Sziasztok!
Ma Nagykanizsán jártam a következő hölgynél:
Szia! Andi vagyok. Telefonszámom: 06-30/291-6112.
Mindenki nagy ívben kerülje el!!!
A képen nem ő van, de lejjebb vitte az árat 8-ról 5-re, így gondoltam maradok.
Már vetkőztem le, amikor az egyik helyiségből kirontott egy sittestetkós kancigány strici és elkezdett hőbölögni, hogy "mi folyik itt?". Hát eléggé meglepődtem és gondoltam akkor távozok. A strici beállt az ajtóba, hogy innen aztán el nem megyek. Szépen felöltöztem, elindultam az ajtó felé és mivel nem állt félre, nekinyomtam a mellkasomat a mellkasának és két centiről belemondtam a pofájába, hogy már pedig én elmegyek. Na ekkor félreállt és kiengedett. Csak az autóban jutott eszembe, hogy az 5ezremet meg otthagytam. Még gondolkoztam egy sort, hogy visszamenjek-e érte, de úgy döntöttem inkább továbbállok.
Azért ki van ez találva! Mit tudtam volna csinálni az adott szituációban? Megfordult a fejemben, hogy leverem mint a szart a nőjével együtt, de mi van akkor, ha kinn vár még 20 cigány? És ha rámhívják a rendőrséget mit mondok? Miért csaptam szét őket a saját lakásukban?
Ezt az 5ezret buktam. De szerintem ennek a brigádnak azért vissza is tud rúgni a ló, mert hogy én többet egész Zala megyébe nem kurvázok az biztos! És ha ezekért a dolgaikért a konkurenciánál is csökken a bevétel, akkor viszont kérdőre vonják őket...
Biztos nem én vagyok az első aki így járt náluk. Szerintem másnak aki nem így lépett fel, még a gatyáját is elvették.
Egy biztos: ha legközelebb találkozok ezzel a büdös sittestetkós kancigány stricivel és egyezik a létszám, akkor rárombolok és tolószékbe rakom.