Szexpartner fórum nyíregyháza

Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Kari-ka · Tag (179 hozzászólás) · 2010. április 26. 16:39

Szia figyelö 28!

Köszönöm a válaszodat.

Lánykereső Szerkesztőség · 2010. április 26. 16:04

Tisztelt DOKTÓR 45!

A figyelmeztetés Önre is vonatkozott! A minden érintett az minden érintett!

Nem igazságot tettünk, csak a fórumot védjük! Nem is tehetünk, hiszen a véleményét mindenkinek joga van leírni! Mi csak a stílust tudjuk korlátozni, nem a tartalmat!

VL

figyelo 28 · Újonc (6 hozzászólás) · 2010. április 26. 15:55

Sziasztok csak ajánlani tudnám Gréta 19  Blanka 18-at  mert igen is rendes csajok,és nem arra megy az egész dolog,hogy kifosszanak,mint sokan mások! Kúltúrált tiszta,igényes csajok! Senkit ne tévesszen meg,hogy HÍRDETŐ Státuszban vagyok,mert csak így tudtam nyomon követni a Veboldallal történő dolgokat! Úgyhogy férfi társaim Hajrá,és maradjatok a KÉPGARANCIÁS Hírdető hölgyeknél,mert nem fog csalódás érni senkit!

DOKTÓR 45! · Újonc (1 hozzászólás) · 2010. április 26. 15:45

Tisztelt szerkesztőség!

Nagyon szépen köszönöm a munkájukat és a hozzá álásukat.

Egyet értek önökkel,hogy zárják ki az ijen hang vételű irományokat és a hírdetőket mert nem ide valók.

Én sem irtam szépen de engem az elöttem irott la járató szöveg idegesített fel mert ismerem akit meg próbáltak le járatni.De ezek a RÁGALMAK NEM IGAZAK.

Tisztelt szerkesztőség bocsásson meg nekem több ilyen vitelü emailt nem írok.

További jó munkát.

Üdvözletem Doktor 45.

Lánykereső Szerkesztőség · 2010. április 26. 15:34

Tisztelt Fórumozók!

A fórumon vélemények írása engedélyezett, de az ilyen stílusú, modorú és tartalmú "eszmecserék" nem ide valók! Lehet, hogy ezt máshol szabad, de ezen az oldalon nem engedélyezett!

Ha még egyszer megtörténik, mind a fórumból, mind a hirdetők közül végérvényesen törlünk minden érintett személyt!

Továbbiakban kérjük kulturált hangnemben beszélgessenek!

VL

Kari-ka · Tag (179 hozzászólás) · 2010. április 26. 13:33

Sziasztok.

Gréta 19 és Niki 20 nevü lányokrol tud valaki esetleg tapasztalatokat megosztani?A képen a fenekét mutató Vanda19 ne tévesszen meg senkit,nem uj lány hanem Letti aki nevet és számot változtatott.Egyébként jó csaj,és szerintem elégjó az ágyban is,de nem uj csak más a neve.A válaszokat elöre is köszönöm.

gigolo · Újonc (4 hozzászólás) · 2010. április 26. 08:08

a sarkantyun uj bébik vannak nagyon jo a felhozatal 0620-532-9033

Apollo · Újonc (11 hozzászólás) · 2010. április 25. 22:16

Sziasztok Vadásztársaim! Evelin, Barna Cica, Zsuzsa nevű felhasználókról tudnátok nekem infot adni? Valamelyiküket meglátogatnám, de nem szeretnék " rossz lyukra" futni! :)

Törölt felhasználó · 2010. április 25. 10:14

Helló mindenkinek, Jenny, Francia imádó, Betti, Szexi lány, mind egy és ugyan az. Hiába cserált neveket a szolgáltató, ö akkor is  Lidia marad. Lehuzois brigád vigyázni kell velük.

zotya181 · Újonc (11 hozzászólás) · 2010. április 23. 23:55

Sziasztok!

