljön be, hatalmas kamu a csaj ... nyilván előre kéri a pénzt, aztán eltűnik ... kíváncsiságból kipróbáltam, csalódnom kellett. Senki ne legyen olyan idióta mint én.
Üdv
Sziasztok.
Kb 2 hónapja voltam a Kitti Blond néven hirdető, Keszthelyi hölgynél.
Óriási csalódás volt. Javaslom , messzire kerüljétek el.
Minden ami BDSM , mondattal hirdeti magát. Én nagyon vonzódom ehhez, ezért is indultam hozzá, mégegyszer nem teszem. A hely szörnyű. 5000.- kellett volna visszadni, de nem tudott. Gondoltam egye fene, annál többet kapok, de nulla a teljesítménye. Nem tudja miről szól a BDSM. De még az orálszex is katasztrofális volt.
Az volt az érzésem, hogy nem százas!
Életemben nem volt ilyen rossz élményem!
KERÜLJÉTEK!!!!
Üdv. Laci
Maya 21 hszoboszló!Csínos hölgy,nulla odaadás.Csalódás volt részemre.Sajnálom!Pedig az adotsága megvan hozzá.De ha nem szereti csinálni ezt a szakmát,váltania kell.
Sziasztok a Nina 25 kerüljétek. Bnöjével Roxy ketten dolgoznak. Semmit nem vállalnak amit igértek. És még nekik áll feljebb.
Vigyázatok
NO COMMENT!!!
Pont ugyanezt játszotta velem szombaton egy Sárospatak melletti hölgy, Úgy látszik betanított szerep. Szépen felsorolt mindent, elvette a rózsát, és mondta, hogy mindjárt jön a következö, 2 perc az egy óra. Mondtam, hogy maradok egy órát, nem zavar a következö. Lehúzta a bugyit tegyem be, hát mindkét juka hófehér krémes volt!
Hajduszoboszlon Huanita neven futo csaj nagyon messzirol kerulendo!!! Teloba felsorolja hogy szinte minden benne van a rozsak szálába. De ez csak be eteto duma. Hogy elmenj hozza. Leteszed a rozsakat es szinte maris mehetsz ahonnan jottel. Hatalmas ..... vigyazzatok vele.
Szép estét!
Pécset Mia nevezetü hölgyel senki ne áljon le még ne is hívjátok.
Csaló.
Engem szépen le huzott *** moderálva *** ft al, és angolosan le lépet.
elérhetősége: 20 995 1654 es számon hírdet, ezt fel ne hívjátok még véletlen se.
Lehet hogy máshogy is fog majd idővel de Pécset Mia néven van fent most még jelenleg
Hírdet a Rosszlányok.hu is
*** Kérjük a hirdetők lejáratásának mellőzését!!! (Lilly - Letenye) ***
Sziasztok!
Lejlanal voltam. Lenti melletti kis faluban Tormaföldén.
Barátaim a pénzemert nem azt kaptam ami ígérve lett a telefonba. Sajnos szomorú tapasztalataim vannak a kislánnyal kapcsolatban.... Ugyanis kissé igénytelen sajnos és eléggé visszahuzodo. Sajnos le kell írnom a tapasztalataimat vele kapcsolatba... Sajnos nem tudom ajánlani..
Szia Nelly!Én tudom hogy nálad voltam.Nem is rólad írtam.Ez egy régebbi story!
Szia kedves Alexan. Nálam voltál Nelly39. Soha nem voltam és nem is leszek Mara. Szerintem valamit félreértés történt. Én kizárólag mindig csak egyedül dolgozom, amit eszrevehettél még, hogy a lakás nagyon pici így másik lánnyal nem is tudnék dolgozni. Puszi Nelly
moderátornak kell szólni, hogy nagyon zavaró, hogy azonos néven akár egy városba is több van !
Tegnap este sikerült elérni,újra "Marát"(idézőjelet kell ide tennem,mert kétséges hogy nála voltam.Sőt már biztos!)Megbeszélt hely F...di söröző.Onnan hívjam.Ennek eleget is tettem. Sarki tömbházban van a lakás.Lifttel is fel lehet jutni.Lakás nagyon szép,tiszta,ízléses.Hölgy nagyon kedvesen fogadott.Csinos,fekete hálóingben fogadott.Alakra formás,cici jó kézbe való,pociban kicsit erős,vagyis gömbölyű.Fürdést nem vettem igénybe,mivel előtte letudtam a tisztálkodást.Nf el kezdtük,majd kölcsönösen 69 be fordultunk.Aztán lovagló majd dogiban lett vége a fél órás akciónak.És most taglalnám hogy mi is az én dilemmám,vagyis az idézőjel magyarázata.Ugyanis van egy másik hirdető, aki vállalja az arcát és a képeken az állítólagos Mara látható.Nevet nem írok,mert nem akarok ártani.De viszont az őszinteség híve vagyok.Azért nem tudok elmenni a mellett,hogy ha netalán két hirdető van egy lakásban,miért állítja,hogy nem az aki valóban a hirdetés mögött van.Mert hogy a két hirdető hasonló jegyekkel bír az rendben van,de így meg se tudod nagyon különböztetni hogy kinél voltál.Csak azt tudom tanácsolni minden makktársnak,legyetek körültekintőek.Most már én is jobban odafigyelek a részletekre.