Tudnátok valami infót mondani a következő lányokról: Bella(20), Adrienn(26), Didó(49) Újfehértóról és Enikő(28) Sóstófürdőről.

Előre is köszi.

Törölt felhasználó · 2010. április 23. 13:03

Anettka telefonszáma,06204955996 ,06308298729.aki nem akar  csalódni .őt ajánlom

Törölt felhasználó · 2010. április 23. 13:00

aki nem lehuzós és korrekt árakon dolgozik ,akit tudok ajánlani ,az anettka ,csinosan ápoltan kedvesen fogad ,az arcra és testre szájba élvezéskor nem nyafog.kulturált ,diszkrét helyen fogad.én régebbről ismerem ,máshoz nem szoktam járni ,mert tőle megkapom ,a popsszexet is akár.nagyon csinos vonzó hölgy .ajánlom figyelmetekbe .ja és ami a legfontosabb ,nem lehuzós.északi köruton található.

fakekart · Újonc (4 hozzászólás) · 2010. április 20. 21:24

Sziasztok!

Margóról tud valaki valamit mondani?

kicsit leharcoltnak tűnik, de az a gettópopsi valami fenomenális...

nemsokára nyiregyre látogatok és kit lenne érdemes felpróbálni?

köszi előre is

Törölt felhasználó · 2010. április 19. 17:34

Mégvalamit mielött a sok firász azt hinné,hogy menedzser vagyok hát nem,csak kalandor kinek feláll e farka és elmegy az esze,ha meglát egy jó csajt, bocs de lekell írnom a DIA nevü laányzó hamis már voltam nála kamu VIGYÁZZATOK!!!!Roma  kövér és nem ö van a képen lehúzásveszély!!!!!!

Törölt felhasználó · 2010. április 19. 17:25

Helló 50-es osztom a véleményed igazán belevaló csajok, én már régen ismerem öket szinte baráti a kapcsolatunk.A multkorában voltam mindkettövel háááát azt át kell élni.

Lánykereső Szerkesztőség · 2010. április 19. 14:52

Tisztelt xXx és Tavaris!

Kérjük, ezt a hangnemet a mi oldalunkon ne használják!

A fórum nem ezért van, és nem is fogjuk hagyni, hogy bárki is ilyen célokra használja!

VL

szas35 · Újonc (13 hozzászólás) · 2010. április 17. 23:51

Sziasztok! Lenne egy kérdésem, felhívtam pár lányt az északi krt.40-be invitáltak volt már ott valaki ? Lehuzósak stb?,mind1ik azt mondta egyedül dolgoznak de legalább..5 lánnyal beszéltem ... a másik helyszin ferenc krt.? Köszi!

50-es · Újonc (1 hozzászólás) · 2010. április 17. 21:21

Nem osztom a véleményem a szoknyavadásszal éva38-ról tény, hogy nem egy mai tyúk a bőre viszont bársonyos és számomra az illata kifejezetten vonzó. Igaz az előtt nem ismertem, de most pár hete voltam nála és a tapasztalatom teljesen megnyerő. Egy másik hölggyel dolgozik és mind a ketten korrektek és tiszták voltak. Ami annyira nem volt számára vonzó a lakás, ami elég pici de hát uraim nem lakásnézőbe járunk. Ez az én véleményem szerintem egy próbát mindenkép megér.

Törölt felhasználó · 2010. április 17. 20:26

XDDD. Bár így élne Veszprém!!

Tavaris · Lelkes újonc (77 hozzászólás) · 2010. április 17. 19:48

Na figyelj, bütyök! Ha társalogni van kedved, nézzél magadnak egy chat szobát. Én nem kerestem a társaságod, Te reagáltál a hozzászólásaimra. Ne kóstolgassál engem, nem vagyok én leves!

Téma indítva: 2010.02.25., 17087 hozzászólás összesen